fbpx
2 kvindelige medarbejdere der snakker om hvordan de skal fordele arbejdet på en ny opgave

Microsoft 365 gør dig i stand til at opnå mere for mindre

Sådan hjælper Microsoft 365 dig og din virksomhed

Microsoft 365 tilbyder danske virksomheder et komplet, integreret værktøjssæt, der reducerer omkostninger til licenser og administration.

Denne enkelte, skalerbare løsning gør dig i stand til at øge samarbejdet, produktiviteten og etablerer høj it-sikkerhed, alt sammen i en enkelt løsning. Og det er mere omkostningseffektivt end individuelle teknologier fra separate leverandører.

Din virksomhed får en pålidelighed og sikker løsning, som allerede anvendes af millioner af brugere, til en overskuelig pris.

Derfor skifter virksomheder til Microsoft 365

%

Forbedret samarbejde

51% større sandsynlighed for at virksomheden rapporterer, at medarbejderne er i stand til at samarbejde problemfrit i realtid.

%

Rekruttering og medarbejderudvikling

81% er mere tilbøjelige til at være meget enige i, at deres medarbejders teknologierfaring forbedrer rekruttering og fastholdelsen.

%

IT-sikkerhed

50% større sandsynlighed for at være enige i at de har fået ”en kraftig teknologioplevelse der holder deres brugere beskyttet og deres data sikre”.

%

Fleksibilitet

57% mere tilbøjelige til at sige, at de har den teknologi, der muliggør fleksibilitet til at vælge, hvor de kan udføre deres job.

Microsoft 365 gør dig i stand til at opnå mere for mindre

“Ingen virksomhed er bedre positioneret end Microsoft til at hjælpe virksomheder med at leve op til deres digitale krav, så de kan opnå mere for mindre. Fra it-infrastruktur, data til forretningsapplikationer og hybridarbejde giver vi en unik differentieret værdi til vores kunder.” – Satya Nadella, Microsofts CEO

Få mere af din teknologi og spar penge med Microsoft 365

Reducer omkostningerne – Udnyt alle mulighederne i Microsoft 365-pakken, og spar på andre løsninger. Forenkle implementeringen med single sign-on-oplevelse for lettere og mere sikker adgang.
Reducer kompleksiteten af ​​applikationslicenser og administration.

Øg it-sikkerheden – Få sikker adgang til dine data hvor som helst. Reducer risikoen for dyre databrudshændelser. Hold dine enheder sikre, uanset hvor de er, på tværs af platforme.

Forbedre produktiviteten – Forbind professionelt med kunder gennem moderne applikationer. Brug hybride mødeløsninger for at lette rejseudgifter. Reducer omkostningerne til lokaler og selskabslokaler ved at udnytte mulighederne i Microsoft 365.

Download og læs hele
rapporten fra Forrester

Rapporten gennemgår det potentielle investeringsafkast (ROI), som SMB'er kan opnå ved at implementere Microsoft 365.

Desuden dækker rapporten ni kunders investeringer i Microsoft 365 og de deraf følgende forbedringer i hele organisationen af produktivitet og reduktioner af rejse- og teknologiudgifter.

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

Nyheder

Seneste artikler

Windows 11 for virksomheder

Windows 11 for virksomheder

Windows 11 – Fordelene ved Windows 11 for små og mellemstore virksomheder. Hvorfor skal du skifte inden 2025?

Microsofts IT-sikkerhedsløsninger

Microsofts IT-sikkerhedsløsninger

Microsofts IT-sikkerhedsløsninger er skabt for at hjælpe virksomheder med at beskytte sig mod trusler, sikre deres data og identiteter, og overholde lovgivning og privatlivets fred.

Moderne enhedshåndtering

Moderne enhedshåndtering

Moderne enhedshåndtering er blevet en nødvendighed i dagens arbejdsmiljø, hvor hybridarbejde og et udviklende trusselslandskab er normen

//Test til get url
// Test til get formcapture 310523