fbpx

Microsoft Copilot i Teams

Har du nogensinde været i et Teams-møde, hvor du følte dig distræt, forvirret eller ufokuseret? Har du nogensinde ønsket, at du havde en intelligent assistent, der kunne hjælpe dig med at holde styr på samtalen, fremhæve de vigtigste punkter og foreslå næste skridt?

Hvis det er tilfældet, er du ikke alene. Mange mennesker kæmper med at forblive fokuserede og engagerede i online-møder, især når de skal håndtere flere opgaver, forstyrrelser eller tekniske problemer.

Et revolutionerende værktøj til samarbejde

Microsoft har præsenteret Copilot i Teams, en ny funktion der udnytter kunstig intelligens’ kraft til at gøre hvert møde produktivt. Copilot i Teams er en virtuel assistent, der lytter til dit møde og giver dig realtidsindsigter, resuméer og forslag. Du kan interagere med Copilot i Teams ved hjælp af naturligt sprog, enten ved at skrive eller tale. Her er nogle af de ting, du kan gøre med Copilot i Teams:

Bed Copilot i Teams om at opsummere, hvad der hidtil er sket.
Copilot i Teams vil give dig et kortfattet overblik over, hvem der sagde hvad, og hvilke pointer der blev fremsat, og fange diskussionens ånd. Du kan også bede Copilot i Teams om at opsummere et specifikt emne eller taler.

Se hvordan stemningen er.
Copilot i Teams kan hjælpe dig med at vurdere stemningen, holdningen og engagementet hos dine teammedlemmer. Du kan spørge Copilot i Teams, hvordan folk har det, hvad de er enige eller uenige om, og hvem der bidrager mest eller mindst.

Spørg Copilot i Teams, hvilke spørgsmål der er uløste.
Copilot i Teams kan identificere huller, udfordringer og muligheder, der opstår under dit møde. Du kan spørge Copilot i Teams, hvilke emner der kræver mere afklaring, hvilke handlinger der skal foretages, og hvilke mål der skal fastsættes.

Copilot i Teams er mere end bare en transskriptionstjeneste. Det er et revolutionerende værktøj, der hjælper dig med at samarbejde mere effektivt, kommunikere mere klart og opnå flere resultater. Med Copilot i Teams kan du omdanne hvert møde til en meningsfuld samtale, der driver dit team fremad.

Microsoft Copilot i Teams er i øjeblikket tilgængelig som en forhåndsvisning for udvalgte brugere af Microsoft 365. Microsoft Copilot vil blive officielt lanceret senere i år (2023) som en del af Microsoft 365-pakken. Du kan læse mere om præsentationen fra Microsoft her.

Se og oplev Copilot i brug (Video)

Få mere ud af din Microsoft 365

Optimer din Microsoft 365-oplevelse med hjælp fra vores erfarne it-professionelle! Få mest muligt ud af din produktivitetssuite og udnyt alle de avancerede funktioner.

Lad vores eksperter hjælpe dig med at tilpasse, implementere og administrere din Microsoft 365-løsning, så du kan fokusere på det, der betyder mest for din virksomhed.

Øg effektiviteten, samarbejdet og sikkerheden med skræddersyede løsninger.

Microsoft 365 Copilot

Microsoft Copilot i Word

At skrive er en færdighed, der kræver kreativitet og nøjagtighed. Men nogle gange kan skrivning være udfordrende. Læs mere

Microsoft Copilot i Excel

Automatiser din dataanalyse. Hvis du er bruger af Excel, ved du, hvor kedeligt og tidskrævende det kan være. Læs mere

Microsoft Copilot i Outlook

E-mails er en af de mest almindelige former for kommunikation, men de kan også være en af de mest udfordrende. Læs mere

Microsoft Copilot i PowerPoint

En ny måde præsentere på I Hvis du bruger PowerPoint, ved du, hvor svært det er at skabe gode præsentationer. Læs mere

Microsoft Copilot i Teams

Et nyt værktøj til samarbejde I Har du nogensinde været i et Teams-møde, hvor du følte dig distræt og forvirret? Læs mere

Microsoft 365 Copilot: Sådan fungerer det

Hvordan fungerer Copilot? Hvad gør det anderledes end andre assistenter? Og hvordan kan du bruge det til at øge din produktivitet og kreativitet? Læs mere

Læs mere om Microsoft 365 Copilot

Kampagne

Kom i gang med Microsoft Copilot

E-bog

I denne e-bog får du en guide til at komme i gang med Microsoft 365 Copilot. Du kan fx læse hvordan du opbygger et godt fundament inden du har går i gang, samt en lang række tips od tricks.

  Skal vi hjælpe dig i gang?

  Uanset om du blot er i gang med overvejelserne omkring en løsning, leder efter support eller allerede har taget en beslutning, kan JDM hjælpe dig. Send en forespørgsel, og en af vores konsulenter kontakter dig.

   Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

   //Test til get url
   // Test til get formcapture 310523