fbpx
Mand der sidder afslappet da han ikke skal bekymre ham om hvor ham gemmer sine filer da det hele er op SharePoint og OneDrive

Nemt at styre, hvor du gemmer dine dokumenter

På SharePoint og OneDrive

Med ny dialogboks, når du gemmer dokumentet første gang, og nye muligheder direkte fra titellinjen i dine Office 365-programmer, får du bedre kontrol over, hvor du kan gemme dine dokumenter, regneark og præsentationer i Microsofts sky. Samtidig kan du nemmere omdøbe og flytte dem med ganske få klik, ligesom du undgår at miste data med Automatisk lagring

Kører du med Fast track-opdateringer i Office Insider, har du allerede haft den nye Gem denne fil-dialogboks i dine Office 365-programmer i nogen tid. Den gør det nemt at navngive eller omdøbe dokumenter, ligesom du hurtigt kan vælge mellem de seneste mappeplaceringer, du har gemt dokumenter, regneark og præsentationer på i Microsofts sky.

Den nye Gem denne fil-dialogboks.

Den nye Gem denne fil-dialogboks

Den nye Gem denne fil-dialogboks består af et Filnavn-felt, et Placering-felt, hvor du kan vælge mellem de seneste mapper, du har gemt noget i, samt en genvej til at vælge mellem andre placeringer. Derudover er der naturligvis også en Gem-knap til at gemme dokumentet med.

Filnavn-feltet gør det nemt at navngive eller omdøbe dokumentet direkte fra dialogboksen. Klikker du på Placering-feltet, får du vist de seneste 5-7 mappeplaceringer, du har gemt dokumenter på, samt mulighed for at vælge mellem de forskellige OneDrive– og SharePoint-lagerplaceringer, du har adgang til.

Du kan også vælge at klikke på Flere lagringsindstillinger-linket nederst til venstre i Gem denne fil-dialogboksen. Så åbnes Filer-knappen | Gem som, hvor du kan klikke dig frem til den ønskede placering lokalt på harddisken, på din Dropbox-konto, eller på en af de lagringsplaceringer som du har adgang til i Microsofts sky.

Klikker du på pil-ned knappen til højre for dokumentnavnet i titel-linjen, åbnes denne smarte dialogboks.

gratis ebog

9 myter om Microsoft 365 og skyen

Når du overvejer at drive din forretning fra skyen, skal du kunne skille fakta fra fiktion.

Automatisk lagring så snart du gemmer i skyen

Vælger du at gemme dit dokument på enten SharePoint eller OneDrive, slås automatisk lagring til som standard. Det betyder, at alle ændringer i dokumentet gemmes helt automatisk. Derved slipper du for at miste dit arbejde, hvor computeren skulle løbe tør for strøm, eller der opstår en alvorlig fejl, som forhindrer dig i at fortsætte arbejdet.

Du kan se, hvorvidt Automatisk lagring er slået til ved hjælp af skydeknappen yderst til venstre i Titel-linjen. Samme sted kan du slå den automatiske lagring fra, ved at klikke på skydeknappen.

Du kan også vælge at slå den til på et dokument, der ikke allerede er gemt, eller som er gemt lokalt. Det åbner en dialogboks, hvor du kan vælge mellem, hvilken konto på OneDrive eller SharePoint, du ønsker at gemme dokumentet på.

Denne fremgangsmåde gemmer dokumentet direkte i roden på den valgte konto. Derfor anbefaler vi altid, at du vælger Filer-knappen | Gem som i stedet. Derved kan du klikke dig frem til præcis den mappe, du gerne vil gemme dokumentet i.

Klikker du på skydeknappen, får du mulighed for at vælge, hvilken lagerplacering du vil gemme dokumentet på i Microsofts sky.

Nemmere at omdøbe og flytte dokumenter fra Titel-linjen

Du kan naturligvis også vælge at flytte dokumentet til en anden placering efter det er gemt, ved at klikke på Pil ned-knappen efter filnavnet i titellinjen.

Nu åbnes en dialogboks, hvor du kan omdøbe dokumentet bare ved at skrive et andet navn i Filnavn-feltet.

Samtidig kan du skifte placering på dokumentet ved at klikke på pilen til højre for placeringsangivelsen og vælge Åbn filplacering i genvejsmenuen. Det åbner Windows Stifinder i et separat vindue, hvor du så kan klikke dig frem til den ønskede placering.

Husk at slette dokumentet fra roden af den SharePoint– eller OneDrive-placering, du eventuelt startede med at gemme dokumentet i, hvis du gemte det ved at slå Automatisk lagring til.

Du har også mulighed for at dele dokumentet med andre fra genvejsmenuen ud for placeringsangivelsen. Samtidig finder du en genvej til versionshistorikken nederst i dialogboksen. Så kan du hurtigt rulle dokumentet tilbage til en tidligere version, hvis det bliver aktuelt.

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

”Vi har i flere år arbejdet sammen med JDM, og vi er glade for den sparring og vejledning vi får.”

Niclas Pedersen

IT Driftchef, Wash World

”Vi var på udkig efter en it-partner, som vi kunne opbygge et langsigtet samarbejde med. Den partner fandt vi i JDM.”

Denis Lewinsky

CEO, Dansk Tandforsikring

”Vi var på udkig efter en it-virksomhed, som havde vores behov som kernekompetence, og det fandt vi hos JDM.”

Arne Sivebæk

CFO, STOK Emballage

Nyheder

Seneste artikler

Hold din computer sikker derhjemme

Hold din computer sikker derhjemme

Vigtige ting du skal vide som forberedelse til Windows 11 – Hvis en virksomhed ikke forbereder sig kan de ende med uventet nedetid.

7 grunde til at din virksomhed har brug for en firewall

7 grunde til at din virksomhed har brug for en firewall

I dag er virksomheder mere end nogensinde tidligere forbundet på global skala. Langt de fleste virksomheder har forbindelse til internettet, hvilket gør det meget lettere at udføre mange opgaver og forretningsfunktioner.

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM’s tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM’s tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest

Share This