fbpx
Er Microsoft 365 sikker

Sådan sparer du penge med Microsoft 365!

Sådan sparer du penge med Microsoft 365!

Leder du efter måder at spare penge og forbedre effektiviteten af din virksomhed? Så behøver du kun se på Microsoft 365.

I denne artikel vil vi udforske fem vigtige måder, hvorpå Microsoft 365 kan hjælpe dig med at reducere omkostningerne og øge din bundlinje.

Du kan reducere behovet for it-support og strømline samarbejde og kommunikation på tværs af din virksomhed. Microsoft 365 har en række funktioner og værktøjer, der hjælper din virksomhed med at spare penge og gøre hverdagen mere effektiv.

Så hvis du leder efter måder at spare penge og forbedre din produktiviteten i din virksomheds, så læs videre og udnyt fordelene ved Microsoft 365.

 

  1. Softwarelicenser
  2. Uafhængig af enhed
  3. Indbygget sikkerhed
  4. Integrationer
  5. Reducer IT-support

Softwarelicenser

Ved at abonnere på et Microsoft 36 kan du spare penge på omkostningerne ved at købe andre individuelle produktivitetsapplikationer. Faktisk oplever mange virksomheder, at det er væsentligt mere omkostningseffektivt at købe et Microsoft 365-abonnement end at købe en individuelle produktivitets og it-sikkerhedsløsninger separat.

Derudover giver et abonnement på Microsoft 365 dig adgang til de nyeste versioner af alle Office-programmerne som du kender, hvilket sikrer, at du altid har adgang til de mest opdaterede værktøjer og funktioner.

En anden fordel ved at abonnere på Microsoft 365 er, den række tjenester du også får med; For eksempel inkluderer Microsoft 365-abonnementer adgang til cloud storage og samarbejdsværktøjer, såsom OneDrive for Business og Microsoft Teams.

Det betyder, at du ikke behøver at betale for separate tjenester som fx Dropbox Professional eller Slack, da den funktionalitet, de leverer, allerede er inkluderet i dit Microsoft 365-abonnement. Dropbox koster fx mellem 120.- kr. – 180.- kr. pr. bruger pr. måned, alt efter hvilket behov for du har, og Slack koster mellem 40.- kr. og 70.- kr. pr. bruger pr. måned.

Samlet set kan det at abonnere på Microsoft 365 være en omkostningseffektiv måde for virksomheder at få adgang til en række produktivitetsapplikationer og -tjenester, samtidig med at de sikrer, at de har adgang til de nyeste versioner af disse værktøjer.

Dette kan hjælpe virksomheder med at være mere effektive og produktive uden at skulle betale for hver enkelt applikation eller service separat.

Uafhængig af enhed

Microsoft 365 er en abonnementsbaseret tjeneste, der inkluderer en lang række produktivitets- og samarbejdsværktøjer. Det inkluderer applikationer som Word, Excel, PowerPoint og OneNote samt cloud-tjenester som OneDrive for Business og Microsoft Teams.

Med disse værktøjer kan du samarbejde med andre på dokumenter, præsentationer og andre filer i realtid – uanset hvor I er og hvilken enhed I arbejder fra.

Som ved resten af Office-pakken, fungerer applikationerne i Microsoft 365 også på både stationære og bærbare computere. Dog er Microsoft 365 også optimeret til brug på mobile enheder, såsom smartphones og tablets. Det betyder, at du kan få adgang til og bruge dine produktivitetsapplikationer, fra enhver enhed, der er forbundet til internettet.

Dette kan især være nyttigt for medarbejdere, som har brug for at samarbejde, men som ikke nødvendigvis befinder sig på samme fysiske lokation. Samarbejde i realtid hjælper med at forbedre kommunikationen og samarbejdet på tværs af din virksomhed, hvilket fører til bedre beslutningstagning og mere effektive arbejdsgange.

Friheden i enhedsvalg, betyder at du ikke længere er tvunget til at indkøbe bestemte enheder til at udføre en bestemt opgave. Alle dine medarbejdere kan fx arbejde fra deres egne enheder, hvilket kan give dig en besparelse på indkøb af ny hardware.

Indbygget it-sikkerhed

Microsoft 365 kan indeholde en lang række avancerede sikkerhedsfunktioner designet til at hjælpe med at beskytte din virksomhed mod cybertrusler.

Disse funktioner omfatter datakryptering, som hjælper med at beskytte dine data mod uautoriseret adgang, samt trusselsbeskyttelsesværktøjer, der kan hjælpe med at forhindre, opdage og reagere på potentielle sikkerhedshændelser.

Derudover indeholder Microsoft 365 compliance-værktøjer, der kan hjælpe din virksomhed med at opfylde branchespecifikke lovkrav, såsom GDPR for virksomheder, der opererer i EU.

