fbpx

Microsoft 365 og Windows 10

– For at opnå succes, har du brug for den rette platform

Microsoft 365 og Windows 10

– For at opnå succes, har du brug for den rette platform

Mand og kvinde der sidder og snakker om den nye løsning fra Microsoft

Microsoft 365 integrerer Windows 10, Office 365 og Enterprise Mobility + Security hjælper din virksomhed med at accelerere din digitale transformation med en samlet løsning.

Få et mere kreativt og produktivt arbejdsflow

Med Microsoft 365 og Windows 10 kan du arbejde lettere og mere intuitivt via fx din stemme og touch-skærme. Dine filer gemmes automatisk i skyen, så du kan dele og arbejde på dokumenter i realtid. Og med Remote Desktop er alt, hvad du behøver, en internetforbindelse så kan du arbejde med filer og apps alle steder fra.

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

  Når du udfylder formularen, accepterer du vores privatlivspolitik.

  Omfang den digitale transformation

  Microsoft 365 og Windows 10 er bygget til den digitale transformation, da der tilbydes forbedret beskyttelse mod nutidens sikkerhedtrusler, et samlet system, et kreativt miljø for produktivitet og fleksible implementeringsmuligheder på tværs af din virksomhed. Mere end en halv milliard enheder kører allerede Windows 10, og denne mængde giver dig fordele som de seneste innovationer i avancerede sikkerhedsfunktioner, herunder Device Guard, Credential Guard og Windows Defender Advanced Threat Protection.
  Kvinde der kan se forbedrelserne det har medført at bruge Microsoft 365 og Office 365

  Beskyt dine enheder og infrastruktur mod nutidens trusler

  Den sikreste Windows version nogensinde. Windows 10 giver dig kritiske sikkerhedsfunktioner, der gør din virksomhed i stand til effektivt at beskytte dig mod ondsindede aktiviteter. For eksempel Windows Defender Advanced Threat Protection kombinerer sensorer i driften med en kraftfuld security cloud service der opdager, identificerer og reagerer på trusler. Desuden kan identitetsbeskyttelsesfunktioner som Windows Hello kombinere flere faktorer, herunder ansigtsgenkendelse eller fingeraftryk for at opnå enterprise-grade sikkerhed.

  Vælg det seneste inden for moderne hardware

  Microsoft 365 og Windows 10, kan tilpasses dine unikke forretningsbehov. Windows 10 kører på en bred række enheder – fra Surface produkter, til pc’er fra mange leverandører og tablets.

  Vi samler på glade kunder

  Mød vores kunder

  Nyheder

  Seneste artikler

  Donér dit udtjente it-udstyr med et klik og støt Julemærkefonden

  Donér dit udtjente it-udstyr med et klik og støt Julemærkefonden

  Adskillige tusinde gamle it-enheder står lige nu og samler støv i skabe og kældre rundt omkring på de danske virksomheder. Det ønsker vi at lave om på. Vi har netop lanceret konceptet ”Grønne Hjerter”, hvor vi tilbyder at hjælpe virksomheder let og sikkert af med deres gamle it-udstyr.

  Microsoft 365 vs Office 365?

  Microsoft 365 vs Office 365?

  Office 365 er en suite af Microsofts produktivitetsapps, såsom Word, PowerPoint, Outlook og mere. Microsoft 365 er på den anden side en pakke, der inkluderer Office 365, Enterprise Mobility, Windows Enterprise.

  5 fede måder at visualisere dine Dynamics 365 data på!

  5 fede måder at visualisere dine Dynamics 365 data på!

  Hvorfor er datavisualisering vigtigt?
  Datavisualisering er vigtig, fordi det giver virksomheder mulighed for at se mønstre og tendenser i data, som er svære at se og afkode i tekst- eller databaseform. Datavisualisering gør det nemmere at forstå store mængder data, og det kan hjælpe virksomheder med at træffe beslutninger baseret på data, fremfor mavefornemmelser og formodninger.

  //Test til get url