fbpx

Microsoft 365 mobilapps

Du kan nu downloade Microsoft Office-, Outlook-, OneDrive- og OneNote-apps

Microsoft 365 mobilapps er nu tilgængelig som samlet pakke fra Apple App Store

Du kan nu downloade Microsoft Office-, Outlook-, OneDrive- og OneNote-apps i én praktisk pakke fra Apple App Store. Med denne nye Microsoft 365 mobilapps pakke får du de nyeste versioner af Office (Word, Excel PowerPoint), OneDrive, Outlook og OneNote.

Mobile Microsoft 365 Apps i Apple Appstore

Microsoft 365 mobilapps oplysninger:

Microsoft 365 mobilapps hjælper dig med at udføre dit arbejde bedre – hvor som helst, når som helst og med alle. Microsoft 365 mobilapps-pakken indeholder Office-, Outlook-, OneDrive- og OneNote-apps samlet i en praktisk pakke, og udnytter nyeste AI-drevne apps, der er bygget til maksimal produktivitet og samarbejde.

Kendte apps
Få de nyeste versioner af Office (Word, Excel PowerPoint), OneDrive, Outlook og OneNote med øjeblikkelig adgang til nye funktioner.

Optimeret til mobil
Se, rediger og opret dokumenter med avancerede formaterings- og medforfatterfunktioner, der er optimeret til mobiltelefoner og tablets.

Designet til samarbejde
Gem dokumenter i skyen, del, præsenter og arbejd derefter som et team med indbyggede samarbejdsværktøjer på tværs af pakken.

Microsoft Office
Skriv et dokument. Forbered dig på en præsentation. Konverter et udskrevet ark til et interaktivt regneark, der er let at redigere. Du kan endda scanne og redigere flere dokumenter og optage whiteboards – alt sammen med din telefon eller tablet. Uanset hvad du har brug for, for at være produktiv, hjælper Office-mobilappen dig med at være næsten lige så effektiv og effektiv på din telefon som på din computer.

Microsoft OneDrive
Hold dine fotos og filer beskyttet, sikkerhedskopieret og tilgængelige på alle dine enheder, hvor som helst. Plus, scan, underskriv og send dokumenter direkte fra OneDrive-appen.

Microsoft Outlook
Outlook samler dine e-mail-konti og kalendere på et praktisk sted. Hold øje med, hvad der er vigtigt, og få tingene gjort sikkert, når du er på farten.

Microsoft OneNote
Skriv noter, dikter ideer, og tilføj fotos i OneNote når som helst og hvor som helst. De kraftfulde navigations-, søgnings- og synkroniseringsværktøjer hjælper dig med hurtigt at finde dine noter lige der, hvor du forlod dem.

Du kan hente Microsoft 365 mobilapps pakken er -> Apple App Store

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

Få det meste ud af Microsoft 365 til erhverv

Med den moderne arbejdsplads fra Microsoft og JDM, får du alle mulighederne i Microsoft 365 plus en hel del mere.
Du kan læse mere om den Moderne arbejdsplads fra Microsoft og JDM

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

”Vi har i flere år arbejdet sammen med JDM, og vi er glade for den sparring og vejledning vi får.”

Niclas Pedersen

IT Driftchef, Wash World

”Vi var på udkig efter en it-partner, som vi kunne opbygge et langsigtet samarbejde med. Den partner fandt vi i JDM.”

Denis Lewinsky

CEO, Dansk Tandforsikring

”Vi var på udkig efter en it-virksomhed, som havde vores behov som kernekompetence, og det fandt vi hos JDM.”

Arne Sivebæk

CFO, STOK Emballage

Nyheder

Seneste artikler

Den hybride arbejdsplads – Hvordan ser din BYOD-politik ud?

Den hybride arbejdsplads – Hvordan ser din BYOD-politik ud?

Før pandemien brød ud, tænkte virksomhederne allerede på og implementerede BYOD-politikker. Men ligesom så meget andet af den digitale omstilling, der foregik under pandemien, satte den hurtige fremkomst af hjemmearbejde skub i implementeringen af disse politikker.

Den hybride arbejdsplads – Cybertruslerne udvikler sig – vær på forkant!

Den hybride arbejdsplads – Cybertruslerne udvikler sig – vær på forkant!

Udviklingen i fjernarbejde og hybridt arbejde har været guld værd for cyberkriminelle, der forsøger at trænge ind i virksomheders systemer. I takt med at virksomheder opbygger deres langsigtede modeller for hybridt arbejde, er det derfor meget vigtigt, at de har disse trusler i baghovedet og arbejder proaktivt på at afhjælpe dem.

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM's tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM's tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest

Share This