fbpx
Er Microsoft 365 sikker

Sådan forbedrer Yealink Teams-møderum mødeoplevelsen

Sådan forbedrer Yealink Teams-møderum mødeoplevelsen

I en tid, hvor mange virksomheder arbejder på tværs af geografiske grænser og med forskellige former for fjernarbejde, er det vigtigt at have effektive og engagerende møder. Microsoft Teams er en populær platform, der tilbyder chat, opkald, video og samarbejde i et integreret miljø. Men hvordan kan man sikre sig, at Teams-møderne leverer den bedste oplevelse for alle deltagere?

Her kommer Yealink Teams-møderum ind i billedet. Yealink er en global leverandør af video- og voice løsninger, der er certificeret til Microsoft Teams. Yealink har en komplet serie af enheder, der dækker alt fra små huddle-rooms til store auditorier og klasseværelser. Yealink Teams-møderum giver brugerne følgende fordele:

  • Fuld integration med Microsoft Teams: Yealink-enhederne har en genkendelig og intuitiv brugerflade, der er baseret på Microsoft Teams. Brugerne kan nemt deltage i møder med et enkelt tryk på touch-skærmen eller via proximity join på deres mobile enheder. De kan også se mødelokalets kalender og booke lokaler direkte fra Teams-appen.
  • Premium audio og video oplevelse: Yealink-enhederne leverer høj kvalitet i lyd og billede med avancerede funktioner som AI-powered kamera, dual-kamera system, multi-kamera løsning, AI speakerphone og trådløs mikrofon. Disse funktioner sikrer, at alle deltagere kan ses og høres tydeligt uanset rummets størrelse eller lysforhold.
  • Trådløs indholdsdeling: Yealink-enhederne gør det let at dele skærmindhold via Teams-klienten, trådløs USB-dongle eller HDMI input. Brugerne kan nemt skifte mellem forskellige kilder uden at afbryde mødet.
  • Enkel installation og administration: Yealink-enhederne har et simpelt design med minimal kabling og plug-and-play opsætning. De understøtter også Yealink Device Management Platform/-Cloud Service, som giver it-administratorerne mulighed for at fjernstyre, overvåge, konfigurere, opdatere og diagnosticere alle Yealinks enheder fra et centralt sted.

Yealink Teams-møderum er altså den perfekte løsning for virksomheder, der ønsker at optimere deres mødeoplevelse med Microsoft Teams. Med Yealinks enheder får man ikke kun en fuld integration med Teams-platformen, men også en premium audio og video oplevelse samt en trådløs indholdsdeling i alle typer af mødelokaler.

Du kan læse mere om Yealink og deres Teams-møderum her

Kom og prøv vores Teams-møderum demolokaler centralt placeret i Odense

Er du på udkig efter en smart og effektiv måde at afholde møder på? Vil du gerne spare tid, penge og miljø ved at undgå unødvendige rejser? Så er Teams-møderum måske noget for dig.

Du kan komme og prøve vores Teams-møderum demolokaler centralt placeret i Odense. Her kan du se og opleve forskellige typer af Teams-møderum i forskellige størrelser og indretninger. Du kan også få råd og vejledning fra vores eksperter om, hvordan du bedst udnytter potentialet i Teams-møderum.

Hvis du vil booke en tid til at besøge vores demolokaler, kan du læse mere her:
Demolokaler Teams-møderum

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en spændende demonstration af fremtidens mødefaciliteter.

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

Nyheder

Seneste artikler

//Test til get url
// Test til get formcapture 310523