fbpx

Microsoft 365 mobilapps

Du kan nu downloade Microsoft Office-, Outlook-, OneDrive- og OneNote-apps

Microsoft 365 mobilapps er nu tilgængelig som samlet pakke fra Apple App Store

Du kan nu downloade Microsoft Office-, Outlook-, OneDrive- og OneNote-apps i én praktisk pakke fra Apple App Store. Med denne nye Microsoft 365 mobilapps pakke får du de nyeste versioner af Office (Word, Excel PowerPoint), OneDrive, Outlook og OneNote.

Mobile Microsoft 365 Apps i Apple Appstore

Microsoft 365 mobilapps oplysninger:

Microsoft 365 mobilapps hjælper dig med at udføre dit arbejde bedre – hvor som helst, når som helst og med alle. Microsoft 365 mobilapps-pakken indeholder Office-, Outlook-, OneDrive- og OneNote-apps samlet i en praktisk pakke, og udnytter nyeste AI-drevne apps, der er bygget til maksimal produktivitet og samarbejde.

Kendte apps
Få de nyeste versioner af Office (Word, Excel PowerPoint), OneDrive, Outlook og OneNote med øjeblikkelig adgang til nye funktioner.

Optimeret til mobil
Se, rediger og opret dokumenter med avancerede formaterings- og medforfatterfunktioner, der er optimeret til mobiltelefoner og tablets.

Designet til samarbejde
Gem dokumenter i skyen, del, præsenter og arbejd derefter som et team med indbyggede samarbejdsværktøjer på tværs af pakken.

Microsoft Office
Skriv et dokument. Forbered dig på en præsentation. Konverter et udskrevet ark til et interaktivt regneark, der er let at redigere. Du kan endda scanne og redigere flere dokumenter og optage whiteboards – alt sammen med din telefon eller tablet. Uanset hvad du har brug for, for at være produktiv, hjælper Office-mobilappen dig med at være næsten lige så effektiv og effektiv på din telefon som på din computer.

Microsoft OneDrive
Hold dine fotos og filer beskyttet, sikkerhedskopieret og tilgængelige på alle dine enheder, hvor som helst. Plus, scan, underskriv og send dokumenter direkte fra OneDrive-appen.

Microsoft Outlook
Outlook samler dine e-mail-konti og kalendere på et praktisk sted. Hold øje med, hvad der er vigtigt, og få tingene gjort sikkert, når du er på farten.

Microsoft OneNote
Skriv noter, dikter ideer, og tilføj fotos i OneNote når som helst og hvor som helst. De kraftfulde navigations-, søgnings- og synkroniseringsværktøjer hjælper dig med hurtigt at finde dine noter lige der, hvor du forlod dem.

Du kan hente Microsoft 365 mobilapps pakken er -> Apple App Store

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

  Når du udfylder formularen, accepterer du vores privatlivspolitik.

  Få det meste ud af Microsoft 365 til erhverv

  Med den moderne arbejdsplads fra Microsoft og JDM, får du alle mulighederne i Microsoft 365 plus en hel del mere.
  Du kan læse mere om den Moderne arbejdsplads fra Microsoft og JDM

  Vi samler på glade kunder

  Mød vores kunder

  Nyheder

  Seneste artikler

  Windows 11 for virksomheder

  Windows 11 for virksomheder

  Windows 11 – Fordelene ved Windows 11 for små og mellemstore virksomheder. Hvorfor skal du skifte inden 2025?

  Microsofts IT-sikkerhedsløsninger

  Microsofts IT-sikkerhedsløsninger

  Microsofts IT-sikkerhedsløsninger er skabt for at hjælpe virksomheder med at beskytte sig mod trusler, sikre deres data og identiteter, og overholde lovgivning og privatlivets fred.

  Moderne enhedshåndtering

  Moderne enhedshåndtering

  Moderne enhedshåndtering er blevet en nødvendighed i dagens arbejdsmiljø, hvor hybridarbejde og et udviklende trusselslandskab er normen

  //Test til get url
  // Test til get formcapture 310523