fbpx
2 kvindelige medarbejdere der snakker om hvordan de skal fordele arbejdet på en ny opgave

Hvorfor er vedligehold af ens it-løsning vigtig?

Tidligere skete den teknologiske udvikling delvist i dit eget tempo. Med nogenlunde faste intervaller på typisk 3-4 år, kunne der tages aktivt stilling til nye versioner af fx Microsoft software. Med beslutningen om opgradering fulgte budget til ny software, eventuel ny hardware og projekt til implementering af ny løsning, så eventuelle nye funktioner kunne udnyttes til gavn for forretningen.

I visse tilfælde blev beslutningen om opgradering ikke truffet alene af hensyn til nye funktioner, men også for at høje it-sikkerheden.

Virkeligheden er anderledes i dag

I dag er mange løsninger cloud-baserede, hvilket betyder at løsningen kommer fra en central server, der leverer både software sammen med den nødvendige hardware, ofte som et månedligt abonnement.

Virksomheder som Microsoft opdaterer løbende den bagvedliggende software og ændrer på forudsætninger eller best practice anbefalinger. Det kan betyde at din løsning ikke fungerer optimalt, at nye funktioner ikke udnyttes eller at din it-sikkerhed ikke er up-to-date.

Løbende vedligehold

Der er vigtigt at din it-løsning løbende bliver vedligeholdt for at følge med udviklingen og best practice anbefalinger fra dine leverandører. Denne løbende vedligeholdelse kræver tid, ekspertise og en vedvarende indsats.

Fx kommer Microsoft hver måned med nye it-sikkerhedstiltag, som skal konfigureres og opsættes for at være mest effektive.

Få hjælp til løbende vedligehold af din it-løsning

Hos JDM kender vi vigtigheden i at holde vores kunders it-løsninger opdaterede og aktuelle i henhold til best practice anbefalinger fra leverandørerne.

Vores Modern Management løsning giver dig adgang til knowhow, best practice og værktøjer som gør teknologien til en brugbar løsning. Vi samler vores viden i både design, monitorering, drift og tilpasning af cloud tjenester. Din sikkerhed og effektivitet øges, fordi du kan være tryg ved at løsningerne opsættes og løbende holdes kørende efter best practice.

Du kan læse mere om vores til gang til løbende vedligehold her: Modern Management

Book en it-sikkerhedsekspert

Book en gratis samtale med en it-sikkerhedsekspert. Brug tiden sammen med vores ekspert til at blive klogere på din egen it-sikkerhedssituation.

I kan fx tale om:

 • Aktuelle trusler i din branche
 • Hvad gør I i dag?
 • Hvad ønsker I at gøre i fremtiden?
 • Unikke udfordringer

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

  Når du udfylder formularen, accepterer du vores privatlivspolitik.

  Vi samler på glade kunder

  Mød vores kunder

  Nyheder

  Seneste artikler

  Windows 11 for virksomheder

  Windows 11 for virksomheder

  Windows 11 – Fordelene ved Windows 11 for små og mellemstore virksomheder. Hvorfor skal du skifte inden 2025?

  Microsofts IT-sikkerhedsløsninger

  Microsofts IT-sikkerhedsløsninger

  Microsofts IT-sikkerhedsløsninger er skabt for at hjælpe virksomheder med at beskytte sig mod trusler, sikre deres data og identiteter, og overholde lovgivning og privatlivets fred.

  Moderne enhedshåndtering

  Moderne enhedshåndtering

  Moderne enhedshåndtering er blevet en nødvendighed i dagens arbejdsmiljø, hvor hybridarbejde og et udviklende trusselslandskab er normen

  //Test til get url
  // Test til get formcapture 310523