fbpx
2 kvindelige medarbejdere der snakker om hvordan de skal fordele arbejdet på en ny opgave

Microsoft 365 – Øger produktiviteten

Sådan forbedrer Microsoft 365 produktiviteten

Microsoft 365 giver virksomheder de værktøjer og den fleksibilitet, de har brug for i en hybrid verden.

Samarbejdsløsninger såsom Microsoft Teams kan forbedre hybridarbejde ved at hjælpe folk med at få adgang til, redigere og problemfrit dele indhold online eller offline fra enhver enhed. Med Microsoft Teams og de andre velkendte Office-apps kan dine medarbejdere oprette forbindelse ved hjælp af virtuelle samtaler og gruppechat, og de kan nemt få adgang til filer, chats og apps i ét arbejdsområde.

Medarbejdere kan træffe beslutninger hurtigere med deling og samarbejde i realtid på møder for øjeblikkelig feedback og samarbejde, og de kan dele, redigere og medforfatter direkte Word-, Excel- og PowerPoint-filer.

Forbedrer samarbejdet

Når alle apps og programmer er samlet i én platform, kan kolleger nemt kommunikere med hinanden. Kolleger kan se hinandens feedback i delte dokumenter i realtid og straks stille opklarende spørgsmål. De kan nemt tagge en kollega i et dokument uden at sende en vedhæftet e-mail og uden problemer med versionskontrol.

%

Integration

94 % af lederne er enige i, at det er vigtigt, at de digitale applikationer og værktøjer, som medarbejderne bruger, interagerer problemfrit med hinanden.

Kilde: Harvard Business Review, ”Managing the Explosion of Digital Tools: Additional Employee Applications Can Cause Rather Than Solve Problems,” 2022.

%

Stadig via e-mail!

35 % af medarbejdere samarbejder stadig på dokumenter ved hjælp af e-mail.

Kilde: TECHnalysis Research, “Workplace of the Future: Progress, But Slowly,”

Microsoft 365 – Business

Microsoft 365 gør dig i stand til at opnå mere for mindre

“Ingen virksomhed er bedre positioneret end Microsoft til at hjælpe virksomheder med at leve op til deres digitale krav, så de kan opnå mere for mindre. Fra it-infrastruktur, data til forretningsapplikationer og hybridarbejde giver vi en unik differentieret værdi til vores kunder.” – Satya Nadella, Microsofts CEO

Optimer hybride arbejdsredskaber

Hybridarbejde er kommet for at blive, nu hvor 66% af lederne siger, at deres arbejdsstyrke i nær fremtid vil være ligelig opdelt mellem hjemmearbejde og kontorfremmøde.

Dette voksende antal hybridarbejdere har i stigende grad brug for digitale værktøjer og applikationer, der kører i skyen. Flytning til en samlet alt-i-en-platform frigør medarbejdere til at få arbejdet udført hvor som helst, med hvem som helst, med nem adgang til de værktøjer og oplysninger, de har brug for.

%

Hybrid tilgang

38% af medarbejderne har taget hybridarbejde til sig, med en blanding af på kontoret og hjemmearbejde.

Kilde: ”Annual Work Trend Index Report: Great Expectations: Making Hybrid Work Work,” 2022

%

Mere hybrid

53% af medarbejderne overvejer en mere hybrid tilgang til deres arbejde.

Kilde: ”Annual Work Trend Index Report: Great Expectations: Making Hybrid Work Work,” 2022

Download og læs hele
rapporten fra Forrester

Rapporten gennemgår det potentielle investeringsafkast (ROI), som SMB'er kan opnå ved at implementere Microsoft 365.

Desuden dækker rapporten ni kunders investeringer i Microsoft 365 og de deraf følgende forbedringer i hele organisationen af produktivitet og reduktioner af rejse- og teknologiudgifter.

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

Nyheder

Seneste artikler

Windows 11 for virksomheder

Windows 11 for virksomheder

Windows 11 – Fordelene ved Windows 11 for små og mellemstore virksomheder. Hvorfor skal du skifte inden 2025?

Microsofts IT-sikkerhedsløsninger

Microsofts IT-sikkerhedsløsninger

Microsofts IT-sikkerhedsløsninger er skabt for at hjælpe virksomheder med at beskytte sig mod trusler, sikre deres data og identiteter, og overholde lovgivning og privatlivets fred.

Moderne enhedshåndtering

Moderne enhedshåndtering

Moderne enhedshåndtering er blevet en nødvendighed i dagens arbejdsmiljø, hvor hybridarbejde og et udviklende trusselslandskab er normen

//Test til get url
// Test til get formcapture 310523