fbpx

Microsoft 365
Intelligent sikkerhed

– Opnå højere sikkerhed med intelligens

Microsoft 365 integrerer Windows 10, Office 365 og Enterprise Mobility + Security hjælper din virksomhed med at accelerere din digitale transformation med en samlet løsning.

Den digitale verden og dens muligheder omformer konstant forretningsgangene i danske virksomheder, og kan derfor skabe nye risici og muligheder for uvedkommende at komme ind i dine systemer. I en verden som hele tiden udvikler sig, har din virksomhed behov for at gentænkte måden hvorpå du og dine ansatte samarbejder og tilgår deres arbejde mobilt. Samtidig er der stigende krav til og lovgivning for beskyttelse af privatliv og virksomhedsdata.

Microsofts Cyber Defense Operations Center rapporterede at der alene i 2016, var mere end 3 mia. optegnelser af hemmelige lækkede private og virksomhedsdata tilgængeligt globalt. Cyberangreb bliver mere og mere aggressive og sofistikerede, og i takt med at vores vaner og forretningsgange ændrer sig skaber dette en nødvendig efterspørgsel efter nye intelligente beskyttelsesstrategier.

Integrationen mellem Windows 10Office 365 og Enterprise Mobility + Security, samlet i Microsoft 365 er den nye intelligente måde at sikre sig på. Microsoft 365 og alle dens værktøjer muliggør et sikkert og stabilt fundament for dig og din virksomhed i den digitale verden.

”For at vi kan yde det optimale i et digitalt marked, giver vi vores medarbejdere frihed til at kunne få adgang til deres data og arbejde uanset hvor de befinder sig. Vi bruger Microsoft Enterprise Mobility + Security løsningen til at lægge grundlaget for denne moderne måde at arbejde på.”
– Edwin Idema, IT Manager, ASICS EMEA

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

  Når du udfylder formularen, accepterer du vores privatlivspolitik.

  Mand der har printet alt ud for at det ikke skal forsvinde hvis der kommer et cyberangreb
  Få omfattede beskyttelse

  Få omfattende beskyttelse

  I Microsoft 365 gør Enterprise Mobility + Security din virksomhed i stand til at følge den digitale transformation, mens du stadig opretholder et højt sikkerhedsniveau. Enterprise Mobility + Security giver en centraliseret måde at beskytte dine programmer og data lokalt, i skyen samt på tværs af stationære, laptops og smartphones.
  Få Intelligent Identitetsdrev

  Få intelligent identitetsdrevet sikkerhed

  Beskyt data overalt ved hjælp af en strømlinet intelligent identitetsstyring på tværs af lokationer og skyen. Identitetsdrevet beskyttelse beskytter din organisation fra flere kanter med fx multifaktor-godkendelse og intelligent risikobaseret adgang bundet i fx lokation, digital opførsel og enhed.
  Administrer mobile enheder

  Administrer mobile enheder og apps

  Gør dine medarbejdere i stand til at bruge deres foretrukne enheder og arbejde hvor som helst, mens du får ro i sindet. Sikker styring og håndtering af apps og data på iOS-, Android- og Windows-enheder fra én enkelt portal. Dine enheder håndteres i skyen helt uden at du på noget tidspunkt skal bekymre dig om sikkerhedsniveauet.
  Optimere din Produktivitet

  Optimer din produktivitet

  Få øget din produktivitet uden kompromis. Dine medarbejdere drager fordel af at bruge velkendte apps og have en ensartet oplevelse på tværs af mobile og stationære enheder. Selvom de arbejder hjemme eller fra mobilen, kan de arbejde i de programmer de allerede kender og er trygge ved.
  Kollegaer der snakker om deres forhøjet sikkerhed med Microsoft 365

  Vi samler på glade kunder

  Mød vores kunder

  Nyheder

  Seneste artikler

  Windows 11 for virksomheder

  Windows 11 for virksomheder

  Windows 11 – Fordelene ved Windows 11 for små og mellemstore virksomheder. Hvorfor skal du skifte inden 2025?

  Microsofts IT-sikkerhedsløsninger

  Microsofts IT-sikkerhedsløsninger

  Microsofts IT-sikkerhedsløsninger er skabt for at hjælpe virksomheder med at beskytte sig mod trusler, sikre deres data og identiteter, og overholde lovgivning og privatlivets fred.

  Moderne enhedshåndtering

  Moderne enhedshåndtering

  Moderne enhedshåndtering er blevet en nødvendighed i dagens arbejdsmiljø, hvor hybridarbejde og et udviklende trusselslandskab er normen

  //Test til get url
  // Test til get formcapture 310523