fbpx

Lenovo annoncerer ThinkSmart One All-in-One Collaboration Bar

Lenovo annoncerer ThinkSmart One All-in-One Collaboration Bar

Lenovo har netop lanceret den helt nye ThinkSmart One Smart Collaboration-bar. Baren er designet til små til mellemstore mødelokaler samt dedikerede hjemmekontorer. ThinkSmart One all-in-one (AIO) bar er verdens første Windows All-in-One Collaboration bar, med understøttelse af velkendte videokonferenceapplikationer som fx Microsoft Teams Rooms.

Baren har otte indbyggede mikrofoner med ekko- og støjreduktion, stereohøjttalere og et integreret højopløsningskamera med bredt synsfelt. Dette kamera sikrer en god videooplevelse under møder.

Designet til det hybride mødelokale

ThinkSmart One, der er designet til at forudse en fortsat vækst af hybride mødelokaler, efterhånden som traditionelle kontorer forvandles til mere dynamiske og kollaborative områder, udvider Lenovos videokonference- og samarbejdsplatforme, der spiller en afgørende rolle i at hjælpe medarbejdernes produktivitet og engagement.

ThinkSmart One kan nemt installeres, administreres og tilpasses centralt af en it-medarbejder eller it-partner gennem ThinkSmart Manager. AIO-bjælken inkluderer også den 10,1-tommers touchskærm ThinkSmart Controller, som gør det let for mødedeltagere af interagere med mødelokalet. Desuden viser skærmen om kommende bookede møder i lokalet.

“Det at tackle udfordringerne ved hybridsamarbejde er ikke blot et spørgsmål om at se bedre og høre tydeligere. Teknologien skal bringe en mere naturlig, personlig oplevelse til den virtuelle verden og levere en god oplevelser for alle deltagere,” sagde Shannon MacKay, General Manager for Worldwide Smart Collaboration Business, Lenovo. “ThinkSmart One leverer den form for smart samarbejde, der giver næring til innovation gennem teknologi, der er allestedsnærværende, retfærdig og problemfri.”

Oversigt over ThinkSmart One:

 • Alt er samlet i én enhed. Det gør monteringen let og fleksibel. Baren kan vægmonteres eller stilles på et møbel.
 • Innovativ og skalerbar gennem flere input- og outputporte, inklusive HDMI og USB, samt 2x RJ45, hvoraf den ene har Power over Ethernet (PoE) for mere tilpasningsevne.
 • Fordybende audiovisuelle billeder, der har otte mikrofoner med 180-graders dækning, et FHD-kamera med 100-graders horisontalt synsfelt og stereohøjttalere med en brugbar rækkevidde på over otte meter.
 • Nem at administrere via den medfølgende controller, eller fjernadministreret via ThinkSmart Manager

Pris og tilgængelighed

Lenovo ThinkSmart One vil være tilgængelig i Danmark fra oktober 2022 og vil have en udsalgspris på omkring 25.000.- DKK

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

  Når du udfylder formularen, accepterer du vores privatlivspolitik.

  Vi samler på glade kunder

  Mød vores kunder

  Nyheder

  Seneste artikler

  4 typer backupløsninger forklaret

  4 typer backupløsninger forklaret

  4 typer backupløsninger forklaret : Indbyggede løsninger, Byg-det-selv, lokal løsning samt cloudløsning. Hvad er der rigtige for dig?

  3 myter om cloudbackup

  3 myter om cloudbackup

  På trods af at mange virksomheder har taget clouden i brug, er nogle tilbageholdende overfor også at anvende backupløsninger i skyen.

  Hvorfor er email sikkerhed så vigtigt?

  Hvorfor er email sikkerhed så vigtigt?

  Over 90 % af cyberangreb begynder med en phishing-email, og grunden til dette er, at phishing-emails er effektive. Det er ofte meget nemmere at overbevise en medarbejder om, at de skal åbne en fil eller sende en betaling til en leverandør, end det er at identificere og udnytte en sårbarhed i en virksomheds systemer.

  //Test til get url