fbpx
En mand der sidder og glæder sig over alle de nye værktøjer der kommer fra Microsoft

Nyheder i Microsoft 365 – Værktøjer til at opnå mere
med den moderne arbejdsplads

I denne måned introducerede Microsoft nye funktioner og opdateringer i deres Microsoft 365 løsning, som effektiviserer samarbejde, gør det lettere at administrere Windows 10-enheder og flere andre værktøjer, som understøtter små og mellemstore virksomheders vækst.

Microsoft 365 integrerer Windows 10, Office 365 og Enterprise Mobility + Security hjælper din virksomhed med at accelerere din digitale transformation med en samlet løsning.

Samtidig redigering og samarbejde i Office-apps bliver endnu bedre med @Mentions

Microsoft introducer @Mentions i Word, PowerPoint og Excel. Denne funktion gør det lettere at arbejde sammen om delte dokumenter, præsentationer og regneark ved at give dig mulighed for at få en persons opmærksomhed direkte i det dokument du arbejder på. Når du er blevet nævnt i et dokument med @Mentions modtager du en email med informationer om hvem som har nævnt dig, hvor på siden du er blevet nævnt, samt fx en besked om hvad du skal komme med input til. Med @Mentions kan flere personer selektivt samarbejde om et dokument, uden at der opstår flere versioner af samme dokument mange steder i virksomheden. Dette sikrer et strømlinet arbejdsflow, og minimerer spildtid.

@Mentions vil begynde at blive tilgængelig i Word Online og PowerPoint Online i løbet af september og til de almindelige Word og PowerPoint programmer til Windows og Mac over de næste måneder. I løbet af efteråret og foråret bliver @Mentions også Tilgængeligt i Excel på iOS og Android enheder.

Læs mere om de nye funktioner her.

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

“Co-management” på Windows 10-enheder

Co-management gør det muligt for dine Windows 10-enheder at blive administreret, hvilket giver din it-partner eller egen it-afdeling mulighed for at aktivere fjernhandlinger på dine enheder – Dette kan indebære nulstilling til fabriksindstillinger og selektiv sletning af tabte eller stjålne enheder. Med Co-management kan du hurtigere end tidligere, få løst dine udfordringer med en maskine som driller, eller være sikker på at dine virksomhedsdata ikke havner de forkerte steder, hvis din enhed skulle blive stjålet eller tabt.

Opdag og del videoer på en sikker måde med Microsoft Stream

Microsoft Stream bliver nu en del af Microsoft 365 løsningen fra Microsoft. Stream er en intelligent videotjeneste, der gør det nemt for din virksomhed at håndtere deres interne videoer. Videoerne bliver lagret i Stream, og kan derved let deles på tværs af hele din virksomhed, uden at skulle anvende eksterne videotjenester som fx Youtube til interne videoer. Stream er dog mere end blot en videoplatform – Stream kan fx automatisk skabe transskriptioner af dine videoer, som gør dem langt mere søgbare og derved lettere at finde. Du kan fx bruge Stream til at håndtere dine interne undervisnings- og træningsvideoer. Derved sikrer du at det kun er personer i din virksomhed som har adgang til videoerne, og ikke alle brugere på fx Youtube.

Skab en mere moderne og sikker arbejdsplads for din virksomhed of dine medarbejdere

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

”Vi har i flere år arbejdet sammen med JDM, og vi er glade for den sparring og vejledning vi får.”

Niclas Pedersen

IT Driftchef, Wash World

”Vi var på udkig efter en it-partner, som vi kunne opbygge et langsigtet samarbejde med. Den partner fandt vi i JDM.”

Denis Lewinsky

CEO, Dansk Tandforsikring

”Vi var på udkig efter en it-virksomhed, som havde vores behov som kernekompetence, og det fandt vi hos JDM.”

Arne Sivebæk

CFO, STOK Emballage

Nyheder

Seneste artikler

Hold din computer sikker derhjemme

Hold din computer sikker derhjemme

Vigtige ting du skal vide som forberedelse til Windows 11 – Hvis en virksomhed ikke forbereder sig kan de ende med uventet nedetid.

7 grunde til at din virksomhed har brug for en firewall

7 grunde til at din virksomhed har brug for en firewall

I dag er virksomheder mere end nogensinde tidligere forbundet på global skala. Langt de fleste virksomheder har forbindelse til internettet, hvilket gør det meget lettere at udføre mange opgaver og forretningsfunktioner.

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM’s tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM’s tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest

Share This