fbpx
Det nye Office 365 Ikon

Office 2019 er nu tilgængelig

Den nye opdaterede udgave af Office, nemlig Office 2019 er nu tilgængelig både til
Windows og MAC. Office 2019 indeholder den nyeste version af Word, Excel,
PowerPoint, Outlook, Project, Visio, Access og Publisher.

Office 2019 indeholder en lang liste over nye funktioner og opdateringer sammenlignet med tidligere versioner. Har du allerede et Office 365 abonnement, har du måske allerede set og arbejdet med nogle af de nye funktioner. Gennem Office 365 bliver hele din Office-pakke holdt opdateret med nye funktioner og sikkerhedsopdateringer, herunder nye funktioner til bedre at kunne samarbejde, udnytte kunstig intelligens (AI) og meget mere.

Det nye interface til PowerPoint

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

  Når du udfylder formularen, accepterer du vores privatlivspolitik.

  Med Office 2019 kan du skabe fantastisk indhold på utrolig kort tid. I PowerPoint 2019 kan du nu fx oprette filmiske præsentationer med de nye funktioner som Morph og Zoom. Desuden er programmerne nu mere optimerede til brug med fx Surface Pen og touch med forbedret trykfølsomhed og vippeffekter – dette giver dig mulighed for at arbejde mere naturligt med dine touch enheder.

  Det nye interface og nye enskaber i Excel

  I Excel 2019 er der tilføjet nye kraftfulde dataanalyse værktøjer, herunder nye formler og diagrammer og forbedringer til PowerPivot.

  Word 2019 og Outlook 2019 hjælper dig med at fokusere på, hvad der er mest vigtigst for dig. Værktøjer, som fx ”Læs højt” i Outlook kan nu læse e-mailtekster højt for dig, uden at du behøver tage fokus fra andre ting. ”Fokus Mode” kan blokere for distraktioner og sætter dit indhold i centrum. Med en ”fokuseret indbakke” sorterer Outlook selv i din mailboks, og sørger for at kun de vigtigste beskeder opnår din fulde opmærksomhed. Se den komplette liste af nye funktioner i Office 2019 her.

  Hvis du allerede har et Office 365 abonnement er du vant til jævnlige opdateringer af dine Office programmer. Microsoft har forbedret måden hvorpå disse opdateringer kommer ud til din maskine. Dine opdateringer kommer nu til at køre mere gnidningsfrit, så de forstyrrer mindre i hverdagen.

  2019-udgivelsen af Office-produkterne indeholder også opdateringer til serversystemer, og i den kommende tid frigiver Microsoft – Exchange Server 2019, Skype for Business Server 2019, SharePoint Server 2019 og Project Server 2019.

  Office 2019 er en værdifuld opdatering til alle som arbejder med Office programmer til dagligt.
  Har du endnu ikke skiftet til den moderne måde at arbejde i Office på? Så kan du læse mere om Office 365 og mulighederne med en moderne arbejdsplads her.

  Vi samler på glade kunder

  Mød vores kunder

  Nyheder

  Seneste artikler

  //Test til get url
  // Test til get formcapture 310523