fbpx

Microsoft 365
Intelligent sikkerhed

– Opnå højere sikkerhed med intelligens

Microsoft 365 integrerer Windows 10, Office 365 og Enterprise Mobility + Security hjælper din virksomhed med at accelerere din digitale transformation med en samlet løsning.

Den digitale verden og dens muligheder omformer konstant forretningsgangene i danske virksomheder, og kan derfor skabe nye risici og muligheder for uvedkommende at komme ind i dine systemer. I en verden som hele tiden udvikler sig, har din virksomhed behov for at gentænkte måden hvorpå du og dine ansatte samarbejder og tilgår deres arbejde mobilt. Samtidig er der stigende krav til og lovgivning for beskyttelse af privatliv og virksomhedsdata.

Microsofts Cyber Defense Operations Center rapporterede at der alene i 2016, var mere end 3 mia. optegnelser af hemmelige lækkede private og virksomhedsdata tilgængeligt globalt. Cyberangreb bliver mere og mere aggressive og sofistikerede, og i takt med at vores vaner og forretningsgange ændrer sig skaber dette en nødvendig efterspørgsel efter nye intelligente beskyttelsesstrategier.

Integrationen mellem Windows 10Office 365 og Enterprise Mobility + Security, samlet i Microsoft 365 er den nye intelligente måde at sikre sig på. Microsoft 365 og alle dens værktøjer muliggør et sikkert og stabilt fundament for dig og din virksomhed i den digitale verden.

”For at vi kan yde det optimale i et digitalt marked, giver vi vores medarbejdere frihed til at kunne få adgang til deres data og arbejde uanset hvor de befinder sig. Vi bruger Microsoft Enterprise Mobility + Security løsningen til at lægge grundlaget for denne moderne måde at arbejde på.”
– Edwin Idema, IT Manager, ASICS EMEA

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

Mand der har printet alt ud for at det ikke skal forsvinde hvis der kommer et cyberangreb
Få omfattede beskyttelse

Få omfattende beskyttelse

I Microsoft 365 gør Enterprise Mobility + Security din virksomhed i stand til at følge den digitale transformation, mens du stadig opretholder et højt sikkerhedsniveau. Enterprise Mobility + Security giver en centraliseret måde at beskytte dine programmer og data lokalt, i skyen samt på tværs af stationære, laptops og smartphones.
Få Intelligent Identitetsdrev

Få intelligent identitetsdrevet sikkerhed

Beskyt data overalt ved hjælp af en strømlinet intelligent identitetsstyring på tværs af lokationer og skyen. Identitetsdrevet beskyttelse beskytter din organisation fra flere kanter med fx multifaktor-godkendelse og intelligent risikobaseret adgang bundet i fx lokation, digital opførsel og enhed.
Administrer mobile enheder

Administrer mobile enheder og apps

Gør dine medarbejdere i stand til at bruge deres foretrukne enheder og arbejde hvor som helst, mens du får ro i sindet. Sikker styring og håndtering af apps og data på iOS-, Android- og Windows-enheder fra én enkelt portal. Dine enheder håndteres i skyen helt uden at du på noget tidspunkt skal bekymre dig om sikkerhedsniveauet.
Optimere din Produktivitet

Optimer din produktivitet

Få øget din produktivitet uden kompromis. Dine medarbejdere drager fordel af at bruge velkendte apps og have en ensartet oplevelse på tværs af mobile og stationære enheder. Selvom de arbejder hjemme eller fra mobilen, kan de arbejde i de programmer de allerede kender og er trygge ved.
Kollegaer der snakker om deres forhøjet sikkerhed med Microsoft 365

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

”Vi har i flere år arbejdet sammen med JDM, og vi er glade for den sparring og vejledning vi får.”

Niclas Pedersen

IT Driftchef, Wash World

”Vi var på udkig efter en it-partner, som vi kunne opbygge et langsigtet samarbejde med. Den partner fandt vi i JDM.”

Denis Lewinsky

CEO, Dansk Tandforsikring

”Vi var på udkig efter en it-virksomhed, som havde vores behov som kernekompetence, og det fandt vi hos JDM.”

Arne Sivebæk

CFO, STOK Emballage

Nyheder

Seneste artikler

Hold din computer sikker derhjemme

Hold din computer sikker derhjemme

Vigtige ting du skal vide som forberedelse til Windows 11 – Hvis en virksomhed ikke forbereder sig kan de ende med uventet nedetid.

7 grunde til at din virksomhed har brug for en firewall

7 grunde til at din virksomhed har brug for en firewall

I dag er virksomheder mere end nogensinde tidligere forbundet på global skala. Langt de fleste virksomheder har forbindelse til internettet, hvilket gør det meget lettere at udføre mange opgaver og forretningsfunktioner.

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM’s tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM’s tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest

Share This