Microsoft 365 er Microsofts nye produkt til businessfolket

Microsoft 365

Microsoft 365 er Microsofts nye produkt til businessfolket

Microsoft samler Windows 10 og Office 365 i nyt produkt

Direktøren for Microsoft, Satya Nadella, har løftet sløret for Microsofts nye tilbud til både store, små og mellemstore virksomheder. Nu kombineres den kraftfulde Office 365 pakke med den sikre Windows 10, samt et væl af andre sikkerheds- og managementløsninger.

Microsoft 365 er navnet på løsningen, som kommer i to udgaver. En udgave til Enterprise kunder og en udgave til små og mellemstore virksomhedskunder.

Microsoft 365 Enterprise kombinerer Windows 10 Enterprise med Office 365 Enterprise samt Enterprise Mobility + Security løsningen. Microsoft kalder løsningen for en naturlig evolution af deres Secure Productive Enterprise løsning.

”Microsoft 365 repræsenterer et grundlæggende skift i, hvordan vi (Microsoft) vil designe, bygge og lancere løsninger på, for at imødekomme vores kunders behov for en moderne arbejdsplads.” – Satya Nadella, CEO – Microsoft

Det handler om produktivitet

Med løsningen får du et simpelt og overskueligt værktøj, til at udrulle, håndtere og sikre forskellige enheder internt i virksomheden. I kombination med Office 365, som er det Office du kender, bare i skyen, samt Windows 10 Enterprise, som er den sikreste version af Windows nogensinde, er du forsynet med den mest moderne og sikre produktivitetsløsning.

Microsoft 365 er endnu ikke helt klar til en komplet global udrulning, men Microsoft regner med at blive klar i slutningen af 2017.

I forbindelse med offentliggørelsen udtaler Microsoft:

”Det er en mere sammenhængende tilgang, og afspejler det skift, vores brugere går igennem, – fra at se produktivitet, sikkerhed og enhedsstyring som individuelle arbejdsbyrder, til at søge en samlet tilgang til sikker produktivitet.”   ”Vi er utroligt entusiastiske omkring Microsoft 365, og fokuserer meget på, hvordan det hjælper vores brugere med at drive vækst og innovation.”

JDM er certificerede eksperter

JDM Gold Partner

Højeste kompetence- og ekspertiseniveau.

JDM Solutions Master

Microsoft-certificeringer på højeste niveau.

JDM Certificeret Hosting

BFIH Hostingcertifikatet.

Vores viden betyder, at vi forstår dine problemstillinger og har kompetencerne til at give dig præcis den it-løsning, du har brug for.