fbpx
Det er nu ikke længere nødvendigt at rejse verdnen rundt for at holde møde, det kan nu gøres igennem Microsoft Teams

Samarbejde på tværs af organisationer

Siden Microsoft Teams blev åbnet tilgængelig for ca. seks måneder siden, har mere end 125.000 organisationer globalt opdaget, hvordan teamwork kommer til live i Microsoft Teams

Med tilføjelsen af Gæsteadgang / Guest Access til interne teams, får Office 365 brugere nu mulighed for at samarbejde på tværs af organisationer. Gæsteadgang betyder, at man kan tilføje personer udenfor ens virksomhed til et team. Gæster kan herefter deltage i chats, møder og dokumentopbygning.

Microsoft skriver:

“Gæsteadgang har været en af ​​de mest efterspurgte funktioner til Teams blandt vores kunder, og vi har arbejdet hårdt for at få det til at fungere optimalt”

gratis webinar

7 gode råd til effektive Microsoft Teams møder

Oplev hvordan du med håndgribelige tips og tricks kan afholde optimale møder med Microsoft Teams.

Gæsteadgang til Microsoft Teams har
3 fokusområder

Teamwork – Teams kommer i alle former og størrelser, og du skal være i stand til nemt at kommunikere og dele med andre, som du vil arbejde med, herunder personer uden for din organisation.
Enhver med en Azure Active Directory (Azure AD) -konto kan tilføjes som gæst i Teams. Det betyder, at alle med en af ​​de mere end 870 millioner brugerkonti – på tværs af Microsoft-Commercial-Cloud tjenester og tredjeparts Azure AD-integrerede apps, kan tilføjes som gæster i Teams.
Senere tilføjes muligheden, at alle Microsoft-konti (MSA) kan tilføjes som gæster i Teams.
Hvis en inviteret gæst ikke har en eksisterende MSA, bliver de opfordret til at oprette en gratis konto ved brug af deres nuværende e-mailadresse, om den enten er erhvervsmæssig eller privat.

Sikkerhed og Compliance – Når man inviterer gæster indenfor, forventer man et sikkerhedsniveau som sikrer ens data, men som også er complient overfor nutidens krav og regler.
I Microsoft Teams bliver gæstekonti tilføjet og kontrolleret inden for Azure AD via Azure AD B2B Collaboration. Dette sikrer et utrolig højt sikkerhedsniveau, som inkluderer betingede gruppepolitikker for alle gæstebrugerne.
Azure AD bruger også maskinindlæringsalgoritmer til at detektere uregelmæssigheder og mistænkelige hændelser, som kan udløse en evt. multifaktorautentificering, som giver øget sikkerhed.
Derudover har It-afdelingen via Azure AD en uovertruffen indsigt i aktiviteterne hos eksterne brugere i deres organisation. It-afdelingen kan se detaljerede login og adgangsrapporter. Gæsterbrugerens indhold og aktiviteter har samme sikkerhed og compliance forhold som resten af ​​Office 365.

It-håndtertering  Gæsteadgang i Teams kommer med mulighed for, at It-afdelingen centralt styrer, hvordan gæsterne deltager i deres Office 365-miljø, hvilket giver konsistens på tværs af applikationsoplevelser i Office 365. IT-administratorer kan hurtigt og nemt se, tilføje eller tilbagekalde gæstens adgang til interne systemer.

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

”Vi har i flere år arbejdet sammen med JDM, og vi er glade for den sparring og vejledning vi får.”

Niclas Pedersen

IT Driftchef, Wash World

”Vi var på udkig efter en it-partner, som vi kunne opbygge et langsigtet samarbejde med. Den partner fandt vi i JDM.”

Denis Lewinsky

CEO, Dansk Tandforsikring

”Vi var på udkig efter en it-virksomhed, som havde vores behov som kernekompetence, og det fandt vi hos JDM.”

Arne Sivebæk

CFO, STOK Emballage

Nyheder

Seneste artikler

Er fjernskrivebord som vi kender det, dødt?

Er fjernskrivebord som vi kender det, dødt?

DS, Citrix og VDI får kamp til stregen af Windows Virtual Desktop
Windows Virtual Desktop er Microsofts nye tjeneste til virtualisering af skriveborde og programmer, direkte i cloud. Det er den eneste virtuelle skrivebordsinfrastruktur, der leverer forenklet administration, Windows 10-multisessioner, optimeringer til Microsoft 365 apps og har indbygget sikkerhed samt overholdelse af angivne standarder.

Skal Økonomi og processer dele system i fremtiden?

Skal Økonomi og processer dele system i fremtiden?

Med en moderne løsning, baseret på Microsoft Power Platform og Dataverse (Common Data Service*) får du adgang til et fleksibelt og altid opdateret fundament, der nemt kan skaleres og tilpasses nye behov fx vha. addon cloud-tjenester og som kan integreres til resten af Microsoft universet fx Dynamics 365 Business Central, Microsoft Teams og sikkerheden i Microsoft 365.

Vælg den rette Microsoft 365 udgave

Vælg den rette Microsoft 365 udgave

Private skoler skal kunne tilbyde effektiv læring gennem digitale medier for at tiltrække elever. Lyne Friskole investerer i en digitalisering af undervisningen og har indkøbt et omfattede og problemfrit it-fundament.

13 gange guld

13 gange guld

JDM A/S ligger endnu engang i top blandt danske virksomheder med Microsoft-certificeringer. Med endnu en række certificeringer i hus har JDM A/S nu guldpartnerstatus på ikke færre end tretten kompetenceområder, der spænder over cloudplatforme, datacentre og forretningssystemer.

Pin It on Pinterest

Share This