Microsoft 365 og Office 365

Microsoft 365 og Office 365

En verden i accelereret forandring

Microsoft 365 integrerer Windows 10, Office 365 og Enterprise Mobility + Security hjælper
din virksomhed med at accelerere din digitale transformation med en samlet løsning.

Den teknologiske udvikling og digitale tendenser ændrer løbende måden hvorpå vi arbejder, og driver forretning. Ifølge Forrester Consulting*, tilbringer 41 procent af medarbejderne i dag mindre tid på kontoret end de gjorde for bare to år siden. Selv når du ikke sidder på kontoret har du behov for et arbejdsrum som gør det let at samarbejde med kolleger og samarbejdspartnere. Du ønsker en dynamisk, enkel og sikker interaktion med mennesker omkring dig.

 

For at opnå dette vælger beslutningstagere i større og større grad Microsoft 365, en løsning med alle de værktøjer du har behov for at kunne arbejde sikkert og enkelt. Ved at kombinere Windows 10, Office 365 og Enterprise Mobility + Security, giver Microsoft 365 dig alt hvad du behøver for at arbejde moderne.

”Med Microsoft 365 og Office 365 kan vi sidde overalt og stadig arbejde sammen på salgspræsentationer, evaluere forretningsforslag, gennemgå regneark og deltage i møder sammen med forretningspartnere…”
– Nicole Kulwicki, Senior Brand Manager, The Kraft Heinz Company

Opnå mere med Office 365

Det er lettere at arbejde sammen med Office 365. En komplet cloud løsning for virksomheder der omfatter både dokumentskabelse og håndtering, email og kalender, socialintegration samt møde-funktionaliteter og analyse. Office 365 er den komplette pakke af Office-programmer.

Bliv mere produktiv

Hvem har tid til kompliceret software? Med Office 365 får du det kendte Office-skrivebord på en hvilken som helst enhed og du kan arbejde med dine filer overalt. Apps og filer er altid opdaterede og tilgængelige, så du kan fokusere på dit arbejde. Det er også nemt at vedligeholde dine systemer med cloud-baserede styringsværktøjer og selvbetjening.

Få ny indsigt

Det er nemt at bruge analyseværktøjerne i Office 365, disse giver dig mulighed for i realtid at få personlig og organisatorisk indsigt. Du kan omdanne dine data til fortællinger med interaktive rapporter, skabe personlige dashboards og overbevisende datavisualiseringer.

Mere samarbejde

Dit team har sine egne kommunikationsbehov og arbejdsstil. Med Office 365 kan alle samarbejde mere effektivt med teamchat, online møder, gruppemeddelelser og et socialt netværk.

 

Det er også simpelt at oprette, dele og finde indhold. Du kan være medforfatter på dokumenter i realtid i dine Office-apps og OneDrive for Business, samt bruge SharePoint til at gemme og dele dokumenter med personer inden og uden for din organisation.

Få mere kontrol over datasikkerhed

Office 365 er mere sikker end nogensinde, med indbygget privatliv, gennemsigtighed og forbedret brugerkontrol. Dine data er beskyttet når de sendes frem og tilbage, og når de ligger på din egen maskine som er yderligere beskyttet med den nyeste teknologi indenfor adgangskontrol.

 

Derudover kan du beskytte dine filer og oplysninger mod cyber trusler ved at anvende proaktiv beskyttelse indbygget i systemet. Gennem Microsoft 365 og Office 365 hjælper Enterprise Mobility + Security med at sikre, at data forbliver beskyttet på tværs af alle enheder.

Microsoft 365 er en del af den moderne arbejdsplads

 

Den moderne arbejdsplads er forankret i skyen og den digitale verden. En verden hvor mennesker og teknologi arbejder problemfrit sammen og derfor kan opnå mere og skabe bedre resultater.

Den moderne arbejdsplads

Michael Kjærgaard Jensen

Partner

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

JDM er certificerede eksperter

JDM Gold Partner

Højeste kompetence- og ekspertiseniveau.

JDM Solutions Master

Microsoft-certificeringer på højeste niveau.

Certificeret Hosting.

Vores viden betyder, at vi forstår dine problemstillinger og har kompetencerne til at give dig præcis den it-løsning, du har brug for.