Microsoft 365 og Windows 10

Microsoft 365 og Windows 10

Microsoft 365 og Windows 10

For at opnå succes, har du brug for den rette platform

Microsoft 365 integrerer Windows 10, Office 365 og Enterprise Mobility + Security hjælper
din virksomhed med at accelerere din digitale transformation med en samlet løsning.

  • Mere kreativitet
  • Bedre samarbejde
  • Simplere arbejdsgange
  • Høj sikkerhed

Få et mere kreativt og produktivt arbejdsflow

 

Med Microsoft 365 og Windows 10 kan du arbejde lettere og mere intuitivt via fx din stemme og touch-skærme. Dine filer gemmes automatisk i skyen, så du kan dele og arbejde på dokumenter i realtid. Og med Remote Desktop er alt, hvad du behøver, en internetforbindelse så kan du arbejde med filer og apps alle steder fra.

Omfang den digitale transformation

 

Microsoft 365 og Windows 10 er bygget til den digitale transformation, da der tilbydes forbedret beskyttelse mod nutidens sikkerhedtrusler, et samlet system, et kreativt miljø for produktivitet og fleksible implementeringsmuligheder på tværs af din virksomhed.

 

Mere end en halv milliard enheder kører allerede Windows 10, og denne mængde giver dig fordele som de seneste innovationer i avancerede sikkerhedsfunktioner, herunder Device Guard, Credential Guard og Windows Defender Advanced Threat Protection.

Beskyt dine enheder og infrastruktur mod nutidens trusler

 

Den sikreste Windows version nogensinde. Windows 10 giver dig kritiske sikkerhedsfunktioner, der gør din virksomhed i stand til effektivt at beskytte dig mod ondsindede aktiviteter. For eksempel Windows Defender Advanced Threat Protection kombinerer sensorer i driften med en kraftfuld security cloud service der opdager, identificerer og reagerer på trusler. Desuden kan identitetsbeskyttelsesfunktioner som Windows Hello kombinere flere faktorer, herunder ansigtsgenkendelse eller fingeraftryk for at opnå enterprise-grade sikkerhed.

Vælg det seneste inden for moderne hardware

 

Microsoft 365 og Windows 10, kan tilpasses dine unikke forretningsbehov. Windows 10 kører på en bred række enheder – fra Surface produkter, til pc’er fra mange leverandører og tablets.

Microsoft 365 er en del af den moderne arbejdsplads

 

Den moderne arbejdsplads er forankret i skyen og den digitale verden. En verden hvor mennesker og teknologi arbejder problemfrit sammen og derfor kan opnå mere og skabe bedre resultater.

Den moderne arbejdsplads

Michael Kjærgaard Jensen

Partner

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

JDM er certificerede eksperter

JDM Gold Partner

Højeste kompetence- og ekspertiseniveau.

JDM Solutions Master

Microsoft-certificeringer på højeste niveau.

Certificeret Hosting.

Vores viden betyder, at vi forstår dine problemstillinger og har kompetencerne til at give dig præcis den it-løsning, du har brug for.