fbpx
Fra venstre er Michael Kjærgaard Jensen, Martin Lund Hansen, Morten Gad, Nicolai Voll, CEO Nis Bank Lorenzen, Thomas Belsø og Jacques D. Møller. Alle Partnerer hos JDM

JDM udvider sit engagement
i København og fusionerer med CloudWorkers

JDM udvider sit engagement i København

It-virksomhederne, JDM A/S fra Odense og CloudWorkers fra Lyngby, er fra den 1. juli 2019 fusioneret. Med sammenlægningen styrker JDM sin position
som en af Danmarks stærkeste leverandører af skræddersyede Microsoft Cloud softwareløsninger.

Den københavnske it-virksomhed CloudWorkers har fra den 1. juli 2019 indgået aftale om fusion
med den odenseanske it-virksomhed JDM og fortsætter fra den 13. august under det fælles navn, JDM A/S.

 

– CloudWorkers har, som vi, et stærkt fokus på Microsoft Cloud og netværk samt drift og support. Med de nytilkomne specialister går vi styrket mod vores mål: at hjælpe de danske virksomheder over på den Moderne Arbejdsplads gennem de bedste og mest komplette Microsoft 365 og Dynamics 365 løsninger på markedet, udtaler direktør hos JDM, Jacques D. Møller. Han fortsætter:

– I en tid hvor Microsoft med fuld kraft bevæger sig mod, at alt rykker i skyen, er det vigtigt for os at styrke vores kompetencer yderligere. CloudWorkers består af nogle yderst kompetente Microsoft infrastrukturkonsulenter og har længe været en frontløber på at omlægge deres kunder til cloudbaserede løsninger baseret på Microsoft. Ligeledes er de som os stærke på netværk og bringer desuden også ledelsesmæssige kompetencer til JDM.

Med fusionen udvider JDM medarbejderstaben til over 50 ansatte og tager endnu et vigtigt skridt i at manifestere sig som en væsentlig landsdækkende spiller på markedet.

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

  Når du udfylder formularen, accepterer du vores privatlivspolitik.

  Fra venstre er Michael Kjærgaard Jensen, Martin Lund Hansen, Morten Gad, Nicolai Voll, CEO Nis Bank Lorenzen, Thomas Belsø og Jacques D. Møller. Alle Partnerer hos JDM

  Fv: Michael Kjærgaard Jensen, Partner – Martin Lund Hansen, Partner – Morten Gad, Partner – Nicolai Voll, Partner –
  Nis Bank Lorenzen, CEO & Partner – Thomas Belsø, Partner – Jacques D. Møller, Partner

  Et perfekt match

  Der er flere årsager til, at CloudWorkers er et godt match for JDM, fortæller Jacques D. Møller:

   – Vi har i begge virksomheder en visionær tilgang til markedet, men har også et ens værdigrundlag og en række komplimentærer forretningsområder. Vi vil således ikke alene kunne bibeholde vores nære kendskab til kunderne og vores høje serviceniveau, men vil på denne måde tage det til det næste niveau.

  De to ejere af CloudWorkers, Thomas Belsø og Nis Bank Lorenzen, indtræder i topledelsen af JDM, og skal hjælpe med at sikre en solid vækst fremover og få det samlede JDM positioneret blandt de førende Microsoft partnere i Danmark. Partner i CloudWorkers, Nis Bank Lorenzen, ser da også store fordele ved at fusionere med JDM:

  – Der er ingen tvivl om, at med den rivende udvikling, der sker med udviklingen af cloud services, at konsolidering er en fordel for både begge virksomheder og ikke mindst for kunderne. Det er kun muligt at dække det fulde sortiment af Microsoft Cloud-løsninger i Azure og Microsoft 365 med flere specialister, der kan dygtiggøre sig i de forskellige områder.

  Nyheden om fusionen har Microsoft Danmark store forventninger til på det danske marked:

  – Som eksperter i de nyeste cloudservices har vores danske partnervirksomheder en afgørende rolle i at løfte digitaliseringen af både det private og offentlige Danmark. Den seneste tid har vi set en række spændende fusioner og konsolideringer af cloudpartnere, og CloudWorkers og JDM kommer sammen til at dække et bredt geografisk område i Danmark og en bred portefølje af Microsoft’s produkter, som vi ser frem til at samarbejde om, siger Julie Nadelmann, Partner Solution Sales Lead i Microsoft Danmark. 

  Vi samler på glade kunder

  Mød vores kunder

  Nyheder

  Seneste artikler

  JDM bliver en del af itm8

  JDM bliver en del af itm8

  Med købet af IT-virksomheden JDM med hovedkontor i Odense styrker itm8 sit strategiske fokus indenfor digital transformation med fokus på Microsoft 365 løsninger og koncepter.

  Data Access Governance

  Data Access Governance

  Data Access Governance – Det handler om at skabe et sikkert og effektivt datamiljø. Det sikrer, at brugerne har de rette tilladelser.

  Følsomhedsmærker i Office

  Følsomhedsmærker i Office

  Følsomhedsmærker i Office – Anvendes til at kategorisere dokumenter og filer i Office-dokumenter, baseret på følsomhed.

  Bing Chat Enterprise

  Bing Chat Enterprise

  Bing Chat Enterprise er et AI-chatværktøj skræddersyet til virksomheder. Dens primære fokus er at sikre en høj grad af databeskyttelse.

  Hvad er Teams Rooms Pro?

  Hvad er Teams Rooms Pro?

  Teams Room Pro – Opdag fordelene ved Teams Rooms Pro licens. Få indsigt i funktioner, prissætning og hvordan det kan forbedre dit virtuelle møderum.

  //Test til get url
  // Test til get formcapture 310523