fbpx

Lenovo annoncerer ThinkSmart One All-in-One Collaboration Bar

Lenovo annoncerer ThinkSmart One All-in-One Collaboration Bar

Lenovo har netop lanceret den helt nye ThinkSmart One Smart Collaboration-bar. Baren er designet til små til mellemstore mødelokaler samt dedikerede hjemmekontorer. ThinkSmart One all-in-one (AIO) bar er verdens første Windows All-in-One Collaboration bar, med understøttelse af velkendte videokonferenceapplikationer som fx Microsoft Teams Rooms.

Baren har otte indbyggede mikrofoner med ekko- og støjreduktion, stereohøjttalere og et integreret højopløsningskamera med bredt synsfelt. Dette kamera sikrer en god videooplevelse under møder.

Designet til det hybride mødelokale

ThinkSmart One, der er designet til at forudse en fortsat vækst af hybride mødelokaler, efterhånden som traditionelle kontorer forvandles til mere dynamiske og kollaborative områder, udvider Lenovos videokonference- og samarbejdsplatforme, der spiller en afgørende rolle i at hjælpe medarbejdernes produktivitet og engagement.

ThinkSmart One kan nemt installeres, administreres og tilpasses centralt af en it-medarbejder eller it-partner gennem ThinkSmart Manager. AIO-bjælken inkluderer også den 10,1-tommers touchskærm ThinkSmart Controller, som gør det let for mødedeltagere af interagere med mødelokalet. Desuden viser skærmen om kommende bookede møder i lokalet.

“Det at tackle udfordringerne ved hybridsamarbejde er ikke blot et spørgsmål om at se bedre og høre tydeligere. Teknologien skal bringe en mere naturlig, personlig oplevelse til den virtuelle verden og levere en god oplevelser for alle deltagere,” sagde Shannon MacKay, General Manager for Worldwide Smart Collaboration Business, Lenovo. “ThinkSmart One leverer den form for smart samarbejde, der giver næring til innovation gennem teknologi, der er allestedsnærværende, retfærdig og problemfri.”

Oversigt over ThinkSmart One:

 • Alt er samlet i én enhed. Det gør monteringen let og fleksibel. Baren kan vægmonteres eller stilles på et møbel.
 • Innovativ og skalerbar gennem flere input- og outputporte, inklusive HDMI og USB, samt 2x RJ45, hvoraf den ene har Power over Ethernet (PoE) for mere tilpasningsevne.
 • Fordybende audiovisuelle billeder, der har otte mikrofoner med 180-graders dækning, et FHD-kamera med 100-graders horisontalt synsfelt og stereohøjttalere med en brugbar rækkevidde på over otte meter.
 • Nem at administrere via den medfølgende controller, eller fjernadministreret via ThinkSmart Manager

Pris og tilgængelighed

Lenovo ThinkSmart One vil være tilgængelig i Danmark fra oktober 2022 og vil have en udsalgspris på omkring 25.000.- DKK

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

  Når du udfylder formularen, accepterer du vores privatlivspolitik.

  Vi samler på glade kunder

  Mød vores kunder

  Nyheder

  Seneste artikler

  Derfor er Yealink gode til at lave Teams-møderum

  Derfor er Yealink gode til at lave Teams-møderum

  Med Teams kan man holde online møder med video, lyd og skærmdeling, uanset hvor man befinder sig. Men for at få den bedste oplevelse af Teams-møder, har man brug for de rigtige enheder i mødelokalet.

  Hvorfor kan Teams-møderum være en god investering?

  Hvorfor kan Teams-møderum være en god investering?

  Teams-møderum er en løsning fra Microsoft, der gør det muligt at holde møder via Teams på enhver skærm i et delt rum. Teams-møderum leverer inkluderende og letanvendelige mødeoplevelser, der både inddrager deltagere i rummet og på fjernplaceringer.

  JDM-medarbejder tildelt fornem titel

  JDM-medarbejder tildelt fornem titel

  JDM-medarbejder tildelt fornem titel – Ved SonicWall Partner Awards er vi blevet tildelt den prestigefyldte Partner Technical Hero of the Year Award.

  //Test til get url