fbpx
2 kvindelige medarbejdere der snakker om hvordan de skal fordele arbejdet på en ny opgave

Hybridarbejde skal være sikkert.

Hybridarbejde skal være sikkert. Derfor er det vigtigt!

Det hybride arbejdsmiljø er kommet for at blive, og derfor er det vigtigere end nogensinde før for virksomheder at sikre adgang til deres systemer og information. Hvorfor?

Det at dine medarbejdere i højere grad arbejder fra forskellige lokationer og fra forskellige enheder, har åbnet døren til en række cybertrusler som de cyberkriminelle i stor grad har udnyttet. 

Det er vigtigt at sikre, at dine medarbejdere har adgang til alle de værktøjer, de skal bruge for at udføre deres arbejde – især nu. Denne adgang skal dog beskyttes mod almindelige trusler som fx phishing og ransomware-angreb. Det betyder, at der skal indføres ekstra lag af sikkerhed til alle logins så kun de rigtige personer har adgang til de rigtige ressourcer til enhver tid. Med de korrekte sikkerhedspolitikker er på plads, helst dem der tager højde for kontekst og er risikobevidste, har du en bedre chance for at holde uvedkomne for døren, så de bliver uden for dit netværk. Det kalder Microsoft for Microsoft Hybrid Workplace.

25% af alle danske virksomheder mangler essentielle sikkerhedstiltag

Der er mere endnu…

Og det stopper ikke her. Virksomheder er pr. lov ansvarlige for at klassificere og beskytte følsomme data såsom lønoplysninger, bankkonti, intellektuel ejendom og mere.

Disse er alle ting, der ville være primære mål for en hacker, der er i stand til at krydse tærsklen dit netværk – og med legitimationsbaserede angreb i stigning, sker dette oftere end du ville forestille dig. Det at operere under den præmis som siger “aldrig stol på noget, bekræft altid”, gør at du skaber en solid barriere omkring disse vigtige ressourcer.

Det er også vigtigt at holde styr på alle virksomhedens enheder, der får adgang til dine systemer, uanset om de ejes af virksomheden eller ej. Udvikling af omfattende “BYOD-politikker(medbring din egen enhed), kan fx sætte meget klare scenarier op som håndterer den risiko det er hvis en bærbar computer eller telefon bliver stjålet eller forsvinder.

Desværre er der en masse forhindringer, der står i vejen for at opbygge en stærk sikkerhed for den hybride arbejdsmodel. Måske er dine medarbejder ikke de bedste til at overholde jeres besluttede sikkerhedsforanstaltninger som fx skift af adgangskode, gemme vigtige filer på bestemte drev eller undgå at åbne e-mails med vedhæftninger fra ukendte.

Lad automatikken klare arbejdet

Der kan ligge et omfattende kommunikations- og uddannelsesbehov, hvis ingen må begå menneskelige fejl, og alle kender alle regler. Men med flere og flere medarbejdere der anvender deres eget udstyr fra egne netværk til at få adgang til deres arbejdssystemer (herunder e-mail eller arbejdsdokumenter), er det svært for virksomheder at kommunikere og kontrollere hvordan deres ressourcer bliver brugt.

Derfor er det altafgørende at vælge en samarbejdsplatform, der er bygget på et sikkert grundlag. Fx Microsoft Hybrid Workplace – Microsoft 365 har indbyggede automatiske sikkerhedsfunktioner, der scanner dine e-mails og Teams-filer for evt. malware. Guider dine brugere til at tage de rigtige sikkerhedsbeslutninger, og sikrer at kun de rigtige personer bliver lukket ind i dit arbejdsmiljø.

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

  Når du udfylder formularen, accepterer du vores privatlivspolitik.

  Vi samler på glade kunder

  Mød vores kunder

  Nyheder

  Seneste artikler

  Derfor er Yealink gode til at lave Teams-møderum

  Derfor er Yealink gode til at lave Teams-møderum

  Med Teams kan man holde online møder med video, lyd og skærmdeling, uanset hvor man befinder sig. Men for at få den bedste oplevelse af Teams-møder, har man brug for de rigtige enheder i mødelokalet.

  Hvorfor kan Teams-møderum være en god investering?

  Hvorfor kan Teams-møderum være en god investering?

  Teams-møderum er en løsning fra Microsoft, der gør det muligt at holde møder via Teams på enhver skærm i et delt rum. Teams-møderum leverer inkluderende og letanvendelige mødeoplevelser, der både inddrager deltagere i rummet og på fjernplaceringer.

  JDM-medarbejder tildelt fornem titel

  JDM-medarbejder tildelt fornem titel

  JDM-medarbejder tildelt fornem titel – Ved SonicWall Partner Awards er vi blevet tildelt den prestigefyldte Partner Technical Hero of the Year Award.

  //Test til get url