fbpx
bedre wifi på kontoret

Hvordan kan Microsoft Teams telefoni gavne din virksomhed?

Dynamik i erhvervslivet er aldrig en dårlig ting. Alle organisationer bør bygges til at håndtere den forandring, der følger med vækst, fra øget antal af samarbejdspartnere til større afdelinger til en mere fleksibel og mobil arbejdsstyrke. Men det kan være svært at sikre, at gennemsigtighed og samarbejde ikke lider som følge udviklingen. Det er her, Microsoft Teams kommer ind. Teams er en alt-i-én kommunikations -løsning til alle telefoni-opkald, videokonferencer, møder, dokumentlagring og samarbejde.

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

  Når du udfylder formularen, accepterer du vores privatlivspolitik.

  Hvad er fordelene ved Microsoft Teams?

  1. Boost din produktivitet ved at forbedre din kommunikation

  Fejlfri kommunikation er kernen i et produktivt team. Teams hjælper med at levere dette med en alt-i-en-samarbejdsplatform, der kan håndtere:

  • Alle samtaler i virksomheden
  • Mulighed for chat kommunikation
  • Online møder: Enten som videomøder eller alm. tale
  • Håndtering af opgaver
  • Opkald internt i virksomheden og eksternt med telefoni til Microsoft Teams

  Du kan foretage opkald ud af dit interne Teams-netværk hurtigt og nemt ved hjælp af telefoni til Microsoft Teams. Det betyder, at du får mulighed for at foretage og modtage både interne og eksterne opkald fra Teams, uden at skulle bruge et andet telefonsystem.

  2. Krystalklar gennemsigtighed i hele din virksomhed

  For nogle virksomheder, kan det føles svært at sikre at alle er opdaterede på seneste nyheder og tiltag. Teams giver dig øget gennemsigtighed overalt, så ingen behøver at føle, at de ikke er med. Kommunikation i hele din virksomhed bliver lettere, da alt det kræver er tagge den relevante person i den rigtige kanal. Ved at afholde møder inden for en kanal øger du gennemsigtigheden, da alle i den relevante kanal kan ‘komme ind i mødet’.

  3. Nyd et problemfrit skifte til en mere hybrid arbejdsplads

  At flytte til skyen er ved at blive en ustoppelig trend for virksomhedskommunikation, og det er let at se hvorfor. Microsoft Teams er en fuldt cloudbaseret løsning, så det giver mulighed for et rent og problemfrit skift til en mere hybrid arbejdsplads. Det giver mulighed for en mere dynamisk mobil arbejdsstyrke, da dine chats, onlinemøder og opgaver kan tilgås fra enhver enhed. En anden fordel ved at have et cloudbaseret arbejdsområde er at kunne drage fordel af databehandling, analyse og rapportering af AI. Dette giver dig mulighed for at træffe bedre forretningsbeslutninger over hele linjen. Du kan også integrere en lang række tredjepartsapps, så Microsoft Teams kan tilpasses fuldt ud.

  4. Tillad nye medarbejdere at komme let i gang

  Som et resultat af øget kommunikation og gennemsigtighed på alle niveauer vil nye medarbejdere have lettere ved at komme i gang. Mobil tilgængelighed af alle funktioner på tværs af forskellige afdelinger kommer virkelig til sin ret, når du ansætter folk fra hele landet eller måske endda fra udlandet. Uanset hvor i verden dine nye medarbejdere er, kan de hurtigt engagere sig i teamwork. Hvis du arbejder i et flersproget miljø, kan du endda drage fordel af automatiserede oversættelser af samtaler.

  TEAMS TELEFONI

  Få én samlet telefoniløsning direkte i Teams

  Ved at integrere telefoni i Microsoft Teams får du én simpel grænseflade at forholde dig til. Frihed til at konfigurere og indstille efter jeres behov, samt fuld gennemsigtighed med jeres forbrug.

  yubico

  Vil du også have én samlet telefoniløsning direkte i Teams?

  Kontakt os i dag for en uforpligtende demo af Microsoft Teams kombineret med telefoni med udgangspunkt i dine nuværende løsning.

   Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

   En JDM-medarbejder vil tage kontakt til dig for at aftale et tidspunkt for en uforpligtende dialog.

   Vi samler på glade kunder

   Mød vores kunder

   Nyheder

   Seneste artikler

   Windows 11 for virksomheder

   Windows 11 for virksomheder

   Windows 11 – Fordelene ved Windows 11 for små og mellemstore virksomheder. Hvorfor skal du skifte inden 2025?

   Microsofts IT-sikkerhedsløsninger

   Microsofts IT-sikkerhedsløsninger

   Microsofts IT-sikkerhedsløsninger er skabt for at hjælpe virksomheder med at beskytte sig mod trusler, sikre deres data og identiteter, og overholde lovgivning og privatlivets fred.

   Moderne enhedshåndtering

   Moderne enhedshåndtering

   Moderne enhedshåndtering er blevet en nødvendighed i dagens arbejdsmiljø, hvor hybridarbejde og et udviklende trusselslandskab er normen

   //Test til get url
   // Test til get formcapture 310523