fbpx

Udnyt mulighederne

Microsoft 365 Copilot

Microsoft 365 Copilot er en ny funktion, der vil hjælpe brugere med at optimere deres produktivitet og samarbejde på tværs af forskellige apps og programmer i Office programmerne fra Microsoft.

Copilot er et intelligent værktøj, der lærer af dine handlinger og præferencer og giver dig skræddersyede forslag, indsigt og feedback for at hjælpe dig med at opnå dine opgaver og mål.

Ofte stillede spørgsmål om Microsoft 365 Copilot

t

Hvilke apps og programmer får Microsoft 365 Copilot?

Copilot vil være tilgængelig til Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, OneNote og SharePoint. Brugere vil kunne få adgang til Copilot direkte i programmet og få personlige forslag, indsigter og feedback baseret på deres kontekst og mål.

Copilot vil også integrere med andre Microsoft-tjenester som Bing og Graph for at give relevante oplysninger og ressourcer.

t

Hvad kan Microsoft 365 Copilot gøre for mig?

Copilot kan foreslå den bedste layout for din PowerPoint-præsentation, de mest relevante data til din Excel-graf, hjælpe dig med at forbedre din grammatik, stavning, tegnsætning, stil, tone og klarhed i Word, den mest passende tid til dit Outlook-møde, den mest hensigtsmæssige kanal til din Teams-besked, den mest praktiske placering til din OneNote-notesbog og den mest sikre måde at dele din SharePoint-fil på.

t

Hvornår vil Microsoft 365 Copilot være tilgængelig?

Microsoft 365 Copilot er i øjeblikket i betatest og vil være tilgængelig for alle Microsoft 365-abonnenter ved udgangen af dette år (2023).

Du kan besøge den officielle hjemmeside eller tilmelde dig betaprogrammet for at få mere at vide om Copilot og hvordan det kan øge din produktivitet og kommunikation.

t

Er Microsoft 365 Copilot det samme som ChatGPT?

Microsoft 365 Copilot er en funktion indbygget i Microsoft Office-applikationer, der hjælper brugere med at skrive bedre dokumenter, e-mails og præsentationer. Den bruger kunstig intelligens til at give forslag, rettelser og indsigt baseret på konteksten og formålet med skrivningen.

ChatGPT er en samtaleagent, der kan generere naturlige og engagerende svar på brugerbeskeder. Den bruger også kunstig intelligens, men på en anderledes måde end Copilot.

ChatGPT er trænet på et stort datasæt af dialoger og kan tilpasse sig forskellige emner, toner og stilarter. Copilot er bygget til at øge kreativiteten og produktiviteten i Office-programmerne. Copilot og ChatGPT er begge innovative anvendelser af AI, men de er ikke det samme.

Hvordan vil Microsoft 365 Copilot transformere arbejdspladsen?

k

Kreativitet

Få din kreativitet til at blomstre med Copilot i Word og slip for frygten for at starte fra en blank side. Ved at levere et første udkast til redigering og forbedring sparer Copilot dig utallige timer med skrivning, søgning og redigering.

Selvom Copilots forslag lejlighedsvis er spot-on, er der også tidspunkter, hvor den mere er ideskabende. Som forfatter forbliver du i kontrol og driver dine unikke koncepter fremad, samtidig med at du opfordrer Copilot til at kondensere, omformulere eller give feedback.

I PowerPoint hjælper Copilot med at skabe spændende præsentationer ved at integrere relevant indhold fra dine tidligere dokumenter på en problemfri måde. På samme måde gør Copilot i Excel det muligt for dig at analysere tendenser og ubesværet oprette professionelle datavisualiseringer på få sekunder.

Produktivitet

Frigør dit produktivitetspotentiale med Copilot. Vi stræber alle efter at fokusere på de væsentlige 20% af vores arbejde, men ender ofte med at blive opslugt af trivielle opgaver, der hæmmer vores fremskridt. Copilot letter arbejdsbyrden. Fra at opsummere lange e-mail-tråde til hurtigt at skrive foreslåede svar giver Copilot i Outlook dig mulighed for at rydde din indbakke på få minutter i stedet for timer.

Under Teams-møder sikrer Copilot, at enhver diskussion er produktiv ved at opsummere hovedpunkterne, identificere hvem der sagde hvad, fremhæve områder med enighed eller uenighed og foreslå handlingspunkter – alt sammen i realtid. Derudover giver Copilot i Power Platform alle mulighed for at automatisere gentagne opgaver, oprette chatbots og omsætte ideer til funktionelle applikationer på få minutter.

Copilots indflydelse rækker ud over individuel produktivitet. Det etablerer en ny vidensmodel for organisationer og udnytter de store mængder utilgængelige indsigt og data. Business Chat integrerer problemfrit med dine virksomhedsdata og applikationer og muliggør hurtig indhentning af information og indsigt, der fremmer en fri strøm af viden i hele din organisation. Uanset om det tilgås via Microsoft 365 eller Bing (når du er logget ind med din arbejdskonto) eller Teams, sparer Business Chat dig værdifuld tid, der ellers ville være spildt på at søge efter svar.

Læring

Højn dine færdigheder med Copilot, forstærk dine eksisterende styrker og tilegn dig hurtigt nye. I gennemsnit udnytter personer kun en brøkdel af de tusindvis af kommandoer, der er tilgængelige i Microsoft 365, såsom “animér et slide” eller “indsæt en tabel”.

Copilot frigiver den fulde funktionalitet ved hjælp af naturligt sprog alene. Dette markerer blot begyndelsen på en transformerende ændring i, hvordan mennesker interagerer med AI og hvordan AI samarbejder med mennesker.

At omfavne denne nye arbejdsparadigme indebærer en indlæringskurve, men de, der tilpasser sig hurtigt, vil opnå en klar fordel.

Microsoft 365 Copilot

Microsoft Copilot i Word

At skrive er en færdighed, der kræver kreativitet og nøjagtighed. Men nogle gange kan skrivning være udfordrende. Læs mere

Microsoft Copilot i Excel

Automatiser din dataanalyse. Hvis du er bruger af Excel, ved du, hvor kedeligt og tidskrævende det kan være. Læs mere

Microsoft Copilot i Outlook

E-mails er en af de mest almindelige former for kommunikation, men de kan også være en af de mest udfordrende. Læs mere

Microsoft Copilot i PowerPoint

En ny måde præsentere på I Hvis du bruger PowerPoint, ved du, hvor svært det er at skabe gode præsentationer. Læs mere

Microsoft Copilot i Teams

Et nyt værktøj til samarbejde I Har du nogensinde været i et Teams-møde, hvor du følte dig distræt og forvirret? Læs mere

Microsoft 365 Copilot: Sådan fungerer det

Hvordan fungerer Copilot? Hvad gør det anderledes end andre assistenter? Og hvordan kan du bruge det til at øge din produktivitet og kreativitet? Læs mere

Læs mere om Microsoft 365 Copilot

Kampagne

Kom i gang med Microsoft Copilot

E-bog

I denne e-bog får du en guide til at komme i gang med Microsoft 365 Copilot. Du kan fx læse hvordan du opbygger et godt fundament inden du har går i gang, samt en lang række tips od tricks.

  Skal vi hjælpe dig i gang?

  Uanset om du blot er i gang med overvejelserne omkring en løsning, leder efter support eller allerede har taget en beslutning, kan JDM hjælpe dig. Send en forespørgsel, og en af vores konsulenter kontakter dig.

   Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

   //Test til get url
   // Test til get formcapture 310523