fbpx

Microsoft Copilot Business Chat

Business Chat er en kraftfuld funktion i Microsoft Copilot, der giver dig mulighed for at få adgang til og analysere alle dine data og apps ved hjælp af naturlige sprogforespørgsler.

Uanset om du har brug for at forberede dig til et kundemøde, oprette en rapport eller løse et problem, kan Business Chat hjælpe dig med at få arbejdet gjort hurtigere og nemmere.

Eksempler på, hvordan Business Chat fungerer

Forberedelse til et kundemøde:
Du kan bede Business Chat om at opsummere alle dine seneste kundekontakter, såsom møder, e-mails, chats, indhold du har delt, problemer og leverancer. Business Chat scanner din kalender, indbakke, dokumenter og møder for at finde alle relevante oplysninger og præsentere dem for dig i en kortfattet oversigt med kilder. Du kan holde musen over kilderne for at verificere kilderne eller få flere detaljer. For eksempel kan du spørge Business Chat: “Opsummer mine interaktioner med Firma A i den seneste måned.”

Få produktinformation:
Du kan bede Business Chat om at hjælpe dig med at finde alle de produktinformationer, du har brug for, såsom specifikationer, funktioner, priser, tilgængelighed, anmeldelser eller sammenligninger. Business Chat vil søge gennem alle dine dokumenter, filer, e-mails, virksomhedsressourcer og eksterne kilder for at give dig de mest nøjagtige og opdaterede oplysninger. For eksempel kan du spørge Business Chat: “Vis mig leveringstiderne for produkt X i region Y.”

Fejlfinding af et problem:
Du kan bede Business Chat om hjælp til at diagnosticere og løse ethvert problem, du støder på, såsom tekniske problemer, kundeklager eller præstationsmangler. Business Chat vil bruge sin kunstige intelligens og maskinlæringskapacitet til at analysere problemet, foreslå mulige årsager og løsninger og guide dig gennem trinnene til at rette det. For eksempel kan du spørge Business Chat: “Hvordan løser jeg fejlkode 404 på min hjemmeside?”

Med Business Chat kan du opnå mere med mindre indsats og tid. Du kan udnytte kraften i Microsoft Copilot på tværs af alle dine data og apps for at hjælpe dig med at nå dine mål og udvide din virksomhed.

Microsoft Copilot Business Chat er i øjeblikket tilgængelig som en forhåndsvisning for udvalgte brugere af Microsoft 365. Microsoft Copilot vil blive officielt lanceret senere i år (2023) som en del af Microsoft 365-pakken. Du kan læse mere om præsentationen fra Microsoft her.

Se og oplev Copilot i brug (Video)

Få mere ud af din Microsoft 365

Optimer din Microsoft 365-oplevelse med hjælp fra vores erfarne it-professionelle! Få mest muligt ud af din produktivitetssuite og udnyt alle de avancerede funktioner.

Lad vores eksperter hjælpe dig med at tilpasse, implementere og administrere din Microsoft 365-løsning, så du kan fokusere på det, der betyder mest for din virksomhed.

Øg effektiviteten, samarbejdet og sikkerheden med skræddersyede løsninger.

Microsoft 365 Copilot

Microsoft Copilot i Word

At skrive er en færdighed, der kræver kreativitet og nøjagtighed. Men nogle gange kan skrivning være udfordrende. Læs mere

Microsoft Copilot i Excel

Automatiser din dataanalyse. Hvis du er bruger af Excel, ved du, hvor kedeligt og tidskrævende det kan være. Læs mere

Microsoft Copilot i Outlook

E-mails er en af de mest almindelige former for kommunikation, men de kan også være en af de mest udfordrende. Læs mere

Microsoft Copilot i PowerPoint

En ny måde præsentere på I Hvis du bruger PowerPoint, ved du, hvor svært det er at skabe gode præsentationer. Læs mere

Microsoft Copilot i Teams

Et nyt værktøj til samarbejde I Har du nogensinde været i et Teams-møde, hvor du følte dig distræt og forvirret? Læs mere

Microsoft 365 Copilot: Sådan fungerer det

Hvordan fungerer Copilot? Hvad gør det anderledes end andre assistenter? Og hvordan kan du bruge det til at øge din produktivitet og kreativitet? Læs mere

Læs mere om Microsoft 365 Copilot

Kampagne

Kom i gang med Microsoft Copilot

E-bog

I denne e-bog får du en guide til at komme i gang med Microsoft 365 Copilot. Du kan fx læse hvordan du opbygger et godt fundament inden du har går i gang, samt en lang række tips od tricks.

  Skal vi hjælpe dig i gang?

  Uanset om du blot er i gang med overvejelserne omkring en løsning, leder efter support eller allerede har taget en beslutning, kan JDM hjælpe dig. Send en forespørgsel, og en af vores konsulenter kontakter dig.

   Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

   //Test til get url
   // Test til get formcapture 310523