fbpx

Spiller en afgørende rolle i at forbedre virksomhedens cybersikkerhed.

Mobile Device Management

Du er altid på udkig efter måder at optimere drift, øge produktiviteten og beskytte din virksomheds data. Et værktøj, der kan hjælpe dig med at opnå disse mål, er en Mobile Device Management (MDM) løsning.

Men hvad er præcis en MDM-løsning, og hvordan kan den gavne din virksomhed? Lad os dykke ned i disse spørgsmål og mere.

Hvad er en Mobile Device Management (MDM) løsning?

En MDM-løsning er en type sikkerhedssoftware, der bruges af IT-afdelinger til at monitorere, administrere og sikre medarbejdernes mobile enheder, og kan anvendes på tværs af serviceudbydere og operativsystemer. Disse enheder kan fx omfatte smartphones, tablets og bærbare computere.

MDM-løsninger giver en centraliseret måde at administrere alle disse enheder på og sikrer, at de overholder virksomhedens sikkerhedspolitikker og standarder. De kan også hjælpe med at administrere applikationer og konfigurationer på disse enheder og give et samlet overblik over alle mobile enheder i organisationen.

Hvordan kan en MDM-løsning gavne min virksomhed?

Der er flere måder, hvorpå en MDM-løsning kan gavne din virksomhed:

1

Forbedret sikkerhed

MDM-løsninger kan håndhæve sikkerhedspolitikker på alle enheder og beskytte følsomme virksomhedsdata.

De kan også fjernlåse eller slette en enhed, hvis den mistes eller bliver stjålet.

2

Øget produktivitet

Ved at administrere applikationer og konfigurationer på enheder kan MDM-løsninger sikre, at medarbejderne har de værktøjer, de har brug for, for at arbejde effektivt.
3

Omkostningsbesparelser

MDM-løsninger kan hjælpe med at reducere omkostningerne ved at effektivisere administrationen af mobile enheder og mindske risikoen for databrud.

Hvordan kan en MDM-løsning forbedre cybersikkerheden?

MDM-løsninger spiller en afgørende rolle i at forbedre virksomhedens cybersikkerhed. De kan håndhæve adgangskodepolitikker, kryptere data og blokere uautoriseret adgang til virksomhedsdata. De kan også opdage og isolere kompromitterede enheder og beskytte netværket mod potentielle trusler.

Microsofts MDM-løsning:
Intune

Microsoft tilbyder en MDM-løsning, der kendes som Intune. Intune er en cloudbaseret tjeneste, der fokuserer på mobil enhedsadministration og administration af mobile applikationer. Den giver dine medarbejdere mulighed for at være produktive på deres vilkår samtidig med at beskytte virksomhedsdata.

Microsofts Intune skiller sig ud af flere årsager:

 • Integration med Microsoft-produkter:
  Intune integreres problemfrit med andre Microsoft-produkter som Microsoft 365, Office 365 samt Azure og giver en samlet administrationsoplevelse.
 • Skalerbarhed:
  Intune kan nemt skaleres, når din virksomhed vokser, hvilket gør det til en omkostningseffektiv løsning.
 • Omfattende sikkerhed:
  Intune tilbyder robuste sikkerhedsfunktioner, herunder databeskyttelse, overholdelsesindstillinger og trusselsregistrering.

Få rådgivning og hjælp til den rigtige MDM-løsning

Vi bygger på vores omfattende erfaring, hvor mere end 40.000 danske brugere har bidraget til udviklingen af vores standardiserede MDM-løsning, baseret på Microsoft-teknologi.

Vi tilbyder løbende support og opdateringer af MDM-løsningen – Så løsningen forbliver effektiv, sikker og effektfuld.

Høj it-sikkerhed og styr
på dine enheder og brugere

Stærkt it-forsvar med alt sat i system
En Device & Identity Management-løsning giver dig sikker adgang til data og fuld kontrol over alle virksomhedens telefoner, tablets, computere, apps og brugerprofiler.

Kampagne

AI-Værktøjer fra Microsoft

E-bog

- I denne e-bog får du en introduktion til Microsoft Copilot og Bing Chat Enterprise. Du kan fx læse om hvordan Microsoft Copilot fungerer og hvilke fordele Bing Chat Enterprise giver din virksomhed.

Skal vi hjælpe dig i gang?

Uanset om du blot er i gang med overvejelserne omkring en løsning, leder efter support eller allerede har taget en beslutning, kan JDM hjælpe dig. Send en forespørgsel, og en af vores konsulenter kontakter dig.

  Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

  //Test til get url
  // Test til get formcapture 310523