fbpx
JDM A/S kontor i Odense

JDM A/S opruster

Med et nyt hold projektledere

JDM A/S opruster med et nyt hold projektledere

JDM A/S har i denne uge netop haft 5 af virksomhedens medarbejdere igennem en certificering til projektledere. Certificeringen er kulminationen på 5 måneders uddannelse i, og arbejde med, traditionelle- og agile projektværktøjer og projektledelse som disciplin. De 5 nyudklækkede projektledere er bestemt ikke kommet sovende til den nye titel – forløbet har været præget af intensivt feltarbejde, komplekse udfordringer og ”real life cases”

”Vi oplever et stadigt stigende behov for kvalificeret projektledelse, når det kommer til at tackle de, til tider, komplekse udfordringer vores kunder står over for. Når vi siger, at vi vil levere ”better results” og øget værdi til kunderne, handler det ikke alene om, at kunne levere de teknisk bedste løsninger, men i lige så høj grad om, at kunne understøtte processen hele vejen igennem. Og det bliver vi endnu bedre til med højt kvalificerede projektledere. Vi vil fokusere på outcome og værdi for kunderne”  – Siger Jette Gad, der har været ansvarlig for, at tilrettelægge og gennemføre undervisningen for de nye projektledere.

 

”Da vi stod over for, at skulle uddanne et nyt hold projektledere havde vi valget mellem, at sende dem på et af de mere traditionelle kurser indenfor projektledelse, eller at uddanne dem internt. Valget faldt på den interne uddannelse, fordi det har givet os mulighed for at skræddersy undervisningen, så den passer til netop de typer af projekter vi arbejder med, og samtidigt tage højde for den øgede kompleksitet i IT projekter, vi ofte bliver mødt af hos vores kunder.

Jeg synes vi satte baren højt, da kun det bedste er godt nok, men teamet sprængt alle forventninger og leveret ikke alene en intern projektlederuddannelse vi for alvor kan være stolte af, men også et sæt nycertificerede folk, der virkeligt kan deres stof.”

Dette er blot nogle af de argumenter Kenneth Holm Lildholdt, der var COO og initiativtager til uddannelsestilbuddet, nævner i forhold til virksomhedens satsning på projektlederuddannelsen.

CEO Nis Bank Lorenzen & Cert. Scrum Master Jette Gad står sammen med holdet af nye projektledere Kristian Dybmose, Søren Møller, Rasmus Gyldenvang, Adam Garbers og Jacob Heide Lange.

Fra venstre: Nis Bank Lorenzen – Partner, CEO, Kristian Dybmose – Teamleader, Søren Møller, Rasmus Gyldenvang, Adam Garbers, Jacob Heide Lange, Jette Gad – Cert. Scrum Master

gratis ebog

9 myter om Microsoft 365 og skyen

Når du overvejer at drive din forretning fra skyen, skal du kunne skille fakta fra fiktion.

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

”Vi har i flere år arbejdet sammen med JDM, og vi er glade for den sparring og vejledning vi får.”

Niclas Pedersen

IT Driftchef, Wash World

”Vi var på udkig efter en it-partner, som vi kunne opbygge et langsigtet samarbejde med. Den partner fandt vi i JDM.”

Denis Lewinsky

CEO, Dansk Tandforsikring

”Vi var på udkig efter en it-virksomhed, som havde vores behov som kernekompetence, og det fandt vi hos JDM.”

Arne Sivebæk

CFO, STOK Emballage

Nyheder

Seneste artikler

Hold din computer sikker derhjemme

Hold din computer sikker derhjemme

Vigtige ting du skal vide som forberedelse til Windows 11 – Hvis en virksomhed ikke forbereder sig kan de ende med uventet nedetid.

7 grunde til at din virksomhed har brug for en firewall

7 grunde til at din virksomhed har brug for en firewall

I dag er virksomheder mere end nogensinde tidligere forbundet på global skala. Langt de fleste virksomheder har forbindelse til internettet, hvilket gør det meget lettere at udføre mange opgaver og forretningsfunktioner.

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM’s tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM’s tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest

Share This