fbpx
2 kvindelige medarbejdere der snakker om hvordan de skal fordele arbejdet på en ny opgave

Microsoft 365 – Undgå at betale for overflødige funktioner

Undgå at betale for overflødige funktioner

Der er ingen mangel på teknologiløsninger til virksomheder i Danmark som opfylder stort set alle arbejdsrelaterede it-behov. Dog kan et usammenhængende landskab af apps og løsninger fra forskellige leverandører og producenter gøre dit it-miljø meget fragmenteret. Denne fragmentering har ofte den ulempe at virksomheden betaler for overflødige funktioner, som de allerede har adgang til.

Foruden at fragmenteringen påvirker udgifterne til licenser og support, så gør det også sværere for dine medarbejdere at navigere i de forskellige løsninger – noget som påvirker produktiviteten. Hvis du udnytter alle mulighederne i Microsoft 365, minimerer du risikoen for, at du betaler for overflødige funktioner eller overlappende tjenester.

%

Økonomisk indvirkning

25% af lederne siger, at deres digitale økosystem af forskellige digitale applikationer og værktøjer, der bruges af medarbejderne, har en negativ økonomisk indvirkning på deres virksomhed.

Kilde: Harvard Business Review, ”Managing the Explosion of Digital Tools: Additional Employee Applications Can Cause Rather Than Solve Problems,” 2022.

%

Ukendte udgifter

43% mener, at deres virksomhed ikke kan gennemskue de sande omkostninger ved disse individuelle applikationer og værktøjer, før de overgår til en hybrid forretningsproces og arbejdsstyrkemodel.

Kilde: Harvard Business Review, ”Managing the Explosion of Digital Tools: Additional Employee Applications Can Cause Rather Than Solve Problems,” 2022.

Download og læs hele
rapporten fra Forrester

Rapporten gennemgår det potentielle investeringsafkast (ROI), som SMB'er kan opnå ved at implementere Microsoft 365.

Desuden dækker rapporten ni kunders investeringer i Microsoft 365 og de deraf følgende forbedringer i hele organisationen af produktivitet og reduktioner af rejse- og teknologiudgifter.

Microsoft 365 – Business

Sådan hjælper Microsoft 365 dig og din virksomhed

Microsoft 365 hjælper dig med at opfylde ethvert arbejdsrelateret teknologibehov, som dine medarbejdere har, med velkendte apps som Word, Excel og PowerPoint – inklusive webversioner – samt samarbejds- og kommunikationsapps som Outlook, OneNote, OneDrive og SharePoint.

Derfor skifter virksomheder til Microsoft 365

%

Forbedret samarbejde

51% større sandsynlighed for at virksomheden rapporterer, at medarbejderne er i stand til at samarbejde problemfrit i realtid.

%

Rekruttering og medarbejderudvikling

81% er mere tilbøjelige til at være meget enige i, at deres medarbejders teknologierfaring forbedrer rekruttering og fastholdelsen.

%

IT-sikkerhed

50% større sandsynlighed for at være enige i at de har fået ”en kraftig teknologioplevelse der holder deres brugere beskyttet og deres data sikre”.

%

Fleksibilitet

57% mere tilbøjelige til at sige, at de har den teknologi, der muliggør fleksibilitet til at vælge, hvor de kan udføre deres job.

Microsoft 365 gør dig i stand til at opnå mere for mindre

“Ingen virksomhed er bedre positioneret end Microsoft til at hjælpe virksomheder med at leve op til deres digitale krav, så de kan opnå mere for mindre. Fra it-infrastruktur, data til forretningsapplikationer og hybridarbejde giver vi en unik differentieret værdi til vores kunder.” – Satya Nadella, Microsofts CEO

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

Nyheder

Seneste artikler

//Test til get url
// Test til get formcapture 310523