fbpx
2 kvindelige medarbejdere der snakker om hvordan de skal fordele arbejdet på en ny opgave

Samarbejde i dit hybride arbejdsmiljø

Det hybride arbejdsmiljø bliver hurtigt normalen, og bliver det grundlæggende element for hvordan en arbejdsplads fungerer. Men hvis virksomheder vil have succes i denne nye form for arbejdsmiljø, skal de sikre, at de valg de træffer der gør det muligt. Det hybride arbejdsmiljø skal øge produktiviteten i hele virksomheden, fra teams til individuelle medarbejdere. Microsoft kalder den nye form for arbejde Microsoft Hybrid Workplace.

Men hvordan ser et produktivt team ud, når de ikke altid kan samarbejde fysisk? De dage, hvor dine medarbejdere var nødt til at sende filer og dokumenter frem og tilbage på fax eller e-mail er forbi.

Hjemmearbejde er fordoblet i 2020

Moderne deling af dokumenter og filer

Moderne teams samarbejder på dokumenter og filer i realtid, uanset hvor de befinder sig, eller hvilken enhed de arbejder på. Derved er alle enige om hvor langt er der nået, og ingen er i tvivl om at de arbejder på seneste udgave af dokumentet.

Dine filer og dokumenter ligger centralt, og er tilgængelige for alle uanset enhed. Dette muliggør mere effektive arbejdsprocesser og hurtigere beslutningstagning.

Når man arbejder fra forskellige steder og fra forskellige enheder, bør medarbejderne også have beføjelse til styre hele mødecyklussen effektivt. Fra planlægning af et møde til realtids samarbejde og deling af opgaver efter mødet gør en forskel, når det kommer til at få tingene gjort.

Uanset om det er et chatsystem eller muligheden for at foretage telefonopkald over et telefonsystem, er det alle værktøjer, der kan lette kommunikation og samarbejde uden det kræver, at alle skal være på kontoret. Opbygningen af ​​denne form for samarbejde kommer ikke uden udfordringer.

Lokale fillagringssystemer

Mange virksomheder anvender stadig lokale fillagringssystemer – og flytning af disse systemer for at skabe bedre mulighed for fjernadgang kan være komplekst. Ligesom med mange andre aspekter af hybridt arbejde, vil det være vigtigt at tage et kig på dine systemer og se, hvad der skal ændres for at skabe et vellykket hybridt arbejdsmiljø.

En del af at skabe et solidt og sikkert hybridt arbejdsmiljø, er at vælge en teknologiløsningen der er designet til formålet, og som fremmer produktiviteten. Fx Microsoft Hybrid Workplace – Microsoft 365 er en samarbejdsplatform, der udstyrer din virksomhed med alle ovenstående funktioner og mere til. Når vi implementerer Microsoft 365 og den hybride arbejdsplads, ser vi gang på gang hvor begejstrede virksomhederne er over, hvad de har været i stand til opnå efter implementeringen.

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

  Når du udfylder formularen, accepterer du vores privatlivspolitik.

  Vi samler på glade kunder

  Mød vores kunder

  Nyheder

  Seneste artikler

  4 typer backupløsninger forklaret

  4 typer backupløsninger forklaret

  4 typer backupløsninger forklaret : Indbyggede løsninger, Byg-det-selv, lokal løsning samt cloudløsning. Hvad er der rigtige for dig?

  3 myter om cloudbackup

  3 myter om cloudbackup

  På trods af at mange virksomheder har taget clouden i brug, er nogle tilbageholdende overfor også at anvende backupløsninger i skyen.

  Hvorfor er email sikkerhed så vigtigt?

  Hvorfor er email sikkerhed så vigtigt?

  Over 90 % af cyberangreb begynder med en phishing-email, og grunden til dette er, at phishing-emails er effektive. Det er ofte meget nemmere at overbevise en medarbejder om, at de skal åbne en fil eller sende en betaling til en leverandør, end det er at identificere og udnytte en sårbarhed i en virksomheds systemer.

  //Test til get url