fbpx

Microsoft Copilot i Word

At skrive er en færdighed, der kræver kreativitet og nøjagtighed. Men nogle gange kan skrivning være udfordrende, især når du skal håndtere deadlines, komplekse emner eller oplever skriveblokering.

Derfor har Microsoft udviklet en ny funktion til Word, der kan hjælpe dig med at skrive hurtigere og bedre: Microsoft Copilot.

En ny måde at skrive hurtigere og bedre på

Microsoft Copilot er en AI-drevet skriveassistent, der kan generere relevant og tekst af høj kvalitet baseret på dit input. Du kan bruge Microsoft Copilot til at skrive alt fra e-mails og rapporter til blogs og essays. Alt, hvad du skal gøre, er at skrive nogle få ord eller sætninger, og Microsoft Copilot vil foreslå resten af teksten for dig. Du kan acceptere, afvise eller redigere forslagene, som du ønsker det.

Microsoft Copilot er ikke bare et simpelt automatisk udfyldningsværktøj. Det er et smart og tilpasningsdygtigt system, der lærer af din skrivestil, præferencer og mål. Det kan også forstå konteksten og formålet med din skrivning og give forslag, der er passende for dit publikum og toneleje. Microsoft Copilot kan også hjælpe dig med at undgå grammatik- og stavefejl, forbedre dit ordforråd og sætningsstruktur samt tilføje henvisninger og citater, når det er nødvendigt.

Microsoft Copilot er designet til at forbedre din skriveoplevelse, ikke erstatte den. Du har stadig kontrol over din tekst, og du kan altid redigere eller slette forslagene, hvis de ikke lever op til dine forventninger. Microsoft Copilot er ikke beregnet til at skrive for dig, men til at skrive sammen med dig. Det er en samarbejdspartner, der kan hjælpe dig med at udtrykke dine idéer mere effektivt og effektivt.

(Juli 2023) – Microsoft Copilot er i øjeblikket tilgængelig som en test for udvalgte brugere, der har tilmeldt sig som testere. Microsoft Copilot vil blive officielt lanceret senere i år (2023) som en del af Microsoft 365-pakken. Du kan læse mere om præsentationen fra Microsoft her.

Microsoft Copilot er en revolutionerende funktion, der kan ændre måden, du skriver på. Uanset om du er studerende, professionel eller hobbyforfatter, kan Microsoft Copilot hjælpe dig med at spare tid, forbedre dine færdigheder og frigøre din kreativitet. Prøv det i dag og se selv, hvordan Microsoft Copilot kan gøre skrivning lettere og mere behagelig.

Se og oplev Copilot i brug (Video)

Få mere ud af din Microsoft 365

Optimer din Microsoft 365-oplevelse med hjælp fra vores erfarne it-professionelle! Få mest muligt ud af din produktivitetssuite og udnyt alle de avancerede funktioner.

Lad vores eksperter hjælpe dig med at tilpasse, implementere og administrere din Microsoft 365-løsning, så du kan fokusere på det, der betyder mest for din virksomhed.

Øg effektiviteten, samarbejdet og sikkerheden med skræddersyede løsninger.

Microsoft 365 Copilot

Microsoft Copilot i Word

At skrive er en færdighed, der kræver kreativitet og nøjagtighed. Men nogle gange kan skrivning være udfordrende. Læs mere

Microsoft Copilot i Excel

Automatiser din dataanalyse. Hvis du er bruger af Excel, ved du, hvor kedeligt og tidskrævende det kan være. Læs mere

Microsoft Copilot i Outlook

E-mails er en af de mest almindelige former for kommunikation, men de kan også være en af de mest udfordrende. Læs mere

Microsoft Copilot i PowerPoint

En ny måde præsentere på I Hvis du bruger PowerPoint, ved du, hvor svært det er at skabe gode præsentationer. Læs mere

Microsoft Copilot i Teams

Et nyt værktøj til samarbejde I Har du nogensinde været i et Teams-møde, hvor du følte dig distræt og forvirret? Læs mere

Microsoft 365 Copilot: Sådan fungerer det

Hvordan fungerer Copilot? Hvad gør det anderledes end andre assistenter? Og hvordan kan du bruge det til at øge din produktivitet og kreativitet? Læs mere

Læs mere om Microsoft 365 Copilot

Kampagne

Kom i gang med Microsoft Copilot

E-bog

I denne e-bog får du en guide til at komme i gang med Microsoft 365 Copilot. Du kan fx læse hvordan du opbygger et godt fundament inden du har går i gang, samt en lang række tips od tricks.

  Skal vi hjælpe dig i gang?

  Uanset om du blot er i gang med overvejelserne omkring en løsning, leder efter support eller allerede har taget en beslutning, kan JDM hjælpe dig. Send en forespørgsel, og en af vores konsulenter kontakter dig.

   Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

   //Test til get url
   // Test til get formcapture 310523