fbpx
2 kvindelige medarbejdere der snakker om hvordan de skal fordele arbejdet på en ny opgave

Samarbejde i dit hybride arbejdsmiljø

Det hybride arbejdsmiljø bliver hurtigt normalen, og bliver det grundlæggende element for hvordan en arbejdsplads fungerer. Men hvis virksomheder vil have succes i denne nye form for arbejdsmiljø, skal de sikre, at de valg de træffer der gør det muligt. Det hybride arbejdsmiljø skal øge produktiviteten i hele virksomheden, fra teams til individuelle medarbejdere. Microsoft kalder den nye form for arbejde Microsoft Hybrid Workplace.

Men hvordan ser et produktivt team ud, når de ikke altid kan samarbejde fysisk? De dage, hvor dine medarbejdere var nødt til at sende filer og dokumenter frem og tilbage på fax eller e-mail er forbi.

Hjemmearbejde er fordoblet i 2020

Moderne deling af dokumenter og filer

Moderne teams samarbejder på dokumenter og filer i realtid, uanset hvor de befinder sig, eller hvilken enhed de arbejder på. Derved er alle enige om hvor langt er der nået, og ingen er i tvivl om at de arbejder på seneste udgave af dokumentet.

Dine filer og dokumenter ligger centralt, og er tilgængelige for alle uanset enhed. Dette muliggør mere effektive arbejdsprocesser og hurtigere beslutningstagning.

Når man arbejder fra forskellige steder og fra forskellige enheder, bør medarbejderne også have beføjelse til styre hele mødecyklussen effektivt. Fra planlægning af et møde til realtids samarbejde og deling af opgaver efter mødet gør en forskel, når det kommer til at få tingene gjort.

Uanset om det er et chatsystem eller muligheden for at foretage telefonopkald over et telefonsystem, er det alle værktøjer, der kan lette kommunikation og samarbejde uden det kræver, at alle skal være på kontoret. Opbygningen af ​​denne form for samarbejde kommer ikke uden udfordringer.

Lokale fillagringssystemer

Mange virksomheder anvender stadig lokale fillagringssystemer – og flytning af disse systemer for at skabe bedre mulighed for fjernadgang kan være komplekst. Ligesom med mange andre aspekter af hybridt arbejde, vil det være vigtigt at tage et kig på dine systemer og se, hvad der skal ændres for at skabe et vellykket hybridt arbejdsmiljø.

En del af at skabe et solidt og sikkert hybridt arbejdsmiljø, er at vælge en teknologiløsningen der er designet til formålet, og som fremmer produktiviteten. Fx Microsoft Hybrid Workplace – Microsoft 365 er en samarbejdsplatform, der udstyrer din virksomhed med alle ovenstående funktioner og mere til. Når vi implementerer Microsoft 365 og den hybride arbejdsplads, ser vi gang på gang hvor begejstrede virksomhederne er over, hvad de har været i stand til opnå efter implementeringen.

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

”Vi har i flere år arbejdet sammen med JDM, og vi er glade for den sparring og vejledning vi får.”

Niclas Pedersen

IT Driftchef, Wash World

”Vi var på udkig efter en it-partner, som vi kunne opbygge et langsigtet samarbejde med. Den partner fandt vi i JDM.”

Denis Lewinsky

CEO, Dansk Tandforsikring

”Vi var på udkig efter en it-virksomhed, som havde vores behov som kernekompetence, og det fandt vi hos JDM.”

Arne Sivebæk

CFO, STOK Emballage

Nyheder

Seneste artikler

Den hybride arbejdsplads – Hvordan ser din BYOD-politik ud?

Den hybride arbejdsplads – Hvordan ser din BYOD-politik ud?

Før pandemien brød ud, tænkte virksomhederne allerede på og implementerede BYOD-politikker. Men ligesom så meget andet af den digitale omstilling, der foregik under pandemien, satte den hurtige fremkomst af hjemmearbejde skub i implementeringen af disse politikker.

Den hybride arbejdsplads – Cybertruslerne udvikler sig – vær på forkant!

Den hybride arbejdsplads – Cybertruslerne udvikler sig – vær på forkant!

Udviklingen i fjernarbejde og hybridt arbejde har været guld værd for cyberkriminelle, der forsøger at trænge ind i virksomheders systemer. I takt med at virksomheder opbygger deres langsigtede modeller for hybridt arbejde, er det derfor meget vigtigt, at de har disse trusler i baghovedet og arbejder proaktivt på at afhjælpe dem.

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM's tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM's tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest

Share This