fbpx

Microsoft 365 og Windows 10

– For at opnå succes, har du brug for den rette platform

Microsoft 365 og Windows 10

– For at opnå succes, har du brug for den rette platform

Mand og kvinde der sidder og snakker om den nye løsning fra Microsoft

Microsoft 365 integrerer Windows 10, Office 365 og Enterprise Mobility + Security hjælper din virksomhed med at accelerere din digitale transformation med en samlet løsning.

Få et mere kreativt og produktivt arbejdsflow

Med Microsoft 365 og Windows 10 kan du arbejde lettere og mere intuitivt via fx din stemme og touch-skærme. Dine filer gemmes automatisk i skyen, så du kan dele og arbejde på dokumenter i realtid. Og med Remote Desktop er alt, hvad du behøver, en internetforbindelse så kan du arbejde med filer og apps alle steder fra.

gratis ebog

9 myter om Microsoft 365 og skyen

Når du overvejer at drive din forretning fra skyen, skal du kunne skille fakta fra fiktion.

Omfang den digitale transformation

Microsoft 365 og Windows 10 er bygget til den digitale transformation, da der tilbydes forbedret beskyttelse mod nutidens sikkerhedtrusler, et samlet system, et kreativt miljø for produktivitet og fleksible implementeringsmuligheder på tværs af din virksomhed. Mere end en halv milliard enheder kører allerede Windows 10, og denne mængde giver dig fordele som de seneste innovationer i avancerede sikkerhedsfunktioner, herunder Device Guard, Credential Guard og Windows Defender Advanced Threat Protection.
Kvinde der kan se forbedrelserne det har medført at bruge Microsoft 365 og Office 365

Beskyt dine enheder og infrastruktur mod nutidens trusler

Den sikreste Windows version nogensinde. Windows 10 giver dig kritiske sikkerhedsfunktioner, der gør din virksomhed i stand til effektivt at beskytte dig mod ondsindede aktiviteter. For eksempel Windows Defender Advanced Threat Protection kombinerer sensorer i driften med en kraftfuld security cloud service der opdager, identificerer og reagerer på trusler. Desuden kan identitetsbeskyttelsesfunktioner som Windows Hello kombinere flere faktorer, herunder ansigtsgenkendelse eller fingeraftryk for at opnå enterprise-grade sikkerhed.

Vælg det seneste inden for moderne hardware

Microsoft 365 og Windows 10, kan tilpasses dine unikke forretningsbehov. Windows 10 kører på en bred række enheder – fra Surface produkter, til pc’er fra mange leverandører og tablets.

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

”Vi har i flere år arbejdet sammen med JDM, og vi er glade for den sparring og vejledning vi får.”

Niclas Pedersen

IT Driftchef, Wash World

”Vi var på udkig efter en it-partner, som vi kunne opbygge et langsigtet samarbejde med. Den partner fandt vi i JDM.”

Denis Lewinsky

CEO, Dansk Tandforsikring

”Vi var på udkig efter en it-virksomhed, som havde vores behov som kernekompetence, og det fandt vi hos JDM.”

Arne Sivebæk

CFO, STOK Emballage

Nyheder

Seneste artikler

Hold din computer sikker derhjemme

Hold din computer sikker derhjemme

Vigtige ting du skal vide som forberedelse til Windows 11 – Hvis en virksomhed ikke forbereder sig kan de ende med uventet nedetid.

7 grunde til at din virksomhed har brug for en firewall

7 grunde til at din virksomhed har brug for en firewall

I dag er virksomheder mere end nogensinde tidligere forbundet på global skala. Langt de fleste virksomheder har forbindelse til internettet, hvilket gør det meget lettere at udføre mange opgaver og forretningsfunktioner.

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM’s tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM’s tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest

Share This