fbpx

Nye avancerede
sikkerheds- og compliancetilbud til
Microsoft 365

 

Da Microsoft først introducerede Microsoft 365, der samler Office 365, Windows 10 og Enterprise Mobility + Security (EMS), var det vores (JDM’s) vurdering at det ville kunne gavne vores kunder mindst af to grunde. Dels fordi Microsoft 365 kan styrke medarbejdernes kreativitet og samarbejde og dels fordi Microsoft 365 er den mest sikre og nemmest administrerbare platform for den moderne arbejdsplads.

Vi er begejstrede for den modtagelse pakken har fået blandt vores kunder og stolte af at JDM er blandt Danmarks førende leverandører af Microsoft 365.

En stor drivkraft for kundernes adoption af Microsoft 365 er behovet for sikkerheds- og overholdelsesløsninger i en verden af stadig mere sofistikerede sikkerhedsrisici samt komplekse informationsbeskyttelsesbehov som følge af GDPR.

For, i endnu højere grad, at hjælpe med at imødekomme disse behov introducerer Microsoft to nye sikkerheds- og compliancetilbud som tillæg til Microsoft 365 E3, der vil være tilgængelige for køb den 1. februar 2019.

• Identity & Threat Protection – Denne nye pakke samler sikkerheden på tværs af Office 365, Windows 10 og EMS i et enkelt tilbud. Den omfatter avancerede trusselsbeskyttelsestjenester, herunder Microsoft Threat Protection (Azure Advanced Threat Protection (ATP), Windows Defender ATP og Office 365 ATP inklusiv Threat Intelligence) samt Microsoft Cloud App Security og Azure Active Directory. Dette tilbud vil være tilgængeligt for kr. 75,50 pr. bruger pr. måned*. 

• Information Protection & Compliance – Denne nye pakke kombinerer Office 365 Advanced Compliance og Azure Information Protection. Den er designet til at hjælpe de sikkerhedsansvarlige medarbejdere med at gennemføre løbende risikovurderinger med en overensstemmelsesscore på tværs af Microsoft Cloud-tjenester, klassificere og beskytte følsomme data automatisk og effektivt reagere på lovgivningsmæssige anmodninger ved hjælp af kunstig intelligens (AI). Dette tilbud vil være tilgængeligt for kr. 62,90 pr. bruger pr. måned*.

Alle funktionerne i disse nye tilbud er også tilgængelige som en del af Microsoft 365 E5-pakken, der også omfatter forretningsanalyse og telefonsystem og lydkonferencer. Derudover kan man fortsat købe sikkerheds- og compliancekomponenterne på en selvstændig basis (dog til en højere pris).

Når vi taler med vores kunder om fremtiden, ved vi at sikkerhed og overholdelse er nogle af de højeste prioriteter. Vil du også vide mere om de nye pakker og om hvordan de hjælper til at nå dine sikkerheds- og overholdelsesmål, så kontakt JDM.

* Forudsætter eksisterende Microsoft 365 E3 licens

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

”Vi har i flere år arbejdet sammen med JDM, og vi er glade for den sparring og vejledning vi får.”

Niclas Pedersen

IT Driftchef, Wash World

”Vi var på udkig efter en it-partner, som vi kunne opbygge et langsigtet samarbejde med. Den partner fandt vi i JDM.”

Denis Lewinsky

CEO, Dansk Tandforsikring

”Vi var på udkig efter en it-virksomhed, som havde vores behov som kernekompetence, og det fandt vi hos JDM.”

Arne Sivebæk

CFO, STOK Emballage

Nyheder

Seneste artikler

Hold din computer sikker derhjemme

Hold din computer sikker derhjemme

Vigtige ting du skal vide som forberedelse til Windows 11 – Hvis en virksomhed ikke forbereder sig kan de ende med uventet nedetid.

7 grunde til at din virksomhed har brug for en firewall

7 grunde til at din virksomhed har brug for en firewall

I dag er virksomheder mere end nogensinde tidligere forbundet på global skala. Langt de fleste virksomheder har forbindelse til internettet, hvilket gør det meget lettere at udføre mange opgaver og forretningsfunktioner.

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM’s tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM’s tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest

Share This