fbpx
Det er nu ikke længere nødvendigt at rejse verdnen rundt for at holde møde, det kan nu gøres igennem Microsoft Teams

Samarbejde på tværs af organisationer

Siden Microsoft Teams blev åbnet tilgængelig for ca. seks måneder siden, har mere end 125.000 organisationer globalt opdaget, hvordan teamwork kommer til live i Microsoft Teams

Med tilføjelsen af Gæsteadgang / Guest Access til interne teams, får Office 365 brugere nu mulighed for at samarbejde på tværs af organisationer. Gæsteadgang betyder, at man kan tilføje personer udenfor ens virksomhed til et team. Gæster kan herefter deltage i chats, møder og dokumentopbygning.

Microsoft skriver:

“Gæsteadgang har været en af ​​de mest efterspurgte funktioner til Teams blandt vores kunder, og vi har arbejdet hårdt for at få det til at fungere optimalt”

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

  Når du udfylder formularen, accepterer du vores privatlivspolitik.

  Gæsteadgang til Microsoft Teams har
  3 fokusområder

  Teamwork – Teams kommer i alle former og størrelser, og du skal være i stand til nemt at kommunikere og dele med andre, som du vil arbejde med, herunder personer uden for din organisation.
  Enhver med en Azure Active Directory (Azure AD) -konto kan tilføjes som gæst i Teams. Det betyder, at alle med en af ​​de mere end 870 millioner brugerkonti – på tværs af Microsoft-Commercial-Cloud tjenester og tredjeparts Azure AD-integrerede apps, kan tilføjes som gæster i Teams.
  Senere tilføjes muligheden, at alle Microsoft-konti (MSA) kan tilføjes som gæster i Teams.
  Hvis en inviteret gæst ikke har en eksisterende MSA, bliver de opfordret til at oprette en gratis konto ved brug af deres nuværende e-mailadresse, om den enten er erhvervsmæssig eller privat.

  Sikkerhed og Compliance – Når man inviterer gæster indenfor, forventer man et sikkerhedsniveau som sikrer ens data, men som også er complient overfor nutidens krav og regler.
  I Microsoft Teams bliver gæstekonti tilføjet og kontrolleret inden for Azure AD via Azure AD B2B Collaboration. Dette sikrer et utrolig højt sikkerhedsniveau, som inkluderer betingede gruppepolitikker for alle gæstebrugerne.
  Azure AD bruger også maskinindlæringsalgoritmer til at detektere uregelmæssigheder og mistænkelige hændelser, som kan udløse en evt. multifaktorautentificering, som giver øget sikkerhed.
  Derudover har It-afdelingen via Azure AD en uovertruffen indsigt i aktiviteterne hos eksterne brugere i deres organisation. It-afdelingen kan se detaljerede login og adgangsrapporter. Gæsterbrugerens indhold og aktiviteter har samme sikkerhed og compliance forhold som resten af ​​Office 365.

  It-håndtertering  Gæsteadgang i Teams kommer med mulighed for, at It-afdelingen centralt styrer, hvordan gæsterne deltager i deres Office 365-miljø, hvilket giver konsistens på tværs af applikationsoplevelser i Office 365. IT-administratorer kan hurtigt og nemt se, tilføje eller tilbagekalde gæstens adgang til interne systemer.

  Vi samler på glade kunder

  Mød vores kunder

  Nyheder

  Seneste artikler

  //Test til get url
  // Test til get formcapture 310523