fbpx
2 kvindelige medarbejdere der snakker om hvordan de skal fordele arbejdet på en ny opgave

Hvordan SharePoint Intranet-løsninger kan gavne din virksomhed

Hvis du leder efter en omfattende og brugervenlig intranetløsning til din virksomhed, kan du overveje SharePoint-intranet. SharePoint intranet er en cloud-baseret intranetløsning, der er udviklet af Microsoft. Det bruges af virksomheder i alle størrelser til at oprette og administrere deres interne hjemmesider.

SharePoint intranet har mange fordele, her er et par:

 • Det er nemt at bruge og giver en brugervenlig oplevelse.
 • Det er meget åbent, så du kan skræddersy det til at imødekomme din virksomheds specifikke behov.
 • Det er mobilvenligt, så dine medarbejdere kan tilgå den hvor som helst og når som helst.
 • Det er en omfattende løsning, der kan bruges til en lang række intranetbehov, såsom dokumenthåndtering, opgavestyring og indholdsstyring.

Hvis du leder efter en intranetløsning, der kan gavne din virksomhed, er SharePoint intranet bestemt værd at overveje.

Hvad er Microsoft SharePoint?

Microsoft SharePoint er en webbaseret samarbejdsplatform, der giver virksomheder mulighed for at oprette websteder og webbaserede applikationer. SharePoint er en del af Microsoft Office 365-pakken af produkter og tjenester. SharePoint giver virksomheder mulighed for at oprette og administrere websteder, webbaserede applikationer og dokumenthåndteringssystemer. SharePoint er en populær platform for virksomheder i alle størrelser og bruges af mange Fortune 500-virksomheder.

Hvad er fordelen ved Microsoft SharePoint?

SharePoint er en alsidig platform, der kan bruges til en række forskellige formål. Nogle af de mest almindelige anvendelser af SharePoint omfatter dokumenthåndtering, samarbejde, intranetportaler og business intelligence. SharePoint er et kraftfuldt værktøj, der kan hjælpe virksomheder med at øge effektiviteten og produktiviteten.

Nogle af de vigtigste fordele ved at bruge SharePoint inkluderer:

 • Forbedret dokumenthåndtering: SharePoint gør det nemt at gemme, organisere og finde dokumenter. Dette kan spare virksomheder for en masse tid og penge.
 • Forbedret samarbejde: SharePoint gør det nemt for teammedlemmer at arbejde sammen om projekter. Dette kan føre til forbedret kommunikation og hurtigere projektafslutning.
 • Øget effektivitet: SharePoint kan hjælpe virksomheder med at automatisere opgaver og strømline processer. Dette kan føre til forbedret produktivitet og omkostningsbesparelser.

Hvordan kan SharePoint tilpasses til at imødekomme mine behov?

SharePoint er en alsidig platform, der kan tilpasses til enhver virksomheds behov. Der er en række forskellige måder, hvorpå SharePoint kan tilpasses, og platformen tilbyder en bred vifte af funktioner og muligheder, der kan skræddersyes til enhver virksomheds specifikke behov.

Nogle af måderne, hvorpå SharePoint kan tilpasses, omfatter:

 • Oprettelse af lister og biblioteker
 • Oprettelse af automatiserede arbejdsgange
 • Oprettelse af brugerdefinerede interne sider
 • Og meget mere!

Hvis du leder efter en platform, der kan tilpasses til dine specifikke behov, så er SharePoint en god mulighed. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan SharePoint kan tilpasses til din organisations behov.

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

Nyheder

Seneste artikler

4 typer backupløsninger forklaret

4 typer backupløsninger forklaret

4 typer backupløsninger forklaret : Indbyggede løsninger, Byg-det-selv, lokal løsning samt cloudløsning. Hvad er der rigtige for dig?

3 myter om cloudbackup

3 myter om cloudbackup

På trods af at mange virksomheder har taget clouden i brug, er nogle tilbageholdende overfor også at anvende backupløsninger i skyen.

Hvorfor er email sikkerhed så vigtigt?

Hvorfor er email sikkerhed så vigtigt?

Over 90 % af cyberangreb begynder med en phishing-email, og grunden til dette er, at phishing-emails er effektive. Det er ofte meget nemmere at overbevise en medarbejder om, at de skal åbne en fil eller sende en betaling til en leverandør, end det er at identificere og udnytte en sårbarhed i en virksomheds systemer.

Hvorfor er vedligehold af ens it-løsning vigtig?

Hvorfor er vedligehold af ens it-løsning vigtig?

Der er vigtigt at din it-løsning løbende bliver vedligeholdt for at følge med udviklingen og best practice anbefalinger fra dine leverandører. Denne løbende vedligeholdelse kræver tid, ekspertise og en vedvarende indsats.

//Test til get url