fbpx
Det er nu ikke længere nødvendigt at rejse verdnen rundt for at holde møde, det kan nu gøres igennem Microsoft Teams

Samarbejde på tværs af organisationer

Siden Microsoft Teams blev åbnet tilgængelig for ca. seks måneder siden, har mere end 125.000 organisationer globalt opdaget, hvordan teamwork kommer til live i Microsoft Teams

Med tilføjelsen af Gæsteadgang / Guest Access til interne teams, får Office 365 brugere nu mulighed for at samarbejde på tværs af organisationer. Gæsteadgang betyder, at man kan tilføje personer udenfor ens virksomhed til et team. Gæster kan herefter deltage i chats, møder og dokumentopbygning.

Microsoft skriver:

“Gæsteadgang har været en af ​​de mest efterspurgte funktioner til Teams blandt vores kunder, og vi har arbejdet hårdt for at få det til at fungere optimalt”

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

Gæsteadgang til Microsoft Teams har
3 fokusområder

Teamwork – Teams kommer i alle former og størrelser, og du skal være i stand til nemt at kommunikere og dele med andre, som du vil arbejde med, herunder personer uden for din organisation.
Enhver med en Azure Active Directory (Azure AD) -konto kan tilføjes som gæst i Teams. Det betyder, at alle med en af ​​de mere end 870 millioner brugerkonti – på tværs af Microsoft-Commercial-Cloud tjenester og tredjeparts Azure AD-integrerede apps, kan tilføjes som gæster i Teams.
Senere tilføjes muligheden, at alle Microsoft-konti (MSA) kan tilføjes som gæster i Teams.
Hvis en inviteret gæst ikke har en eksisterende MSA, bliver de opfordret til at oprette en gratis konto ved brug af deres nuværende e-mailadresse, om den enten er erhvervsmæssig eller privat.

Sikkerhed og Compliance – Når man inviterer gæster indenfor, forventer man et sikkerhedsniveau som sikrer ens data, men som også er complient overfor nutidens krav og regler.
I Microsoft Teams bliver gæstekonti tilføjet og kontrolleret inden for Azure AD via Azure AD B2B Collaboration. Dette sikrer et utrolig højt sikkerhedsniveau, som inkluderer betingede gruppepolitikker for alle gæstebrugerne.
Azure AD bruger også maskinindlæringsalgoritmer til at detektere uregelmæssigheder og mistænkelige hændelser, som kan udløse en evt. multifaktorautentificering, som giver øget sikkerhed.
Derudover har It-afdelingen via Azure AD en uovertruffen indsigt i aktiviteterne hos eksterne brugere i deres organisation. It-afdelingen kan se detaljerede login og adgangsrapporter. Gæsterbrugerens indhold og aktiviteter har samme sikkerhed og compliance forhold som resten af ​​Office 365.

It-håndtertering  Gæsteadgang i Teams kommer med mulighed for, at It-afdelingen centralt styrer, hvordan gæsterne deltager i deres Office 365-miljø, hvilket giver konsistens på tværs af applikationsoplevelser i Office 365. IT-administratorer kan hurtigt og nemt se, tilføje eller tilbagekalde gæstens adgang til interne systemer.

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

”Vi har i flere år arbejdet sammen med JDM, og vi er glade for den sparring og vejledning vi får.”

Niclas Pedersen

IT Driftchef, Wash World

”Vi var på udkig efter en it-partner, som vi kunne opbygge et langsigtet samarbejde med. Den partner fandt vi i JDM.”

Denis Lewinsky

CEO, Dansk Tandforsikring

”Vi var på udkig efter en it-virksomhed, som havde vores behov som kernekompetence, og det fandt vi hos JDM.”

Arne Sivebæk

CFO, STOK Emballage

Nyheder

Seneste artikler

Hold din computer sikker derhjemme

Hold din computer sikker derhjemme

Vigtige ting du skal vide som forberedelse til Windows 11 – Hvis en virksomhed ikke forbereder sig kan de ende med uventet nedetid.

7 grunde til at din virksomhed har brug for en firewall

7 grunde til at din virksomhed har brug for en firewall

I dag er virksomheder mere end nogensinde tidligere forbundet på global skala. Langt de fleste virksomheder har forbindelse til internettet, hvilket gør det meget lettere at udføre mange opgaver og forretningsfunktioner.

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM’s tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM’s tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest

Share This