fbpx
Mand der sidder afslappet da han ikke skal bekymre ham om hvor ham gemmer sine filer da det hele er op SharePoint og OneDrive

Nemt at styre, hvor du gemmer dine dokumenter

På SharePoint og OneDrive

Med ny dialogboks, når du gemmer dokumentet første gang, og nye muligheder direkte fra titellinjen i dine Office 365-programmer, får du bedre kontrol over, hvor du kan gemme dine dokumenter, regneark og præsentationer i Microsofts sky. Samtidig kan du nemmere omdøbe og flytte dem med ganske få klik, ligesom du undgår at miste data med Automatisk lagring

Kører du med Fast track-opdateringer i Office Insider, har du allerede haft den nye Gem denne fil-dialogboks i dine Office 365-programmer i nogen tid. Den gør det nemt at navngive eller omdøbe dokumenter, ligesom du hurtigt kan vælge mellem de seneste mappeplaceringer, du har gemt dokumenter, regneark og præsentationer på i Microsofts sky.

Den nye Gem denne fil-dialogboks.

Den nye Gem denne fil-dialogboks

Den nye Gem denne fil-dialogboks består af et Filnavn-felt, et Placering-felt, hvor du kan vælge mellem de seneste mapper, du har gemt noget i, samt en genvej til at vælge mellem andre placeringer. Derudover er der naturligvis også en Gem-knap til at gemme dokumentet med.

Filnavn-feltet gør det nemt at navngive eller omdøbe dokumentet direkte fra dialogboksen. Klikker du på Placering-feltet, får du vist de seneste 5-7 mappeplaceringer, du har gemt dokumenter på, samt mulighed for at vælge mellem de forskellige OneDrive– og SharePoint-lagerplaceringer, du har adgang til.

Du kan også vælge at klikke på Flere lagringsindstillinger-linket nederst til venstre i Gem denne fil-dialogboksen. Så åbnes Filer-knappen | Gem som, hvor du kan klikke dig frem til den ønskede placering lokalt på harddisken, på din Dropbox-konto, eller på en af de lagringsplaceringer som du har adgang til i Microsofts sky.

Klikker du på pil-ned knappen til højre for dokumentnavnet i titel-linjen, åbnes denne smarte dialogboks.

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

  Når du udfylder formularen, accepterer du vores privatlivspolitik.

  Automatisk lagring så snart du gemmer i skyen

  Vælger du at gemme dit dokument på enten SharePoint eller OneDrive, slås automatisk lagring til som standard. Det betyder, at alle ændringer i dokumentet gemmes helt automatisk. Derved slipper du for at miste dit arbejde, hvor computeren skulle løbe tør for strøm, eller der opstår en alvorlig fejl, som forhindrer dig i at fortsætte arbejdet.

  Du kan se, hvorvidt Automatisk lagring er slået til ved hjælp af skydeknappen yderst til venstre i Titel-linjen. Samme sted kan du slå den automatiske lagring fra, ved at klikke på skydeknappen.

  Du kan også vælge at slå den til på et dokument, der ikke allerede er gemt, eller som er gemt lokalt. Det åbner en dialogboks, hvor du kan vælge mellem, hvilken konto på OneDrive eller SharePoint, du ønsker at gemme dokumentet på.

  Denne fremgangsmåde gemmer dokumentet direkte i roden på den valgte konto. Derfor anbefaler vi altid, at du vælger Filer-knappen | Gem som i stedet. Derved kan du klikke dig frem til præcis den mappe, du gerne vil gemme dokumentet i.

  Klikker du på skydeknappen, får du mulighed for at vælge, hvilken lagerplacering du vil gemme dokumentet på i Microsofts sky.

  Nemmere at omdøbe og flytte dokumenter fra Titel-linjen

  Du kan naturligvis også vælge at flytte dokumentet til en anden placering efter det er gemt, ved at klikke på Pil ned-knappen efter filnavnet i titellinjen.

  Nu åbnes en dialogboks, hvor du kan omdøbe dokumentet bare ved at skrive et andet navn i Filnavn-feltet.

  Samtidig kan du skifte placering på dokumentet ved at klikke på pilen til højre for placeringsangivelsen og vælge Åbn filplacering i genvejsmenuen. Det åbner Windows Stifinder i et separat vindue, hvor du så kan klikke dig frem til den ønskede placering.

  Husk at slette dokumentet fra roden af den SharePoint– eller OneDrive-placering, du eventuelt startede med at gemme dokumentet i, hvis du gemte det ved at slå Automatisk lagring til.

  Du har også mulighed for at dele dokumentet med andre fra genvejsmenuen ud for placeringsangivelsen. Samtidig finder du en genvej til versionshistorikken nederst i dialogboksen. Så kan du hurtigt rulle dokumentet tilbage til en tidligere version, hvis det bliver aktuelt.

  Vi samler på glade kunder

  Mød vores kunder

  Nyheder

  Seneste artikler

  Windows 11 for virksomheder

  Windows 11 for virksomheder

  Windows 11 – Fordelene ved Windows 11 for små og mellemstore virksomheder. Hvorfor skal du skifte inden 2025?

  Microsofts IT-sikkerhedsløsninger

  Microsofts IT-sikkerhedsløsninger

  Microsofts IT-sikkerhedsløsninger er skabt for at hjælpe virksomheder med at beskytte sig mod trusler, sikre deres data og identiteter, og overholde lovgivning og privatlivets fred.

  Moderne enhedshåndtering

  Moderne enhedshåndtering

  Moderne enhedshåndtering er blevet en nødvendighed i dagens arbejdsmiljø, hvor hybridarbejde og et udviklende trusselslandskab er normen

  //Test til get url
  // Test til get formcapture 310523