fbpx

Microsoft Copilot i Excel

Hvis du er en hyppig bruger af Excel, ved du, hvor kedeligt og tidskrævende det kan være at udføre komplekse dataanalyseopgaver.

Du skal skrive formler, oprette diagrammer, anvende filtre og meget mere. Nogle gange ved du måske endda ikke, hvordan du skal starte eller hvad du skal gøre næste gang. Derfor har Microsoft introduceret Microsoft Copilot i Excel.

En ny måde at automatisere din dataanalyse på

Microsoft Copilot i Excel, en ny funktion, der hjælper dig med at automatisere din dataanalyse ved hjælp af kunstig intelligens. Microsoft Copilot i Excel er en smart assistent, der kan generere formler, diagrammer, indsigter og anbefalinger baseret på dine data og dine mål.

Hvordan virker det?

Det er simpelt. Du markerer bare et område af celler i dit regneark og klikker derefter på Copilot-knappen i båndet. En sidebjælke åbnes, hvor du kan skrive eller tale din forespørgsel på naturligt sprog, såsom “vis mig salgstendensen efter region” eller “find afvigelser i disse data”. Microsoft Copilot i Excel analyserer derefter dine data og genererer en relevant formel, et diagram, en indsigt eller en anbefaling til dig. Du kan også stille opfølgende spørgsmål eller præcisere din forespørgsel for at få mere specifikke resultater.

Microsoft Copilot i Excel er ikke kun hurtig og nem at bruge, men også intelligent og tilpasningsdygtig. Den lærer af din feedback og dine præferencer og bliver bedre over tid. Den kan også håndtere komplekse og tvetydige forespørgsler og foreslå flere mulige løsninger, som du kan vælge imellem. Den kan endda forklare, hvordan den er nået frem til et bestemt resultat, og give links til flere ressourcer og vejledninger.

Med Microsoft Copilot i Excel kan du spare tid og indsats og fokusere på de indsigter og handlinger, der betyder mest for dit arbejde. Du kan også opdage nye måder at udforske og forstå dine data på og lære nye færdigheder og teknikker undervejs. Microsoft Copilot i Excel er din betroede partner til dataanalyse.

Microsoft Copilot i Excel er i øjeblikket tilgængelig som en forhåndsvisning for udvalgte brugere af Microsoft 365. Microsoft Copilot vil blive officielt lanceret senere i år (2023) som en del af Microsoft 365-pakken. Du kan læse mere om præsentationen fra Microsoft her.

Se og oplev Copilot i brug (Video)

Få mere ud af din Microsoft 365

Optimer din Microsoft 365-oplevelse med hjælp fra vores erfarne it-professionelle! Få mest muligt ud af din produktivitetssuite og udnyt alle de avancerede funktioner.

Lad vores eksperter hjælpe dig med at tilpasse, implementere og administrere din Microsoft 365-løsning, så du kan fokusere på det, der betyder mest for din virksomhed.

Øg effektiviteten, samarbejdet og sikkerheden med skræddersyede løsninger.

Microsoft 365 Copilot

Microsoft Copilot i Word

At skrive er en færdighed, der kræver kreativitet og nøjagtighed. Men nogle gange kan skrivning være udfordrende. Læs mere

Microsoft Copilot i Excel

Automatiser din dataanalyse. Hvis du er bruger af Excel, ved du, hvor kedeligt og tidskrævende det kan være. Læs mere

Microsoft Copilot i Outlook

E-mails er en af de mest almindelige former for kommunikation, men de kan også være en af de mest udfordrende. Læs mere

Microsoft Copilot i PowerPoint

En ny måde præsentere på I Hvis du bruger PowerPoint, ved du, hvor svært det er at skabe gode præsentationer. Læs mere

Microsoft Copilot i Teams

Et nyt værktøj til samarbejde I Har du nogensinde været i et Teams-møde, hvor du følte dig distræt og forvirret? Læs mere

Microsoft 365 Copilot: Sådan fungerer det

Hvordan fungerer Copilot? Hvad gør det anderledes end andre assistenter? Og hvordan kan du bruge det til at øge din produktivitet og kreativitet? Læs mere

Læs mere om Microsoft 365 Copilot

Kampagne

Kom i gang med Microsoft Copilot

E-bog

I denne e-bog får du en guide til at komme i gang med Microsoft 365 Copilot. Du kan fx læse hvordan du opbygger et godt fundament inden du har går i gang, samt en lang række tips od tricks.

  Skal vi hjælpe dig i gang?

  Uanset om du blot er i gang med overvejelserne omkring en løsning, leder efter support eller allerede har taget en beslutning, kan JDM hjælpe dig. Send en forespørgsel, og en af vores konsulenter kontakter dig.

   Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

   //Test til get url
   // Test til get formcapture 310523