fbpx
Det nye Office 365 Ikon

Office 2019 er nu tilgængelig

Den nye opdaterede udgave af Office, nemlig Office 2019 er nu tilgængelig både til
Windows og MAC. Office 2019 indeholder den nyeste version af Word, Excel,
PowerPoint, Outlook, Project, Visio, Access og Publisher.

Office 2019 indeholder en lang liste over nye funktioner og opdateringer sammenlignet med tidligere versioner. Har du allerede et Office 365 abonnement, har du måske allerede set og arbejdet med nogle af de nye funktioner. Gennem Office 365 bliver hele din Office-pakke holdt opdateret med nye funktioner og sikkerhedsopdateringer, herunder nye funktioner til bedre at kunne samarbejde, udnytte kunstig intelligens (AI) og meget mere.

Det nye interface til PowerPoint

gratis ebog

9 myter om Microsoft 365 og skyen

Når du overvejer at drive din forretning fra skyen, skal du kunne skille fakta fra fiktion.

Med Office 2019 kan du skabe fantastisk indhold på utrolig kort tid. I PowerPoint 2019 kan du nu fx oprette filmiske præsentationer med de nye funktioner som Morph og Zoom. Desuden er programmerne nu mere optimerede til brug med fx Surface Pen og touch med forbedret trykfølsomhed og vippeffekter – dette giver dig mulighed for at arbejde mere naturligt med dine touch enheder.

Det nye interface og nye enskaber i Excel

I Excel 2019 er der tilføjet nye kraftfulde dataanalyse værktøjer, herunder nye formler og diagrammer og forbedringer til PowerPivot.

Word 2019 og Outlook 2019 hjælper dig med at fokusere på, hvad der er mest vigtigst for dig. Værktøjer, som fx ”Læs højt” i Outlook kan nu læse e-mailtekster højt for dig, uden at du behøver tage fokus fra andre ting. ”Fokus Mode” kan blokere for distraktioner og sætter dit indhold i centrum. Med en ”fokuseret indbakke” sorterer Outlook selv i din mailboks, og sørger for at kun de vigtigste beskeder opnår din fulde opmærksomhed. Se den komplette liste af nye funktioner i Office 2019 her.

Hvis du allerede har et Office 365 abonnement er du vant til jævnlige opdateringer af dine Office programmer. Microsoft har forbedret måden hvorpå disse opdateringer kommer ud til din maskine. Dine opdateringer kommer nu til at køre mere gnidningsfrit, så de forstyrrer mindre i hverdagen.

2019-udgivelsen af Office-produkterne indeholder også opdateringer til serversystemer, og i den kommende tid frigiver Microsoft – Exchange Server 2019, Skype for Business Server 2019, SharePoint Server 2019 og Project Server 2019.

Office 2019 er en værdifuld opdatering til alle som arbejder med Office programmer til dagligt.
Har du endnu ikke skiftet til den moderne måde at arbejde i Office på? Så kan du læse mere om Office 365 og mulighederne med en moderne arbejdsplads her.

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

”Vi har i flere år arbejdet sammen med JDM, og vi er glade for den sparring og vejledning vi får.”

Niclas Pedersen

IT Driftchef, Wash World

”Vi var på udkig efter en it-partner, som vi kunne opbygge et langsigtet samarbejde med. Den partner fandt vi i JDM.”

Denis Lewinsky

CEO, Dansk Tandforsikring

”Vi var på udkig efter en it-virksomhed, som havde vores behov som kernekompetence, og det fandt vi hos JDM.”

Arne Sivebæk

CFO, STOK Emballage

Nyheder

Seneste artikler

Hold din computer sikker derhjemme

Hold din computer sikker derhjemme

Vigtige ting du skal vide som forberedelse til Windows 11 – Hvis en virksomhed ikke forbereder sig kan de ende med uventet nedetid.

7 grunde til at din virksomhed har brug for en firewall

7 grunde til at din virksomhed har brug for en firewall

I dag er virksomheder mere end nogensinde tidligere forbundet på global skala. Langt de fleste virksomheder har forbindelse til internettet, hvilket gør det meget lettere at udføre mange opgaver og forretningsfunktioner.

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM’s tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM’s tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest

Share This