fbpx
bedre wifi på kontoret

Hvordan kan Microsoft Teams telefoni gavne din virksomhed?

Dynamik i erhvervslivet er aldrig en dårlig ting. Alle organisationer bør bygges til at håndtere den forandring, der følger med vækst, fra øget antal af samarbejdspartnere til større afdelinger til en mere fleksibel og mobil arbejdsstyrke. Men det kan være svært at sikre, at gennemsigtighed og samarbejde ikke lider som følge udviklingen. Det er her, Microsoft Teams kommer ind. Teams er en alt-i-én kommunikations -løsning til alle telefoni-opkald, videokonferencer, møder, dokumentlagring og samarbejde.

gratis ebog

9 myter om Microsoft 365 og skyen

Når du overvejer at drive din forretning fra skyen, skal du kunne skille fakta fra fiktion.

Hvad er fordelene ved Microsoft Teams?

1. Boost din produktivitet ved at forbedre din kommunikation

Fejlfri kommunikation er kernen i et produktivt team. Teams hjælper med at levere dette med en alt-i-en-samarbejdsplatform, der kan håndtere:

  • Alle samtaler i virksomheden
  • Mulighed for chat kommunikation
  • Online møder: Enten som videomøder eller alm. tale
  • Håndtering af opgaver
  • Opkald internt i virksomheden og eksternt med telefoni til Microsoft Teams

Du kan foretage opkald ud af dit interne Teams-netværk hurtigt og nemt ved hjælp af telefoni til Microsoft Teams. Det betyder, at du får mulighed for at foretage og modtage både interne og eksterne opkald fra Teams, uden at skulle bruge et andet telefonsystem.

2. Krystalklar gennemsigtighed i hele din virksomhed

For nogle virksomheder, kan det føles svært at sikre at alle er opdaterede på seneste nyheder og tiltag. Teams giver dig øget gennemsigtighed overalt, så ingen behøver at føle, at de ikke er med. Kommunikation i hele din virksomhed bliver lettere, da alt det kræver er tagge den relevante person i den rigtige kanal. Ved at afholde møder inden for en kanal øger du gennemsigtigheden, da alle i den relevante kanal kan ‘komme ind i mødet’.

3. Nyd et problemfrit skifte til en mere hybrid arbejdsplads

At flytte til skyen er ved at blive en ustoppelig trend for virksomhedskommunikation, og det er let at se hvorfor. Microsoft Teams er en fuldt cloudbaseret løsning, så det giver mulighed for et rent og problemfrit skift til en mere hybrid arbejdsplads. Det giver mulighed for en mere dynamisk mobil arbejdsstyrke, da dine chats, onlinemøder og opgaver kan tilgås fra enhver enhed. En anden fordel ved at have et cloudbaseret arbejdsområde er at kunne drage fordel af databehandling, analyse og rapportering af AI. Dette giver dig mulighed for at træffe bedre forretningsbeslutninger over hele linjen. Du kan også integrere en lang række tredjepartsapps, så Microsoft Teams kan tilpasses fuldt ud.

4. Tillad nye medarbejdere at komme let i gang

Som et resultat af øget kommunikation og gennemsigtighed på alle niveauer vil nye medarbejdere have lettere ved at komme i gang. Mobil tilgængelighed af alle funktioner på tværs af forskellige afdelinger kommer virkelig til sin ret, når du ansætter folk fra hele landet eller måske endda fra udlandet. Uanset hvor i verden dine nye medarbejdere er, kan de hurtigt engagere sig i teamwork. Hvis du arbejder i et flersproget miljø, kan du endda drage fordel af automatiserede oversættelser af samtaler.

TEAMS TELEFONI

Få én samlet telefoniløsning direkte i Teams

Ved at integrere telefoni i Microsoft Teams får du én simpel grænseflade at forholde dig til. Frihed til at konfigurere og indstille efter jeres behov, samt fuld gennemsigtighed med jeres forbrug.

yubico

Vil du også have én samlet telefoniløsning direkte i Teams?

Kontakt os i dag for en uforpligtende demo af Microsoft Teams kombineret med telefoni med udgangspunkt i dine nuværende løsning.

En JDM-medarbejder vil tage kontakt til dig for at aftale et tidspunkt for en uforpligtende dialog.

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

”Vi har i flere år arbejdet sammen med JDM, og vi er glade for den sparring og vejledning vi får.”

Niclas Pedersen

IT Driftchef, Wash World

”Vi var på udkig efter en it-partner, som vi kunne opbygge et langsigtet samarbejde med. Den partner fandt vi i JDM.”

Denis Lewinsky

CEO, Dansk Tandforsikring

”Vi var på udkig efter en it-virksomhed, som havde vores behov som kernekompetence, og det fandt vi hos JDM.”

Arne Sivebæk

CFO, STOK Emballage

Nyheder

Seneste artikler

Hold din computer sikker derhjemme

Hold din computer sikker derhjemme

Vigtige ting du skal vide som forberedelse til Windows 11 – Hvis en virksomhed ikke forbereder sig kan de ende med uventet nedetid.

7 grunde til at din virksomhed har brug for en firewall

7 grunde til at din virksomhed har brug for en firewall

I dag er virksomheder mere end nogensinde tidligere forbundet på global skala. Langt de fleste virksomheder har forbindelse til internettet, hvilket gør det meget lettere at udføre mange opgaver og forretningsfunktioner.

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM’s tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM’s tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest

Share This