fbpx

Microsoft satser mere på Europa og EU

Microsoft investerer i nye europæiske datacentre.

Microsoft satser mere på Europa og EU

Microsoft har netop annonceret en ny forpligtelse til gavn deres vores kunder i Europa: Microsoft har påbegyndt en omlægning af driften af deres cloud-tjenester til europæiske kunder, som skal sikre, at alle data fremover bliver både opbevaret og behandlet inden for EU/EEA.

Annonceringen sker på baggrund af de mange dialoger Microsoft gennem længere tid har haft med kunder i hele Europa, inklusiv her i Danmark, og de har således nu besluttet at foretage den nødvendige investering for at imødekomme ønskerne om øget data residency i Europa. 

Det tekniske arbejde er allerede igangsat og vil blive gennemført for både Micosoft 365, Dynamics 365 og Azure Services med fuld virkning fra udgangen af 2022.   

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

Tre vigtige elementer fra annonceringen:

  • Microsofts cloud-tjenester lever allerede i dag op til eller overgår kravene i EU’s databeskyttelseslovgivning. Microsoft var den første større teknologivirksomhed til at bekræfte deres overholdelse af GDPR, og senest fulgte de op på EDPB’s udkast til retningslinjer efter Schrems II-dommen med deres Defending Your Data initativ.
  • De giver allerede i dag deres private og offentlige kunder muligheden for at opbevare kundedata lokalt i EU, og mange af deres cloud-tjenester kan allerede konfigureres til at behandle data indenfor EU. Ikke desto mindre nævner Microsoft, at nogle af deres kunder ønsker øgede forpligtelser indenfor data residency og gennemsigtighed, og det reagerer de nu på.
  • Microsoft vil integrere disse EU Data Boundary løsninger i deres primære cloud-tjenester for at øge deres nuværende tilbud til kunderne. 

EU Data Boundary

EU Data Boundary initiativet vil blive understøttet af Microsofts investeringer i eksisterende eller planlagte datacentre i nu 13 europæiske lande, herunder Danmark. Disse datacentre muliggør cloud-tjenester, der understøtter og accelerer europæiske virksomheders og myndigheders digitale omstilling og konkurrenceevne med forsikring om, at de lever op til alle eksisterende love og regler.         

Microsoft kalder denne nye forpligtelse ’EU Data Boundary for the Microsoft Cloud’ og det er udtryk for deres ønske om at levere ’Tech Fit for Europe’ for derigennem at støtte op om EU’s digitale dagsorden.      

Læs mere i bloggen fra Microsofts President Brad Smith her. 

Som Microsoft kunde betyder det for dig, at du nu med endnu mere ro i maven kan være sikker på at dine data bliver behandlet efter alle gældende regler, og ofte bedre en det kræves.

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

”Vi har i flere år arbejdet sammen med JDM, og vi er glade for den sparring og vejledning vi får.”

Niclas Pedersen

IT Driftchef, Wash World

”Vi var på udkig efter en it-partner, som vi kunne opbygge et langsigtet samarbejde med. Den partner fandt vi i JDM.”

Denis Lewinsky

CEO, Dansk Tandforsikring

”Vi var på udkig efter en it-virksomhed, som havde vores behov som kernekompetence, og det fandt vi hos JDM.”

Arne Sivebæk

CFO, STOK Emballage

Nyheder

Seneste artikler

Den hybride arbejdsplads – Hvordan ser din BYOD-politik ud?

Den hybride arbejdsplads – Hvordan ser din BYOD-politik ud?

Før pandemien brød ud, tænkte virksomhederne allerede på og implementerede BYOD-politikker. Men ligesom så meget andet af den digitale omstilling, der foregik under pandemien, satte den hurtige fremkomst af hjemmearbejde skub i implementeringen af disse politikker.

Den hybride arbejdsplads – Cybertruslerne udvikler sig – vær på forkant!

Den hybride arbejdsplads – Cybertruslerne udvikler sig – vær på forkant!

Udviklingen i fjernarbejde og hybridt arbejde har været guld værd for cyberkriminelle, der forsøger at trænge ind i virksomheders systemer. I takt med at virksomheder opbygger deres langsigtede modeller for hybridt arbejde, er det derfor meget vigtigt, at de har disse trusler i baghovedet og arbejder proaktivt på at afhjælpe dem.

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM's tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM's tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest

Share This