fbpx
2 kvindelige medarbejdere der snakker om hvordan de skal fordele arbejdet på en ny opgave

JDM-medarbejder tildelt fornem titel

JDM-medarbejder tildelt fornem titel

JDM’s succes er afhængig af at levere højeffektive sikkerhedsløsninger, hvilket kun er muligt med dedikerede medarbejdere og visionære producenter, og som SonicWalls største Platinum Partner i Danmark er vi begejstrede for at dele en spændende nyhed!

Vores interne SonicWall-ekspert, Simon Wesche, er ved SonicWall Partner Awards blevet tildelt den prestigefyldte Partner Technical Hero of the Year Award.

SonicWalls årlige priser anerkender partner- og distributørpræstationer inden for klare kriterier, herunder præstationsaktiviteter, projektsucces og certificeringsniveau samt engagement.

Vores SonicWall-helt

Simons viden og ekspertise er allerede velkendt og respekteret i branchen og naturligvis af alle kunder som han arbejder med.

JDM-Partner Martin Lund Hansen:

“Vi er virkelig glade for at se Simon modtage denne pris. Hans entusiasme for de løsninger vi leverer, og hans appetit på at lære nyt, er med til at inspirere alle os andre.

 

Der går få dage, uden at vi bliver mindet om, hvor heldige vi er, at Simon arbejder sammen med os. Kunder, der bruger vores support- og tjenester, fortæller os regelmæssigt, hvor taknemmelige de er for hans eksperthjælp. Den dialog og samarbejde Simon har med SonicWall, er helt unik, og gør at vi virkelig får fuld valuta med samarbejdet.

 

At blive udnævnt til SonicWall Technical Hero, er fuldt ud fortjent.”

Om SonicWall

SonicWall producerer og leverer avanceret sikkerhedsudstyr i form af firewalls, switche og software. SonicWall-løsninger har været på markedet i mere 20 år – SonicWall innoverer og udvikler stadig deres løsninger, og er anerkendt som nogle af branchens bedste sikkerheds-løsninger.

SonicWall er et amerikansk cybersikkerhedsfirma, der leverer en række internetapparater, primært rettet mod indholdskontrol og netværkssikkerhed. Disse omfatter enheder, der leverer tjenester til netværksfirewalls, unified trusselhåndtering (UTM), virtuelle private netværk (VPN’er), virtuelle firewalls, SD-WAN, cloud-sikkerhed og anti-spam til e-mail.

Uanset om du blot er i gang med overvejelserne omkring en SonicWall-løsning, leder efter support eller allerede har taget en beslutning om SonicWall kan JDM hjælpe dig. Læs mere som SonicWall her

WI-FI TIL ERHVERV

Professionel wi-fi løsning til erhverv

Vil du også have et sikkert og stabilt wi-fi netværk til din virksomhed? Få en uforpligtende dialog om jeres netværk med udgangspunkt i din nuværende løsning.

yubico

ADMINISTRERET OG BESKYTTET NETVÆRK

Professionelle netværksløsninger

Vil du også have høj sikkerhed på dit netværk og blive mere fleksibel? Få en uforpligtende dialog om jeres netværk med udgangspunkt i din nuværende løsning.

yubico

Vil du også have høj sikkerhed på dit netværk og blive mere fleksibel?

Kontakt os i dag for en uforpligtende dialog om jeres netværk med udgangspunkt i dine nuværende løsning.

    Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

    En JDM-medarbejder vil tage kontakt til dig for at aftale et tidspunkt for en uforpligtende dialog.

    Vi samler på glade kunder

    Mød vores kunder

    Nyheder

    Seneste artikler

    Windows 11 for virksomheder

    Windows 11 for virksomheder

    Windows 11 – Fordelene ved Windows 11 for små og mellemstore virksomheder. Hvorfor skal du skifte inden 2025?

    Microsofts IT-sikkerhedsløsninger

    Microsofts IT-sikkerhedsløsninger

    Microsofts IT-sikkerhedsløsninger er skabt for at hjælpe virksomheder med at beskytte sig mod trusler, sikre deres data og identiteter, og overholde lovgivning og privatlivets fred.

    Moderne enhedshåndtering

    Moderne enhedshåndtering

    Moderne enhedshåndtering er blevet en nødvendighed i dagens arbejdsmiljø, hvor hybridarbejde og et udviklende trusselslandskab er normen

    //Test til get url
    // Test til get formcapture 310523