fbpx
Microsoft 365 Vs Office 365

Hvad er der i Microsoft Office?

Hvad er der i Microsoft Office?

Microsoft Office er en suite af applikationer og tjenester, som gør det muligt at udføre forskellige opgaver, og øge sikkerheden. Der findes forskellige pakker med forskellige elementer inkluderet.

Inkluderet i alle pakker er:

Du kan se en sammenligning mellem alle pakkerne her:

Sammenligning af Microsoft 365 udgaver

Microsoft 365

Microsoft 365 (Tidligere kaldet Office 365) er en overbygning på Office-pakken. Foruden alle Office-programmerne får du mulighed for at aktivere en lang række andre tjenester. Det hele for en fast pris pr. bruger pr. måned.

Læs mere om Microsoft 365 her

Microsoft Office til virksomheder

Microsoft 365 (Tidligere kaldet Office 365) er en overbygning på Office-pakken. Foruden alle Office-programmerne får du mulighed for at aktivere en lang række andre tjenester. Det hele for en fast pris pr. bruger pr. måned.

Microsoft 365 integrerer Windows 10/11, Office 365 og Enterprise Mobility + Security hjælper din virksomhed med at accelerere din digitale transformation med en samlet løsning.

Foruden Office-pakken som du kender, er der en lang række andre tjenester i Microsoft 365 – Alt efter hvilken løsning du vælger, får du adgang til fx:

Microsoft Defender for Endpoint (Tidligere Microsoft Defender ATP)

Det der tidligere blev kaldt Microsoft Defender Advanced Threat Protection, og er en omfattende og effektiv sikkerhedsløsning til enheder, der giver forebyggende beskyttelse, registrering efter brud, automatiseret undersøgelse og reaktion.

Microsoft Defender ATP er en del af Microsoft 365 E5 udgaven og kan købes som tillæg til Microsoft 365 E3 og Microsoft 365 Business Premium udgaverne. Den er desuden også indeholdt i den særlige ”Microsoft 365 E5 Security” opgraderingspakke, som dog kun kan tilkøbes til Microsoft 365 E3.

Microsoft EndPoint Manager (Tidligere kaldet Microsoft Intune)

Microsoft Endpoint Manager er en central del af maskinrummet i Microsoft 365 og er derfor indbygget i alle de tre Microsoft 365 udgaver vi anbefaler, nemlig: Microsoft 365 Business Premium, Enterprise E3 og E5. Dog kan Microsoft Endpoint Manager købes særskilt.

Med Endpoint Manager kan funktioner og sikkerhed styres på tværs af enheder i organisationer fx:

 • Chat, filer (via SharePoint Online) og 3, parts appudvidelser
 • Konfigurere sikkerhedsrelaterede funktioner og indstillinger på Windows 10/11-pc’er og mobile enheder, der kører iOS eller Android
 • Udrulle apps og opdateringer
 • Styre sikkerhedspolitikker for at beskytte firmadata på alle enheder, herunder iOS, android og Windows-pc’er
 • Mulighed for fuldstændig fjernelse af firmadata fra mistede eller stjålne enheder (selektiv fjernelse)
 • Begræns kopiering og lagring af firmaoplysninger for uautoriserede apps og placeringer med Appbeskyttelse til Office-apps til mobile enheder.

Du kan læse mere om Microsoft 365 her

Læs mere om Defender for Endpoint her

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

  Når du udfylder formularen, accepterer du vores privatlivspolitik.

  Vi samler på glade kunder

  Mød vores kunder

  Nyheder

  Seneste artikler

  //Test til get url
  // Test til get formcapture 310523