Lokal konsulent bliver en del af teamet

Loui Erbs

Lokal konsulent bliver en del af teamet

Byd velkommen til Loui

Loui Johannes Erbs er blevet en del af JDMs Rådgiver Team, som har til formål at hjælpe nuværende og nye kunder i mål med fremtidige løsninger. Loui kommer fra en anden del af den teknologiske branche, nemlig Storformatsprintere, hvor han var en del af Canon Danmarks team på landevejen.

”Det har altid været vigtigt for mig, at kunne finde de mest optimale løsninger for de mennesker jeg arbejder med”, siger Loui.

Louis opgave hos JDM er at formidle vores løsninger og tilbud, så vi sikrer at vores kunder altid er med, hvor det sker. Loui er fra lokalområdet omkring Odense, og er i sin fritid meget aktiv som træner og frivillig i Sanderum Boldklub, og er da også at finde på stadion, når OB spiller.

”Jeg glæder mig utrolig meget til at komme ud og møde kunderne. Et personligt møde gør en i stand til at se virksomhederne indefra, og derved forstå deres behov og udfordringer langt bedre”, siger Loui.

Hos JDM byder vi Loui velkommen, og vi er sikre på, at vores kunder kommer til at sætte pris på Loui og hans tilstedeværelse.

JDM er certificerede eksperter

JDM Gold Partner

Højeste kompetence- og ekspertiseniveau.

JDM Solutions Master

Microsoft-certificeringer på højeste niveau.

JDM Certificeret Hosting

BFIH Hostingcertifikatet.

Vores viden betyder, at vi forstår dine problemstillinger og har kompetencerne til at give dig præcis den it-løsning, du har brug for.