Microsoft 365 – Intelligent sikkerhed

Microsoft 365 – Intelligent sikkerhed

Opnå højere sikkerhed med intelligens

Microsoft 365 integrerer Windows 10, Office 365 og Enterprise Mobility + Security hjælper
din virksomhed med at accelerere din digitale transformation med en samlet løsning.

Den digitale verden og dens muligheder omformer konstant forretningsgangene i danske virksomheder, og kan derfor skabe nye risici og muligheder for uvedkommende at komme ind i dine systemer. I en verden som hele tiden udvikler sig, har din virksomhed behov for at gentænkte måden hvorpå du og dine ansatte samarbejder og tilgår deres arbejde mobilt. Samtidig er der stigende krav til og lovgivning for beskyttelse af privatliv og virksomhedsdata.

 

Microsofts Cyber Defense Operations Center rapporterede at der alene i 2016, var mere end 3 mia. optegnelser af hemmelige lækkede private og virksomhedsdata tilgængeligt globalt. Cyberangreb bliver mere og mere aggressive og sofistikerede, og i takt med at vores vaner og forretningsgange ændrer sig skaber dette en nødvendig efterspørgsel efter nye intelligente beskyttelsesstrategier.

 

Integrationen mellem Windows 10, Office 365 og Enterprise Mobility + Security, samlet i Microsoft 365 er den nye intelligente måde at sikre sig på. Microsoft 365 og alle dens værktøjer muliggør et sikkert og stabilt fundament for dig og din virksomhed i den digitale verden.

”For at vi kan yde det optimale i et digitalt marked, giver vi vores medarbejdere frihed til at kunne få adgang til deres data og arbejde uanset hvor de befinder sig. Vi bruger Microsoft Enterprise Mobility + Security løsningen til at lægge grundlaget for denne moderne måde at arbejde på.”
– Edwin Idema, IT Manager, ASICS EMEA

Få omfattende beskyttelse

I Microsoft 365 gør Enterprise Mobility + Security din virksomhed i stand til at følge den digitale transformation, mens du stadig opretholder et højt sikkerhedsniveau. Enterprise Mobility + Security giver en centraliseret måde at beskytte dine programmer og data lokalt, i skyen samt på tværs af stationære, laptops og smartphones.

Få intelligent identitetsdrevet sikkerhed

Beskyt data overalt ved hjælp af en strømlinet intelligent identitetsstyring på tværs af lokationer og skyen. Identitetsdrevet beskyttelse beskytter din organisation fra flere kanter med fx multifaktor-godkendelse og intelligent risikobaseret adgang bundet i fx lokation, digital opførsel og enhed.

Administrer mobile enheder og apps

Gør dine medarbejdere i stand til at bruge deres foretrukne enheder og arbejde hvor som helst, mens du får ro i sindet. Sikker styring og håndtering af apps og data på iOS-, Android- og Windows-enheder fra én enkelt portal. Dine enheder håndteres i skyen helt uden at du på noget tidspunkt skal bekymre dig om sikkerhedsniveauet.

Optimer din produktivitet

Få øget din produktivitet uden kompromis. Dine medarbejdere drager fordel af at bruge velkendte apps og have en ensartet oplevelse på tværs af mobile og stationære enheder. Selvom de arbejder hjemme eller fra mobilen, kan de arbejde i de programmer de allerede kender og er trygge ved.

Skab en mere moderne og sikker arbejdsplads for din virksomhed og dine medarbejdere.

Microsoft 365 er en del af den moderne arbejdsplads

 

Den moderne arbejdsplads er forankret i skyen og den digitale verden. En verden hvor mennesker og teknologi arbejder problemfrit sammen og derfor kan opnå mere og skabe bedre resultater.

Den moderne arbejdsplads

Michael Kjærgaard Jensen

Partner

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

JDM er certificerede eksperter

JDM Gold Partner

Højeste kompetence- og ekspertiseniveau.

JDM Solutions Master

Microsoft-certificeringer på højeste niveau.

Certificeret Hosting.

Vores viden betyder, at vi forstår dine problemstillinger og har kompetencerne til at give dig præcis den it-løsning, du har brug for.