fbpx
En mand der sidder og glæder sig over alle de nye værktøjer der kommer fra Microsoft

Nyheder i Microsoft 365 – Værktøjer til at opnå mere
med den moderne arbejdsplads

I denne måned introducerede Microsoft nye funktioner og opdateringer i deres Microsoft 365 løsning, som effektiviserer samarbejde, gør det lettere at administrere Windows 10-enheder og flere andre værktøjer, som understøtter små og mellemstore virksomheders vækst.

Microsoft 365 integrerer Windows 10, Office 365 og Enterprise Mobility + Security hjælper din virksomhed med at accelerere din digitale transformation med en samlet løsning.

Samtidig redigering og samarbejde i Office-apps bliver endnu bedre med @Mentions

Microsoft introducer @Mentions i Word, PowerPoint og Excel. Denne funktion gør det lettere at arbejde sammen om delte dokumenter, præsentationer og regneark ved at give dig mulighed for at få en persons opmærksomhed direkte i det dokument du arbejder på. Når du er blevet nævnt i et dokument med @Mentions modtager du en email med informationer om hvem som har nævnt dig, hvor på siden du er blevet nævnt, samt fx en besked om hvad du skal komme med input til. Med @Mentions kan flere personer selektivt samarbejde om et dokument, uden at der opstår flere versioner af samme dokument mange steder i virksomheden. Dette sikrer et strømlinet arbejdsflow, og minimerer spildtid.

@Mentions vil begynde at blive tilgængelig i Word Online og PowerPoint Online i løbet af september og til de almindelige Word og PowerPoint programmer til Windows og Mac over de næste måneder. I løbet af efteråret og foråret bliver @Mentions også Tilgængeligt i Excel på iOS og Android enheder.

Læs mere om de nye funktioner her.

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

  Når du udfylder formularen, accepterer du vores privatlivspolitik.

  “Co-management” på Windows 10-enheder

  Co-management gør det muligt for dine Windows 10-enheder at blive administreret, hvilket giver din it-partner eller egen it-afdeling mulighed for at aktivere fjernhandlinger på dine enheder – Dette kan indebære nulstilling til fabriksindstillinger og selektiv sletning af tabte eller stjålne enheder. Med Co-management kan du hurtigere end tidligere, få løst dine udfordringer med en maskine som driller, eller være sikker på at dine virksomhedsdata ikke havner de forkerte steder, hvis din enhed skulle blive stjålet eller tabt.

  Opdag og del videoer på en sikker måde med Microsoft Stream

  Microsoft Stream bliver nu en del af Microsoft 365 løsningen fra Microsoft. Stream er en intelligent videotjeneste, der gør det nemt for din virksomhed at håndtere deres interne videoer. Videoerne bliver lagret i Stream, og kan derved let deles på tværs af hele din virksomhed, uden at skulle anvende eksterne videotjenester som fx Youtube til interne videoer.
  Stream er dog mere end blot en videoplatform – Stream kan fx automatisk skabe transskriptioner af dine videoer, som gør dem langt mere søgbare og derved lettere at finde. Du kan fx bruge Stream til at håndtere dine interne undervisnings- og træningsvideoer. Derved sikrer du at det kun er personer i din virksomhed som har adgang til videoerne, og ikke alle brugere på fx Youtube.

  Skab en mere moderne og sikker arbejdsplads for din virksomhed of dine medarbejdere

  Vi samler på glade kunder

  Mød vores kunder

  Nyheder

  Seneste artikler

  Donér dit udtjente it-udstyr med et klik og støt Julemærkefonden

  Donér dit udtjente it-udstyr med et klik og støt Julemærkefonden

  Adskillige tusinde gamle it-enheder står lige nu og samler støv i skabe og kældre rundt omkring på de danske virksomheder. Det ønsker vi at lave om på. Vi har netop lanceret konceptet ”Grønne Hjerter”, hvor vi tilbyder at hjælpe virksomheder let og sikkert af med deres gamle it-udstyr.

  Microsoft 365 vs Office 365?

  Microsoft 365 vs Office 365?

  Office 365 er en suite af Microsofts produktivitetsapps, såsom Word, PowerPoint, Outlook og mere. Microsoft 365 er på den anden side en pakke, der inkluderer Office 365, Enterprise Mobility, Windows Enterprise.

  5 fede måder at visualisere dine Dynamics 365 data på!

  5 fede måder at visualisere dine Dynamics 365 data på!

  Hvorfor er datavisualisering vigtigt?
  Datavisualisering er vigtig, fordi det giver virksomheder mulighed for at se mønstre og tendenser i data, som er svære at se og afkode i tekst- eller databaseform. Datavisualisering gør det nemmere at forstå store mængder data, og det kan hjælpe virksomheder med at træffe beslutninger baseret på data, fremfor mavefornemmelser og formodninger.

  //Test til get url