fbpx

Microsoft 365 mobilapps

Du kan nu downloade Microsoft Office-, Outlook-, OneDrive- og OneNote-apps

Microsoft 365 mobilapps er nu tilgængelig som samlet pakke fra Apple App Store

Du kan nu downloade Microsoft Office-, Outlook-, OneDrive- og OneNote-apps i én praktisk pakke fra Apple App Store. Med denne nye Microsoft 365 mobilapps pakke får du de nyeste versioner af Office (Word, Excel PowerPoint), OneDrive, Outlook og OneNote.

Mobile Microsoft 365 Apps i Apple Appstore

Microsoft 365 mobilapps oplysninger:

Microsoft 365 mobilapps hjælper dig med at udføre dit arbejde bedre – hvor som helst, når som helst og med alle. Microsoft 365 mobilapps-pakken indeholder Office-, Outlook-, OneDrive- og OneNote-apps samlet i en praktisk pakke, og udnytter nyeste AI-drevne apps, der er bygget til maksimal produktivitet og samarbejde.

Kendte apps
Få de nyeste versioner af Office (Word, Excel PowerPoint), OneDrive, Outlook og OneNote med øjeblikkelig adgang til nye funktioner.

Optimeret til mobil
Se, rediger og opret dokumenter med avancerede formaterings- og medforfatterfunktioner, der er optimeret til mobiltelefoner og tablets.

Designet til samarbejde
Gem dokumenter i skyen, del, præsenter og arbejd derefter som et team med indbyggede samarbejdsværktøjer på tværs af pakken.

Microsoft Office
Skriv et dokument. Forbered dig på en præsentation. Konverter et udskrevet ark til et interaktivt regneark, der er let at redigere. Du kan endda scanne og redigere flere dokumenter og optage whiteboards – alt sammen med din telefon eller tablet. Uanset hvad du har brug for, for at være produktiv, hjælper Office-mobilappen dig med at være næsten lige så effektiv og effektiv på din telefon som på din computer.

Microsoft OneDrive
Hold dine fotos og filer beskyttet, sikkerhedskopieret og tilgængelige på alle dine enheder, hvor som helst. Plus, scan, underskriv og send dokumenter direkte fra OneDrive-appen.

Microsoft Outlook
Outlook samler dine e-mail-konti og kalendere på et praktisk sted. Hold øje med, hvad der er vigtigt, og få tingene gjort sikkert, når du er på farten.

Microsoft OneNote
Skriv noter, dikter ideer, og tilføj fotos i OneNote når som helst og hvor som helst. De kraftfulde navigations-, søgnings- og synkroniseringsværktøjer hjælper dig med hurtigt at finde dine noter lige der, hvor du forlod dem.

Du kan hente Microsoft 365 mobilapps pakken er -> Apple App Store

gratis ebog

9 myter om Microsoft 365 og skyen

Når du overvejer at drive din forretning fra skyen, skal du kunne skille fakta fra fiktion.

Få det meste ud af Microsoft 365 til erhverv

Med den moderne arbejdsplads fra Microsoft og JDM, får du alle mulighederne i Microsoft 365 plus en hel del mere.
Du kan læse mere om den Moderne arbejdsplads fra Microsoft og JDM

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

”Vi har i flere år arbejdet sammen med JDM, og vi er glade for den sparring og vejledning vi får.”

Niclas Pedersen

IT Driftchef, Wash World

”Vi var på udkig efter en it-partner, som vi kunne opbygge et langsigtet samarbejde med. Den partner fandt vi i JDM.”

Denis Lewinsky

CEO, Dansk Tandforsikring

”Vi var på udkig efter en it-virksomhed, som havde vores behov som kernekompetence, og det fandt vi hos JDM.”

Arne Sivebæk

CFO, STOK Emballage

Nyheder

Seneste artikler

Skype for Business Online ophører snart

Skype for Business Online ophører snart

Alting skal jo ende, og det sammen gælder for Skype for Business Online. Den 31. juli 2021 trækker Microsoft tjenesten tilbage. Vi er dog sikre på, at du finder et nyt, og meget bedre værktøj i Microsoft Teams.

Nye webinar funktioner i Microsoft Teams

Nye webinar funktioner i Microsoft Teams

Nye webinar funktioner i Microsoft Teams – Microsoft begynder at udrulle webinar-funktioner i Teams, og bringer desuden nye præsentationsmuligheder til Teams via Presenter Mode.

SharePoint indsigt

SharePoint indsigt

Microsoft har meddelt, at de lancerer et nyt dashboard til detaljerede indsigter i SharePoint-administrationscenteret. I SharePoint-administrationscentret kan SharePoint-administratorer nu opleve et helt nyt dashboard, der med simple diagrammer givet et meget overskueligt overblik.

Microsoft 365 Business

Microsoft 365 Business

Arbejd mere sikkert fra næsten hvor som helst med en enkelt, omkostningseffektiv løsning, der inkluderer online møder og dine foretrukne Office-applikationer.

Microsoft satser mere på Europa og EU

Microsoft satser mere på Europa og EU

Microsoft har netop annonceret en ny forpligtelse til gavn deres vores kunder i Europa: Microsoft har påbegyndt en omlægning af driften af deres cloud-tjenester til europæiske kunder, som skal sikre, at alle data fremover bliver både opbevaret og behandlet inden for EU/EEA.

Pin It on Pinterest

Share This