Office 2019 er nu tilgængelig

Office 2019 - Hero

Office 2019 er nu tilgængelig

Office 2019 er nu tilgængelig

Den nye opdaterede udgave af Office, nemlig Office 2019 er nu tilgængelig både til Windows og MAC. Office 2019 indeholder den nyeste version af Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Project, Visio, Access og Publisher.

Office 2019 indeholder en lang liste over nye funktioner og opdateringer sammenlignet med tidligere versioner. Har du allerede et Office 365 abonnement, har du måske allerede set og arbejdet med nogle af de nye funktioner. Gennem Office 365 bliver hele din Office-pakke holdt opdateret med nye funktioner og sikkerhedsopdateringer, herunder nye funktioner til bedre at kunne samarbejde, udnytte kunstig intelligens (AI) og meget mere.

Office 2019

Med Office 2019 kan du skabe fantastisk indhold på utrolig kort tid. I PowerPoint 2019 kan du nu fx oprette filmiske præsentationer med de nye funktioner som Morph og Zoom. Desuden er programmerne nu mere optimerede til brug med fx Surface Pen og touch med forbedret trykfølsomhed og vippeffekter – dette giver dig mulighed for at arbejde mere naturligt med dine touch enheder.

I Excel 2019 er der tilføjet nye kraftfulde dataanalyse værktøjer, herunder nye formler og diagrammer og forbedringer til PowerPivot.

Word 2019 og Outlook 2019 hjælper dig med at fokusere på, hvad der er mest vigtigst for dig. Værktøjer, som fx ”Læs højt” i Outlook kan nu læse e-mailtekster højt for dig, uden at du behøver tage fokus fra andre ting. ”Fokus Mode” kan blokere for distraktioner og sætter dit indhold i centrum. Med en ”fokuseret indbakke” sorterer Outlook selv i din mailboks, og sørger for at kun de vigtigste beskeder opnår din fulde opmærksomhed. Se den komplette liste af nye funktioner i Office 2019 her.

Hvis du allerede har et Office 365 abonnement er du vant til jævnlige opdateringer af dine Office programmer. Microsoft har forbedret måden hvorpå disse opdateringer kommer ud til din maskine. Dine opdateringer kommer nu til at køre mere gnidningsfrit, så de forstyrrer mindre i hverdagen.

 

2019-udgivelsen af Office-produkterne indeholder også opdateringer til serversystemer, og i den kommende tid frigiver Microsoft – Exchange Server 2019, Skype for Business Server 2019, SharePoint Server 2019 og Project Server 2019.

 

Office 2019 er en værdifuld opdatering til alle som arbejder med Office programmer til dagligt.
Har du endnu ikke skiftet til den moderne måde at arbejde i Office på? Så kan du læse mere om Office 365 og mulighederne med en moderne arbejdsplads her.

Microsoft 365 er en del af den moderne arbejdsplads

 

Den moderne arbejdsplads er forankret i skyen og den digitale verden. En verden hvor mennesker og teknologi arbejder problemfrit sammen og derfor kan opnå mere og skabe bedre resultater.

Den moderne arbejdsplads

Michael Kjærgaard Jensen

Partner

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

JDM er certificerede eksperter

JDM Gold Partner

Højeste kompetence- og ekspertiseniveau.

JDM Solutions Master

Microsoft-certificeringer på højeste niveau.

Certificeret Hosting.

Vores viden betyder, at vi forstår dine problemstillinger og har kompetencerne til at give dig præcis den it-løsning, du har brug for.