fbpx
2 kvindelige medarbejdere der snakker om hvordan de skal fordele arbejdet på en ny opgave

Hybridarbejde skal være sikkert.

Hybridarbejde skal være sikkert. Derfor er det vigtigt!

Det hybride arbejdsmiljø er kommet for at blive, og derfor er det vigtigere end nogensinde før for virksomheder at sikre adgang til deres systemer og information. Hvorfor?

Det at dine medarbejdere i højere grad arbejder fra forskellige lokationer og fra forskellige enheder, har åbnet døren til en række cybertrusler som de cyberkriminelle i stor grad har udnyttet. 

Det er vigtigt at sikre, at dine medarbejdere har adgang til alle de værktøjer, de skal bruge for at udføre deres arbejde – især nu. Denne adgang skal dog beskyttes mod almindelige trusler som fx phishing og ransomware-angreb. Det betyder, at der skal indføres ekstra lag af sikkerhed til alle logins så kun de rigtige personer har adgang til de rigtige ressourcer til enhver tid. Med de korrekte sikkerhedspolitikker er på plads, helst dem der tager højde for kontekst og er risikobevidste, har du en bedre chance for at holde uvedkomne for døren, så de bliver uden for dit netværk. Det kalder Microsoft for Microsoft Hybrid Workplace.

25% af alle danske virksomheder mangler essentielle sikkerhedstiltag

Der er mere endnu…

Og det stopper ikke her. Virksomheder er pr. lov ansvarlige for at klassificere og beskytte følsomme data såsom lønoplysninger, bankkonti, intellektuel ejendom og mere.

Disse er alle ting, der ville være primære mål for en hacker, der er i stand til at krydse tærsklen dit netværk – og med legitimationsbaserede angreb i stigning, sker dette oftere end du ville forestille dig. Det at operere under den præmis som siger “aldrig stol på noget, bekræft altid”, gør at du skaber en solid barriere omkring disse vigtige ressourcer.

Det er også vigtigt at holde styr på alle virksomhedens enheder, der får adgang til dine systemer, uanset om de ejes af virksomheden eller ej. Udvikling af omfattende “BYOD-politikker(medbring din egen enhed), kan fx sætte meget klare scenarier op som håndterer den risiko det er hvis en bærbar computer eller telefon bliver stjålet eller forsvinder.

Desværre er der en masse forhindringer, der står i vejen for at opbygge en stærk sikkerhed for den hybride arbejdsmodel. Måske er dine medarbejder ikke de bedste til at overholde jeres besluttede sikkerhedsforanstaltninger som fx skift af adgangskode, gemme vigtige filer på bestemte drev eller undgå at åbne e-mails med vedhæftninger fra ukendte.

Lad automatikken klare arbejdet

Der kan ligge et omfattende kommunikations- og uddannelsesbehov, hvis ingen må begå menneskelige fejl, og alle kender alle regler. Men med flere og flere medarbejdere der anvender deres eget udstyr fra egne netværk til at få adgang til deres arbejdssystemer (herunder e-mail eller arbejdsdokumenter), er det svært for virksomheder at kommunikere og kontrollere hvordan deres ressourcer bliver brugt.

Derfor er det altafgørende at vælge en samarbejdsplatform, der er bygget på et sikkert grundlag. Fx Microsoft Hybrid Workplace – Microsoft 365 har indbyggede automatiske sikkerhedsfunktioner, der scanner dine e-mails og Teams-filer for evt. malware. Guider dine brugere til at tage de rigtige sikkerhedsbeslutninger, og sikrer at kun de rigtige personer bliver lukket ind i dit arbejdsmiljø.

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

”Vi har i flere år arbejdet sammen med JDM, og vi er glade for den sparring og vejledning vi får.”

Niclas Pedersen

IT Driftchef, Wash World

”Vi var på udkig efter en it-partner, som vi kunne opbygge et langsigtet samarbejde med. Den partner fandt vi i JDM.”

Denis Lewinsky

CEO, Dansk Tandforsikring

”Vi var på udkig efter en it-virksomhed, som havde vores behov som kernekompetence, og det fandt vi hos JDM.”

Arne Sivebæk

CFO, STOK Emballage

Nyheder

Seneste artikler

Den hybride arbejdsplads – Hvordan ser din BYOD-politik ud?

Den hybride arbejdsplads – Hvordan ser din BYOD-politik ud?

Før pandemien brød ud, tænkte virksomhederne allerede på og implementerede BYOD-politikker. Men ligesom så meget andet af den digitale omstilling, der foregik under pandemien, satte den hurtige fremkomst af hjemmearbejde skub i implementeringen af disse politikker.

Den hybride arbejdsplads – Cybertruslerne udvikler sig – vær på forkant!

Den hybride arbejdsplads – Cybertruslerne udvikler sig – vær på forkant!

Udviklingen i fjernarbejde og hybridt arbejde har været guld værd for cyberkriminelle, der forsøger at trænge ind i virksomheders systemer. I takt med at virksomheder opbygger deres langsigtede modeller for hybridt arbejde, er det derfor meget vigtigt, at de har disse trusler i baghovedet og arbejder proaktivt på at afhjælpe dem.

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM's tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM's tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest

Share This