fbpx
2 kvindelige medarbejdere der snakker om hvordan de skal fordele arbejdet på en ny opgave

Værdien af møder i det hybride arbejdsrum

I kølvandet på pandemien vælger virksomheder på tværs af brancher og sektorer at implementere hybride arbejdsmodeller, der giver deres medarbejdere fleksibilitet og øget frihed i deres hverdag. Den hybride tilgang har mange fordele – fx har medarbejderne en tendens til at føle sig mere engageret og er mere produktive. Dog er der et par vigtige ting, virksomheder skal have styr på, hvis de vil have succes med deres hybride arbejdsplads – Og det inkluderer fx afholdelse af møder.

Giv dine medarbejdere flere valg

I et hybridt arbejdsmiljø, bør folk være i stand til at mødes med kolleger, kunder og samarbejdspartnere uanset hvor de er, og hvilken enhed de bruger. Nogle ønsker at bruge deres bærbare computer i hjemmet ved køkkenbordet, andre foretrække at være på kontoret, og nogle ønsker at kunne deltage i møder via alm. telefonopkald.

Virksomheder skal være i stand til at tage højde for alle disse forskellige muligheder, muliggøre problemfri adgang, der fremmer digitalt samarbejde.

Desuden ønsker nogle at virksomheder at kunne afholde webinarer eller andre virtuelle arrangementer med både interne og eksterne – De ønsker at være i stand til med lethed at etablere arrangementer med mange personer på en gang. Hvis du lever af at tale med kunder og det at kunne kommunikere er en essentiel del af din hverdag, skal du kunne skabe disse møde-miljøer let og enkelt.

Dagens mødesoftware

Desværre ser vi at meget af dagens mødesoftware ikke designet til at tillade samarbejde i realtid på tværs af flere platforme. De fleste samarbejdsteknologier taler ikke sammen, og det gør det til en klodset oplevelse, når folk ikke arbejder sammen i samme rum. Andre har flere licenser til forskellige funktioner, hvilket gør det svært at identificere et positivt afkast investering i deres produkt.

Hvad er Løsningen?

Du har brug for en platform, der integrerer fx møder, chats, e-mail og andre trejdeparts applikationer, så dine medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere kan samarbejde i realtid og få ting lavet hvor som helst fra.

Med Microsoft Teams får du det + lidt mere. Teams, en samarbejdsplatform i Microsoft 365 pakken, som hjælper dine medarbejderne med at styre hele mødeoplevelsen – fra start til slut. Inden mødet starter kan du fx kommunikere via chatfunktionen, dele filer og arbejde på præsentationen med dine kollegaer.

Når mødet afholdes, leverer du samme problemfrie oplevelse til folk på kontoret, dem ved køkken og til dem der ringer ind via deres mobiltelefon.

Efter mødet kan du dele noter, opgaver og fx oprette fælles kanaler som samarbejdsområde som kan fungere som forberedelse til næste gang.

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

”Vi har i flere år arbejdet sammen med JDM, og vi er glade for den sparring og vejledning vi får.”

Niclas Pedersen

IT Driftchef, Wash World

”Vi var på udkig efter en it-partner, som vi kunne opbygge et langsigtet samarbejde med. Den partner fandt vi i JDM.”

Denis Lewinsky

CEO, Dansk Tandforsikring

”Vi var på udkig efter en it-virksomhed, som havde vores behov som kernekompetence, og det fandt vi hos JDM.”

Arne Sivebæk

CFO, STOK Emballage

Nyheder

Seneste artikler

Den hybride arbejdsplads – Hvordan ser din BYOD-politik ud?

Den hybride arbejdsplads – Hvordan ser din BYOD-politik ud?

Før pandemien brød ud, tænkte virksomhederne allerede på og implementerede BYOD-politikker. Men ligesom så meget andet af den digitale omstilling, der foregik under pandemien, satte den hurtige fremkomst af hjemmearbejde skub i implementeringen af disse politikker.

Den hybride arbejdsplads – Cybertruslerne udvikler sig – vær på forkant!

Den hybride arbejdsplads – Cybertruslerne udvikler sig – vær på forkant!

Udviklingen i fjernarbejde og hybridt arbejde har været guld værd for cyberkriminelle, der forsøger at trænge ind i virksomheders systemer. I takt med at virksomheder opbygger deres langsigtede modeller for hybridt arbejde, er det derfor meget vigtigt, at de har disse trusler i baghovedet og arbejder proaktivt på at afhjælpe dem.

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM's tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM's tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest

Share This