fbpx

Skype for Business Online ophører snart

Alting skal jo ende, og det sammen gælder for Skype for Business Online.

Fremtiden inden for samarbejde er her

Alting skal jo ende, og det sammen gælder for Skype for Business Online. Den 31. juli 2021 trækker Microsoft tjenesten tilbage. Vi er dog sikre på, at du finder et nyt, og meget bedre værktøj i Microsoft Teams.

Det hedder Microsoft Teams

Microsoft Teams forenkler arbejdsprocesserne og lader kolleger samarbejde problemfrit hvor som helst og ved hjælp af en hvilken som helst enhed. Det er utroligt sikkert og overholder GDPR. Det er også fuldt integreret med Microsoft 365, inklusive SharePoint, Outlook og alle Office-programmerne. Det kan ganske enkelt alt, hvad Skype for Business Online kan, og mere til – bare endnu bedre

Hvorfor Microsoft Teams?

Lad os se på tallene: Det anslås, at tre ud af fire medarbejdere arbejder hjemmefra, og næsten halvdelen bruger sociale værktøjer på arbejdspladsen. