JDM A/S og Massive Dynamics IVS forener kræfterne…

JDM A/S og Massive Dynamics IVS forener kræfterne…

JDM A/S og Massive Dynamics IVS forener kræfterne…

Du kender os som to separate it-selskaber med hvert vores speciale. Fremover vil du kende os som et samlet selskab under navnet JDM A/S. Vi fusionerer for, i endnu højere grad, at kunne servicere vores kunder i hele Danmark og for bedre at kunne understøtte deres digitale transformation.

 

Den forenede organisation består af mere end 40 dedikerede medarbejdere i både Odense og Århus.

Det stærkeste Microsoft Cloud team – med kompetencer forberedt til fremtiden

Fremtiden byder på tættere integration af it-løsninger og derved behov for flere specialkompetencer. I vores gensidige søgen efter en komplementerende fusionspartner har begge selskaber lagt vægt på et højt fagligt niveau med solide kundereferencer. Det har vi fundet hos hinanden og kan derfor nu tilbyde løsninger på tværs af hele Microsofts platform, med særligt fokus på Microsoft 365 og Dynamics 365.

 

Som et af landets stærkeste Microsoft teams kan vi fremover hjælpe vores kunder med bl.a. Office 365, cloud og lokal infrastruktur, netværk, sikkerhed/GDPR, hosting, Azure, telefoni, Teams, SharePoint, CRM, BI og det rigtige tilhørende hardware/it-udstyr. Vi fortsætter rejsen og vil snart kunne præsentere flere kompetenceudvidelser.

Landsdækkende totalleverandør af den moderne arbejdsplads fra Microsoft

Microsoft definerer fremtidens it-løsninger og er i konstant forandring. Med JDM som it-partner er vores kunder på forkant med den udvikling. Det er vores mission at levere fremtidssikrede it-løsninger, der giver værdi for både organisationen som helhed og for den enkelte medarbejder.

 

Fusionen og styrkelsen af vores kompetencer er i tråd med vores strategi og ønske om at udvikle os sammen med Microsoft og vores kunder, så vi fortsætter med at være den foretrukne leverandør af den moderne arbejdsplads og kan understøtte alle de fire kærneområder, den er sammensat af:

Mere frihed

alt-text

Frigørelse af medarbejdere fra tid, sted og enhed, så de kan arbejde alle steder fra og via pc, smartphone eller tablet

Nemmere samarbejde

alt-text

Samarbejds- og kommunikationsværktøjer, der skaber sammenhængende teams og gør både teams og de enkelte medarbejdere mere effektive

Højere sikkerhed

alt-text

Tidssvarende sikkerhedsforanstaltninger, der sikrer data mod et stigende trusselsniveau og skærpet lovgivning (GDPR)

Bedre resultater

alt-text

Moderne salgs- og økonomi-
styring, som arbejder perfekt sammen, åbner nye muligheder og giver indsigt, der gør forskel for din forretning

Du kan kontakte os lige som du plejer

Alle vores telefonnumre og mailadresser fungerer naturligvis stadig som hidtil.

Har du spørgsmål til fusionen, er du velkommen til at kontakte Morten Gad (mg@jdm.dk / 88810082) eller Jacques D. Møller (jdm@jdm.dk / 23401431). Du er selvfølgelig også velkommen hvis du ønsker at booke møde for at høre om de mange muligheder for at skabe værdi for din forretning.

JDM er certificerede eksperter

JDM Gold Partner

Højeste kompetence- og ekspertiseniveau.

JDM Solutions Master

Microsoft-certificeringer på højeste niveau.

Certificeret Hosting.

Vores viden betyder, at vi forstår dine problemstillinger og har kompetencerne til at give dig præcis den it-løsning, du har brug for.