fbpx

Nye avancerede
sikkerheds- og compliancetilbud til
Microsoft 365

 

Da Microsoft først introducerede Microsoft 365, der samler Office 365, Windows 10 og Enterprise Mobility + Security (EMS), var det vores (JDM’s) vurdering at det ville kunne gavne vores kunder mindst af to grunde. Dels fordi Microsoft 365 kan styrke medarbejdernes kreativitet og samarbejde og dels fordi Microsoft 365 er den mest sikre og nemmest administrerbare platform for den moderne arbejdsplads.

Vi er begejstrede for den modtagelse pakken har fået blandt vores kunder og stolte af at JDM er blandt Danmarks førende leverandører af Microsoft 365.

En stor drivkraft for kundernes adoption af Microsoft 365 er behovet for sikkerheds- og overholdelsesløsninger i en verden af stadig mere sofistikerede sikkerhedsrisici samt komplekse informationsbeskyttelsesbehov som følge af GDPR.

For, i endnu højere grad, at hjælpe med at imødekomme disse behov introducerer Microsoft to nye sikkerheds- og compliancetilbud som tillæg til Microsoft 365 E3, der vil være tilgængelige for køb den 1. februar 2019.

• Identity & Threat Protection – Denne nye pakke samler sikkerheden på tværs af Office 365, Windows 10 og EMS i et enkelt tilbud. Den omfatter avancerede trusselsbeskyttelsestjenester, herunder Microsoft Threat Protection (Azure Advanced Threat Protection (ATP), Windows Defender ATP og Office 365 ATP inklusiv Threat Intelligence) samt Microsoft Cloud App Security og Azure Active Directory. Dette tilbud vil være tilgængeligt for kr. 75,50 pr. bruger pr. måned*. 

• Information Protection & Compliance – Denne nye pakke kombinerer Office 365 Advanced Compliance og Azure Information Protection. Den er designet til at hjælpe de sikkerhedsansvarlige medarbejdere med at gennemføre løbende risikovurderinger med en overensstemmelsesscore på tværs af Microsoft Cloud-tjenester, klassificere og beskytte følsomme data automatisk og effektivt reagere på lovgivningsmæssige anmodninger ved hjælp af kunstig intelligens (AI). Dette tilbud vil være tilgængeligt for kr. 62,90 pr. bruger pr. måned*.

Alle funktionerne i disse nye tilbud er også tilgængelige som en del af Microsoft 365 E5-pakken, der også omfatter forretningsanalyse og telefonsystem og lydkonferencer. Derudover kan man fortsat købe sikkerheds- og compliancekomponenterne på en selvstændig basis (dog til en højere pris).

Når vi taler med vores kunder om fremtiden, ved vi at sikkerhed og overholdelse er nogle af de højeste prioriteter. Vil du også vide mere om de nye pakker og om hvordan de hjælper til at nå dine sikkerheds- og overholdelsesmål, så kontakt JDM.

* Forudsætter eksisterende Microsoft 365 E3 licens

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

  Når du udfylder formularen, accepterer du vores privatlivspolitik.

  Vi samler på glade kunder

  Mød vores kunder

  Nyheder

  Seneste artikler

  JDM bliver en del af itm8

  JDM bliver en del af itm8

  Med købet af IT-virksomheden JDM med hovedkontor i Odense styrker itm8 sit strategiske fokus indenfor digital transformation med fokus på Microsoft 365 løsninger og koncepter.

  Data Access Governance

  Data Access Governance

  Data Access Governance – Det handler om at skabe et sikkert og effektivt datamiljø. Det sikrer, at brugerne har de rette tilladelser.

  Følsomhedsmærker i Office

  Følsomhedsmærker i Office

  Følsomhedsmærker i Office – Anvendes til at kategorisere dokumenter og filer i Office-dokumenter, baseret på følsomhed.

  Bing Chat Enterprise

  Bing Chat Enterprise

  Bing Chat Enterprise er et AI-chatværktøj skræddersyet til virksomheder. Dens primære fokus er at sikre en høj grad af databeskyttelse.

  Hvad er Teams Rooms Pro?

  Hvad er Teams Rooms Pro?

  Teams Room Pro – Opdag fordelene ved Teams Rooms Pro licens. Få indsigt i funktioner, prissætning og hvordan det kan forbedre dit virtuelle møderum.

  //Test til get url
  // Test til get formcapture 310523