Lenovo ThinkPad P1

Lenovo ThinkPad P1

Den nye Lenovo ThinkPad P1 mobile arbejdsstation kombinerer stil og kraft

Lenovos nye tilføjelse til sin ThinkPad mobile arbejdsstationsportefølje – ThinkPad P1. – Er Lenovos tyndeste og letteste mobile arbejdsstation til dato.

 

ThinkPad P1 giver brugerne den stil, de ønsker, og den ydeevne, de har brug for.

Ingen virksomhed kombinerer høj ydeevne med kvalitet bedre end luksussportsvognsproducenten, Aston Martin. For dem repræsenterer ThinkPad P1 ikke kun en mulighed for at øge produktiviteten, men også at arbejde med en høj kvalitet og udføre arbejdet i et hurtigt tempo.

“Hos Aston Martin er vi forpligtet til en høj standard, og vi forsøger hele tiden at skubbe os til næste niveau”, siger Neil Jarvis, direktør for IT og Innovation hos Aston Martin. “Vi ser lignende værdier i ​​den nye ThinkPad P1. Uanset om det er vores kreative team, der nyder godt af den professionelle grafik og den fantastiske skærm, eller vores ledelse som søger en ultra-tynd og let maskine med et strejf af stil, er ThinkPad P1 den rigtige maskine til at dække behovet på tværs af vores virksomhed. “

ThinkPad P1 giver brugeren en overlegen oplevelse – både i udseende via sin konstruktion og sine komponenter. ThinkPad P1 har et afdæmpet sort finish, med et moderne tastatur, og det avancerede design giver den ultimative computeroplevelse.

Opmærksomhed på designet går gennem hele produktet, helt ned til strømforsyningen. Oftest fylder en kraftig strømforsyning meget og er tung, så for at løse dette har Lenovo reduceret vægten af strømforsyningen med 35 procent, dette sikrer at ThinkPad P1 opfylder alle krav til en tynd og let maskine.

Her er nogle af mulighederne med Lenovo P1:

• En 8. gen Intel Xeon eller Core-processor, herunder support til Core i9 CPU, ECC-hukommelsesstøtte og hastigheder på op til 4,6 GHz.

 

• Forbedret ydeevne med de nyeste NVIDIA Quadro P1000 og P2000 professionelle grafikkort.

 

• En 15-tommers, 4K UHD-skærm, der leverer 100 procent på Adobe-farveskalaen, samt mulighed for en berøringsskærm og IR-kamera.

 

• 4 TB M.2 PCIe lagerplads og 64 GB hukommelse ved 2667 MHz.

Tilgængelighed

Maskinen bliver tilgængelig i Danmark i slutningen af september – starten af oktober (Alt efter model)
Du kan se de forskellige modeller her:

 

Lenovo ThinkPad P1

Moderne hardware er en del af den moderne arbejdsplads

 

Den moderne arbejdsplads er forankret i skyen og den digitale verden. En verden hvor mennesker og teknologi arbejder problemfrit sammen og derfor kan opnå mere og skabe bedre resultater.

Den moderne arbejdsplads

Jesper Skov

Modern Workplace Hardware Specialist

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

JDM er certificerede eksperter

JDM Gold Partner

Højeste kompetence- og ekspertiseniveau.

JDM Solutions Master

Microsoft-certificeringer på højeste niveau.

Certificeret Hosting.

Vores viden betyder, at vi forstår dine problemstillinger og har kompetencerne til at give dig præcis den it-løsning, du har brug for.