fbpx
Er Microsoft 365 sikker

Hvorfor kan Teams-møderum være en god investering?

Hvorfor kan Teams-møderum være en god investering?

Teams-møderum er en løsning fra Microsoft, der gør det muligt at holde møder via Teams på enhver skærm i et delt rum. Teams-møderum leverer inkluderende og letanvendelige mødeoplevelser, der både inddrager deltagere i rummet og på fjernplaceringer.

Teams-møderum har mange fordele for virksomheder, der ønsker at styrke samarbejdet og produktiviteten i den hybride arbejdsplads. Her er nogle af dem:

  • Teams-møderum gør det nemt at deltage i møder med ét tryk, dele indhold med trådløs deling og samarbejde i realtid med et delt digitalt lærred.
  • Teams-møderum skaber større engagement med avancerede mødeoplevelser såsom inkluderende video- og rumlayouts, chatbobleunderretninger og tilpasninger.
  • Teams-møderum skifter nemt til hybrid med lyd- og videoenhedsoplevelser, der er drevet af kunstig intelligens, som grundlag for mere dybdegående og samarbejdende møder.
  • Teams-møderum giver mulighed for at oprette private rum før eller under mødet, hvor man kan sortere deltagere i mindre grupper for at fremme diskussioner og brainstorming.
  • Teams-møderum holder enheder beskyttede og opdaterede med administration og sikkerhed i virksomhedsklasse, herunder adgangskontrol, fjernkonfiguration og enhedsanalyse.
  • Teams-møderum administrerer intelligent rummene med handlinger, der er drevet af kunstig intelligens, som automatiserer opdateringer, problemregistrering og opløsning i stor skala.

Teams-møderum er en fleksibel løsning, der kan tilpasses en hver størrelse lokale og -type. Man kan vælge mellem et bredt udvalg af certificerede enheder fra førende hardwarepartnere, eller bruge en eksisterende skærm eller projektor. Man kan også reservere et midlertidigt arbejdsområde eller et ledigt mødelokale med en Teams-skærm eller et Teams-panel.

Teams-møderum er en overkommelig løsning, der har forskellige planer og prisfastsættelse alt efter behovene. Man kan få adgang til de grundlæggende funktioner gratis for op til 25 rum, eller opgradere til Pro-planen for at få adgang til de avancerede funktioner.

Teams-møderum er en god investering for virksomheder, der ønsker at omdanne deres lokaler til steder, hvor medarbejdere kan føle sig tættere og mere engageret på tværs af den hybride arbejdsplads. Med Teams-møderum kan man få mere ud af hvert møde og hver samtale.

Oplev et Teams-møderum

I Odense har vi bygget 3 demolokaler, hvor du kan komme og få en demonstration af de muligheder du får med et Teams mødelokale. I vores demo videokonference-lokaler kan du se og opleve alle fordelene på egen hånd.

Læs mere om vores demolokaler her

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

Nyheder

Seneste artikler

Windows 11 for virksomheder

Windows 11 for virksomheder

Windows 11 – Fordelene ved Windows 11 for små og mellemstore virksomheder. Hvorfor skal du skifte inden 2025?

Microsofts IT-sikkerhedsløsninger

Microsofts IT-sikkerhedsløsninger

Microsofts IT-sikkerhedsløsninger er skabt for at hjælpe virksomheder med at beskytte sig mod trusler, sikre deres data og identiteter, og overholde lovgivning og privatlivets fred.

Moderne enhedshåndtering

Moderne enhedshåndtering

Moderne enhedshåndtering er blevet en nødvendighed i dagens arbejdsmiljø, hvor hybridarbejde og et udviklende trusselslandskab er normen

//Test til get url
// Test til get formcapture 310523