fbpx

Microsoft 365 vs Office 365

Hvad er forskellen?

Microsoft 365 vs Office 365

Microsoft 365 og Office 365 bruges ofte i flæng og skaber en forvirring i, hvad forskellen er. Hvis du selv er i tvivl om hvad forskellen på dem er, og hvilken der er den bedste løsning for dig, så er du det rigtige sted.

Historien om Microsoft 365 og Office 365 er en smule kompliceret, men efter at have læst denne artikel, vil du ikke kun være i stand til at skelne de to fra hinanden, men også forstå deres nøglefunktioner.

Hvad er Office 365?

Office 365 blev lanceret i 2011 og var en cloud-baseret løsning, der inkluderede Microsofts mest berømte applikationer, herunder Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote og OneDrive sammen med en række andre apps og tjenester såsom Planner, SharePoint, osv. Office 365 tilbød også mobilvenlige og online versioner af disse apps og tjenester.

Office 365 kunne købes i forskellige pakker, målrettet både private og erhverv. Office 365 plejede at være en abonnementsbaseret platform. Brugere skulle betale et månedligt beløb afhængigt af deres pakke for at bruge suitens tjenester.

Så hvorfor står det hele i datid? Er Office 365 væk? Ikke helt, men for at forstå, hvad der skete med det, skal vi først se nærmere på Microsoft 365.

(Artiklen fortsætter under billedet)

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

    Når du udfylder formularen, accepterer du vores privatlivspolitik.

    Hvad er Microsoft 365?

    Frem til april 2020 var Microsoft 365 en abonnementsbaseret platform, der inkluderede Office 365, Windows 10 og Enterprise Mobility Suite. Så potentielle brugere af Microsoft havde to muligheder: enten vælge Office 365 eller få den større pakke, Microsoft 365.

    I april 2020 meddelte Microsoft dog, at de havde rebrandet alle sine tjenester, og alt vil være tilgængeligt under ét navn, nemlig Microsoft 365. I øjeblikket omfatter Microsoft 365 alle Office 365-programmer samt mere avancerede værktøjer og funktioner (f.eks. Microsoft Editor, Microsoft Money til Excel), plus Windows 10 Pro og Enterprise Mobility+Security.

    Hvis du går til Microsofts webside og vælger “Office” fra menuen, vil du se følgende overskrift: ”Hvis du leder efter Office, er du kommet til det rette sted – De Office-apps, du kender og elsker, er nu inkluderet i Microsoft 365”

    Hvad er så forskellen på Microsoft 365 og Office 365?

    For at komme tilbage til det oprindelige spørgsmål, hvad er forskellen på Microsoft 365 og Office 365?

    Office 365 er en suite af Microsofts produktivitetsapps, såsom Word, PowerPoint, Outlook og mere. Microsoft 365 er på den anden side en pakke, der inkluderer Office 365, Enterprise Mobility, Windows Enterprise. Grundlæggende er Microsoft 365 en mere komplet pakke, der omfatter adskillige tjenester til it-sikkerhed, administration af mobile enheder og mere.

    Helt kort, så er det der tidligere hed Office 365, nu blevet til Microsoft 365.

    Du kan se en komplet gennemgang af alle mulighederne i Microsoft 365 her

    Backup af Microsoft 365?

    Læs mere her

    Vi samler på glade kunder

    Mød vores kunder

    Nyheder

    Seneste artikler

    Windows 11 for virksomheder

    Windows 11 for virksomheder

    Windows 11 – Fordelene ved Windows 11 for små og mellemstore virksomheder. Hvorfor skal du skifte inden 2025?

    Microsofts IT-sikkerhedsløsninger

    Microsofts IT-sikkerhedsløsninger

    Microsofts IT-sikkerhedsløsninger er skabt for at hjælpe virksomheder med at beskytte sig mod trusler, sikre deres data og identiteter, og overholde lovgivning og privatlivets fred.

    Moderne enhedshåndtering

    Moderne enhedshåndtering

    Moderne enhedshåndtering er blevet en nødvendighed i dagens arbejdsmiljø, hvor hybridarbejde og et udviklende trusselslandskab er normen

    //Test til get url
    // Test til get formcapture 310523