fbpx

Microsoft 365 vs Office 365

Hvad er forskellen?

Microsoft 365 blev lanceret tilbage i 2017. Microsoft 365 er en altomfattende pakke, der omfatter Office 365, Windows 10 og Enterprise Mobility + Security, det nye tilbud debuterede med to konfigurationer placeret på forskellige segmenter af markedet: Microsoft 365 Business og Microsoft 365 Enterprise.

Microsoft 365 Business er designet specielt til små og mellemstore virksomheder. I Business pakken er der dog kun grundlæggende sikkerhedsfunktioner, men fungerer stadig som en samlet løsning til mindre virksomheder, der ønsker en mere integreret og sikker måde at bruge Windows 10 og Office 365 på.

Microsoft 365 Enterprise er, som titlen antyder, mere rettet mod organisationer, der ønsker enterprise funktioner i en enkelt, sikker platform, som de kan dele og samarbejde på. Den indeholder stærke datasikkerhedsfunktioner bygget oven på Windows 10 Pro og Office 365.

Microsoft 365 Education blev annonceret lidt senere og er rettet mod skoler og andre læringsinstitutioner. Målet er at give pædagoger adgang til produktivitet og samarbejdsprogrammer, som eleverne kan drage fordel af.

Office 365: En cloud services platform, der tilbyder de velkendte Microsoft-produkter som Word, Excel, PowerPoint og OneDrive (sammen med andre produktivitetstjenester) enten online eller lokalt via en abonnementsplan.

Microsoft 365: En all-in-one-pakke, der indeholder Office 365-pakken, Windows 10 og Enterprise Mobility + Security til en komplet, sammenkoblet oplevelse.

Microsoft 365 Pakke

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

Hvorfor ikke nøjes med Office 365?

Microsoft 365 af Microsofts svar på ønsket om en komplet pakke, når det gælder produktivitet på arbejdspladsen.

Små til mellemstore virksomheder, der ønsker at adoptere Office 365, ville typisk have brug for at købe Windows 10 Pro og abonnere på en sikkerhedstjeneste. Virksomheden ville så også blive nød til at sikre, at alle deres brugere var korrekt forbundet og omfattet af sikkerhedstjenesten.

Med Microsoft 365 er alt integreret fra starten
Dette gør det ikke kun lettere fra et købsperspektiv, men det gør det også lettere at håndtere i virksomheden. Ved at købe ind i hele Microsofts økosystem fra starten, har virksomhederne en chance for at spare værdifulde ressourcer og bruge dem til at køre deres drift.

Hvad er der i de forskellige Microsoft 365 pakker?

Microsoft 365 Business pakken er ret enkel, hvor Enterprise og Education pakkerne består af flere niveauer skræddersyet til forskellige situationer.

Her er alt hvad du behøver at vide:

Microsoft 365 Business

Microsoft 365 Business er designet til små og mellemstore virksomheder. Den består af:

 • Office 365-pakken
 • 1 TB lagerplads
 • Enhedsstyringsfunktioner via Microsoft Intune
 • Grundlæggende data og app sikkerhed

For specifik produktinformation, klik her.

Microsoft 365 Enterprise

Microsoft 365 Enterprise er designet til virksomheder, som ønsker stærkere sikkerheds- og enhedsstyringsfunktionalitet. Det er opdelt i tre niveauer:

F1 (for førstegangsarbejdere)

 • Office 365 (minus Access)
 • Grundlæggende trusselsbeskyttelse

E3 (Basic Tier)

 • Office 365
 • Grundlæggende trusselsbeskyttelse
 • Office 365 Data Loss Prevention

E5 (Premium Tier)

 • Office 365
 • Avanceret trusselsbeskyttelse
 • Office 365 Data Loss Prevention
 • Audio konferencer / telefonsystem
 • Avancerede overensstemmelsesværktøjer
 • Analytics-værktøjer

For specifik produktinformation, klik her.

Microsoft 365 Education

A1 (Basic)

 • En gratis, begrænset version af Office (for studerende og lærere) komplet med alle de nødvendige forudsætninger for at forbedre læring i klasseværelset
 • Grundlæggende oplysninger beskyttelse

A3 (Standard)

 • Alt i A1
 • Fuld adgang til Office-stationære apps
 • Stærkere informationsbeskyttelse og sikkerhedsstyringsværktøjer

A5 (Premium)

 • Alt i A3
 • Avancerede sikkerhedsværktøjer
 • Avancerede overensstemmelsesværktøjer
 • Analytics-systemer

For specifik produktinformation, klik her.

Microsoft 365 kort fortalt

Microsoft 365 har meget at tilbyde virksomheder, der ikke har flyttet til Office 365 og ønsker at oprette deres miljø så hurtigt som muligt. Microsoft 365 Business bør være særligt populær blandt nye SMB’er, der ønsker at få et samarbejdsmiljø fra starten.

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

”Vi har i flere år arbejdet sammen med JDM, og vi er glade for den sparring og vejledning vi får.”

Niclas Pedersen

IT Driftchef, Wash World

”Vi var på udkig efter en it-partner, som vi kunne opbygge et langsigtet samarbejde med. Den partner fandt vi i JDM.”

Denis Lewinsky

CEO, Dansk Tandforsikring

”Vi var på udkig efter en it-virksomhed, som havde vores behov som kernekompetence, og det fandt vi hos JDM.”

Arne Sivebæk

CFO, STOK Emballage

Nyheder

Seneste artikler

Hold din computer sikker derhjemme

Hold din computer sikker derhjemme

Vigtige ting du skal vide som forberedelse til Windows 11 – Hvis en virksomhed ikke forbereder sig kan de ende med uventet nedetid.

7 grunde til at din virksomhed har brug for en firewall

7 grunde til at din virksomhed har brug for en firewall

I dag er virksomheder mere end nogensinde tidligere forbundet på global skala. Langt de fleste virksomheder har forbindelse til internettet, hvilket gør det meget lettere at udføre mange opgaver og forretningsfunktioner.

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM’s tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM’s tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest

Share This