fbpx
JDM A/S kontor i Odense

JDM A/S opruster

Med et nyt hold projektledere

JDM A/S opruster med et nyt hold projektledere

JDM A/S har i denne uge netop haft 5 af virksomhedens medarbejdere igennem en certificering til projektledere. Certificeringen er kulminationen på 5 måneders uddannelse i, og arbejde med, traditionelle- og agile projektværktøjer og projektledelse som disciplin. De 5 nyudklækkede projektledere er bestemt ikke kommet sovende til den nye titel – forløbet har været præget af intensivt feltarbejde, komplekse udfordringer og ”real life cases”

”Vi oplever et stadigt stigende behov for kvalificeret projektledelse, når det kommer til at tackle de, til tider, komplekse udfordringer vores kunder står over for. Når vi siger, at vi vil levere ”better results” og øget værdi til kunderne, handler det ikke alene om, at kunne levere de teknisk bedste løsninger, men i lige så høj grad om, at kunne understøtte processen hele vejen igennem. Og det bliver vi endnu bedre til med højt kvalificerede projektledere. Vi vil fokusere på outcome og værdi for kunderne”  – Siger Jette Gad, der har været ansvarlig for, at tilrettelægge og gennemføre undervisningen for de nye projektledere.

 

”Da vi stod over for, at skulle uddanne et nyt hold projektledere havde vi valget mellem, at sende dem på et af de mere traditionelle kurser indenfor projektledelse, eller at uddanne dem internt. Valget faldt på den interne uddannelse, fordi det har givet os mulighed for at skræddersy undervisningen, så den passer til netop de typer af projekter vi arbejder med, og samtidigt tage højde for den øgede kompleksitet i IT projekter, vi ofte bliver mødt af hos vores kunder.

Jeg synes vi satte baren højt, da kun det bedste er godt nok, men teamet sprængt alle forventninger og leveret ikke alene en intern projektlederuddannelse vi for alvor kan være stolte af, men også et sæt nycertificerede folk, der virkeligt kan deres stof.”

Dette er blot nogle af de argumenter Kenneth Holm Lildholdt, der var COO og initiativtager til uddannelsestilbuddet, nævner i forhold til virksomhedens satsning på projektlederuddannelsen.

CEO Nis Bank Lorenzen & Cert. Scrum Master Jette Gad står sammen med holdet af nye projektledere Kristian Dybmose, Søren Møller, Rasmus Gyldenvang, Adam Garbers og Jacob Heide Lange.

Fra venstre: Nis Bank Lorenzen – Partner, CEO, Kristian Dybmose – Teamleader, Søren Møller, Rasmus Gyldenvang, Adam Garbers, Jacob Heide Lange, Jette Gad – Cert. Scrum Master

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

  Når du udfylder formularen, accepterer du vores privatlivspolitik.

  Vi samler på glade kunder

  Mød vores kunder

  Nyheder

  Seneste artikler

  //Test til get url
  // Test til get formcapture 310523