fbpx
2 kollegaere der snakker om hvor iriterende det er at de aldrig kan finde hvor deres filer ligger.

Nu bliver filhåndteringen i OneDrive og SharePoint
mere intelligent

Filhåndteringen i SharePoint og OneDrive bliver forbedret på en langrække punkter. Det løftede Microsoft sløret for på det nyligt afholdte SharePoint Virtual Summit. Vi ser nærmere på de nye muligheder, der vil blive lanceret hen over sommeren i år.

Microsoft arbejder løbende på at forbedre brugeroplevelsen og mulighederne for at arbejde med de dokumenter, regneark, filer og mapper, som du har liggende på SharePoint og OneDrive. Således løftede Microsoft sløret for en række nye tiltag, der bl.a. gør det nemmere at dele filer direkte fra Windows Stifinder, samt mulighed for at tilgå alle dine filer på OneDrive og SharePoint, uden at du behøve at synkronisere dem alle sammen på computeren.

OneDrive files On-Demand

Med 1 TB lagerplads er det de færreste computere, der har plads nok på harddisken, til at du kan synkronisere hele dit OneDrive ned på computeren. I stedet har det hidtil været nødvendigt at vælge, hvilke mapper på OneDrive du vil synkronisere, og hvilke du kun vil kunne tilgå via webinterfacet. Det har betydet, at du ikke umiddelbart har haft adgang til alle dine filer og mapper på OneDrive direkte fra Windows Stifinder. Så har du brug for et dokument, der ligger i en mappe, der ikke bliver synkroniseret, skal du derfor have fat i det via webinterfacet. Det betyder, at du bliver nødt til at flytte dokumentet til en mappe, der bliver synkroniseret eller downloade det manuelt, hvis du vil arbejde på det på et sted, hvor du ikke har internetforbindelse. Men det er slut nu – eller rettere hen over sommeren. Her dukker der nemlig en mulighed op for, at du kan tilgå dine OneDrive-filer on-demand fra Windows Stifinder. Det vil sige, at du får vist samtlige mapper og filer på OneDrive, men kun synkroniserer de filer på computeren, som du har brug for at arbejde med. Det hele styres med et statusikon, hvor du kan slå synkroniseringen af en given fil eller given mappe til eller fra. Er synkroniseringen slået fra, kan du stadig se filen eller mappen, selv om den kun ligger i skyen. Funktionen kommer også til at virke på dokumentbiblioteker på jeres SharePoint-arbejdsområder.

OneDrive kan bruges fra din Stifinder og det bliver vist her

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

Del direkte fra Windows Stifinder

I løbet af sommeren bliver det også muligt at dele filer direkte fra Windows Stifinder. Højreklik på en given fil i Stifinder, og vælg så hvem der skal kunne tilgå filen enten på gruppe- eller personniveau. Delingen kan opsættes til at gælde både internt og ekstern i organisationen. Samtidig kan du både tildele rettigheder og angive, hvor længe delingen skal gælde.

Du kan dele din filer direkte igennem OneDrive fra din Stifinder ved at højreklikke på filen du gerne vil dele

Derved undgår du, at du glemmer at tilbagekalde delingen af et dokument, når et projekt er overstået eller der af andre grunde ikke er brug for delingen længere. Funktionen bliver også tilgængelig fra Finder på MacOS.

Vil du vide mere om filhåndteringen i SharePoint og OneDrive – og om Office 365?

Vil du gerne vide mere om jeres muligheder med Microsoft Office 365, samarbejdsplatformen SharePoint og den professionelle udgave af Microsoft OneDrive, så giv os et kald, en mail eller udfyld formularen herunder. Vi har hjulpet hundredvis af store og små danske virksomheder i gang med Office 365. Vi er eksperter i at skabe løsninger, der gør det muligt at udnytte Office 365, samtidig med at I beholder de dele af jeres it-infrastruktur in-house, som I ikke er klar til at lægge ud i skyen endnu.

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

”Vi har i flere år arbejdet sammen med JDM, og vi er glade for den sparring og vejledning vi får.”

Niclas Pedersen

IT Driftchef, Wash World

”Vi var på udkig efter en it-partner, som vi kunne opbygge et langsigtet samarbejde med. Den partner fandt vi i JDM.”

Denis Lewinsky

CEO, Dansk Tandforsikring

”Vi var på udkig efter en it-virksomhed, som havde vores behov som kernekompetence, og det fandt vi hos JDM.”

Arne Sivebæk

CFO, STOK Emballage

Nyheder

Seneste artikler

Hold din computer sikker derhjemme

Hold din computer sikker derhjemme

Vigtige ting du skal vide som forberedelse til Windows 11 – Hvis en virksomhed ikke forbereder sig kan de ende med uventet nedetid.

7 grunde til at din virksomhed har brug for en firewall

7 grunde til at din virksomhed har brug for en firewall

I dag er virksomheder mere end nogensinde tidligere forbundet på global skala. Langt de fleste virksomheder har forbindelse til internettet, hvilket gør det meget lettere at udføre mange opgaver og forretningsfunktioner.

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM’s tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM’s tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest

Share This