fbpx
Er Microsoft 365 sikker

Hvorfor er det vigtigt at vælge en it-partner, som kan levere høj it-sikkerhed og beskytte ens virksomhed mod cyberangreb?

Hvorfor er det vigtigt at vælge en it-partner, som kan levere høj it-sikkerhed og beskytte ens virksomhed mod cyberangreb?

Cyberangreb er en reel og stigende trussel mod danske virksomheder. Ifølge Forsvarets Efterretningstjeneste (CFCS) er truslen fra cyberkriminalitet mod danske virksomheder meget høj. Cyberangreb kan have alvorlige konsekvenser for din virksomhed, såsom:

  • Tab af data, kunder og omdømme
  • Nedbrud af systemer
  • Afpresning af løsesum eller lækage af følsomme oplysninger
  • Overtrædelse af lovgivning om persondata og compliance

Derfor er det vigtigt at vælge en it-partner, som kan levere høj it-sikkerhed og beskytte din virksomhed mod cyberangreb. En god it-partner kan hjælpe dig med at:

  • Få overblik over dine mest kritiske data og systemer
  • Opdatere dine programmer og styresystemer løbende
  • Installere antivirus og firewalls til at blokere skadelig software
  • Implementere sikre løsninger til hjemmearbejdspladser
  • Rådgive dig om strategisk sikkerhed baseret på din risikoprofil
  • Uddanne dine medarbejdere i at genkende og håndtere cyberangreb
  • Håndtere eventuelle sikkerhedsbrud hurtigt og effektivt

Ved at vælge en it-partner med høj kompetence inden for it-sikkerhed får du adgang til markedets bedste produkter, services og rådgivning. Du får også en samarbejdspartner, som forstår din forretning og dine behov, og som kan skræddersy løsninger til dig. Det giver dig tryghed, ro i sindet og mere tid til at fokusere på din kerneforretning.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du kan øge din it-sikkerhed og undgå cyberangreb, så kontakt os i dag. Vi har mere end 60 certificerede konsulenter inden for it-sikkerhed, som står klar til at hjælpe dig.

Læs om vores it-sikkerhedsaftale her

JDM som it-partner

Specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads

JDM er blandt Danmarks stærkeste leverandører af cloud-baseret Microsoft-teknologi, der er fundamentet for en fremtidssikret hybrid arbejdsplads. Vores mange cloud-specialister arbejder i teams på tværs af kontorer i Aarhus, Odense og København. Vi kan derfor tilbyde en sikker cloud-rejse og sammenhængende løsninger med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering – uanset hvor i landet din virksomhed har hjemme.

Læs vores cases her

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

Nyheder

Seneste artikler

Windows 11 for virksomheder

Windows 11 for virksomheder

Windows 11 – Fordelene ved Windows 11 for små og mellemstore virksomheder. Hvorfor skal du skifte inden 2025?

Microsofts IT-sikkerhedsløsninger

Microsofts IT-sikkerhedsløsninger

Microsofts IT-sikkerhedsløsninger er skabt for at hjælpe virksomheder med at beskytte sig mod trusler, sikre deres data og identiteter, og overholde lovgivning og privatlivets fred.

Moderne enhedshåndtering

Moderne enhedshåndtering

Moderne enhedshåndtering er blevet en nødvendighed i dagens arbejdsmiljø, hvor hybridarbejde og et udviklende trusselslandskab er normen

//Test til get url
// Test til get formcapture 310523