Disse sikkerhedsfunktioner kan hjælpe med at reducere risikoen for dyre databrud og andre sikkerhedshændelser ved at give et ekstra lag af beskyttelse til din virksomheds følsomme oplysninger.

Ud over at beskytte din virksomhed mod cybertrusler, kan disse sikkerhedsfunktioner også hjælpe dig med at overholde industriens regler, hvilket kan hjælpe med at undgå dyre bøder og andre sanktioner.

Ved at bruge sikkerhedsfunktionerne i Microsoft 365 kan du reducere behovet for at investere i yderligere sikkerhedsapplikationer.

Dette kan spare din virksomhed penge, da du ikke behøver at købe og vedligeholde separate sikkerhedsapplikationer.

Derudover kan brug af de indbyggede sikkerhedsfunktioner i Microsoft 365 hjælpe med at forenkle din it-infrastruktur, da du ikke behøver at administrere flere sikkerhedsapplikationer og -værktøjer.

Integrationer

Integrationen mellem Microsoft 365 med andre Microsoft-produkter, såsom Power Platform, Dynamics 365 og Azure, giver brugerne mulighed for at få adgang til og administrere data på tværs af virksomheden på en problemfri og effektiv måde.

For eksempel kan du bruge Power Platformen til at skabe brugerdefinerede forretningsapplikationer, der integreres med din Office-pakke, hvilket giver dig en central placering til at få adgang til og administrere alle dine data. Derudover integreres Power Platformen med Dynamics 365, så du nemt kan spore og analysere kundedata og relationer samt administrere dine salgs-, marketing- og kundeserviceprocesser.

Integrationen med Azure giver også brugere adgang til en række cloud-baserede tjenester, såsom storage, computing og analyse, som kan bruges til at understøtte og forbedre dine Microsoft 365-applikationer.

Denne integration giver dig mulighed for at skalere dine applikationer og tjenester efter behov, hvilket giver dig den fleksibilitet og smidighed, du har brug for.

Samlet set kan integrationsmulighederne fra Microsoft 365 og andre Microsoft-produkter hjælpe dig med at forbedre samarbejdet og kommunikationen i din organisation, strømline din arbejdsgang og træffe mere informerede beslutninger.

Uanset om du bruger Office-pakken, Power Platformen eller et hvilket som helst andet Microsoft-produkt, kan du være sikker på, at du har de værktøjer, du skal bruge for at arbejde mere sikkert og effektivt. Derfor kan du spare store summer på udgifter udvikling, da integrationerne er nemme og effektive.

Reducer it-support

Microsoft Intune er et enhedsadministrationsværktøj, der giver dig mulighed for at administrere og sikre din virksomheds enheder fra en enkelt centraliseret placering.

Dette værktøj kan hjælpe dig med at håndhæve sikkerhedspolitikker og beskytte dine enheder mod trusler, hvilket potentielt kan reducere behovet for it-support på stedet og andre udgifter i forbindelse med enhedsadministration.

Ved at bruge et centraliseret værktøj til at administrere dine enheder kan du nemt spore og monitorere deres brug og sikre, at de bliver brugt sikkert og effektivt.

Dette kan hjælpe dig med at optimere ydeevnen af dine enheder og sikre, at de bliver brugt på en måde, der stemmer overens med dine forretningsmål.

Derudover kan du ved at bruge Intune, fjernadministrere dine enheder, hvilket kan være særligt nyttigt, hvis dine medarbejdere arbejder eksternt, eller hvis du har en distribueret arbejdsstyrke.

Generelt kan Microsoft Intune hjælpe dig med at forbedre sikkerheden og ydeevnen af din virksomheds enheder, samtidig med at det gør det nemmere at administrere og overvåge deres brug.

Ved at bruge Microsoft 365 kan du konsolidere din virksomheds sikkerhedsprogrammer på en enkelt platform, forenkle sikkerhedsstyringen og potentielt reducere omkostningerne forbundet med at vedligeholde flere sikkerhedsløsninger.

Dette kan gøre det nemmere for din virksomhed at implementere og vedligeholde en omfattende sikkerhedsstrategi.

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

Nyheder

Seneste artikler

Windows 11 for virksomheder

Windows 11 for virksomheder

Windows 11 – Fordelene ved Windows 11 for små og mellemstore virksomheder. Hvorfor skal du skifte inden 2025?

Microsofts IT-sikkerhedsløsninger

Microsofts IT-sikkerhedsløsninger

Microsofts IT-sikkerhedsløsninger er skabt for at hjælpe virksomheder med at beskytte sig mod trusler, sikre deres data og identiteter, og overholde lovgivning og privatlivets fred.

Moderne enhedshåndtering

Moderne enhedshåndtering

Moderne enhedshåndtering er blevet en nødvendighed i dagens arbejdsmiljø, hvor hybridarbejde og et udviklende trusselslandskab er normen

//Test til get url
// Test til get formcapture 310523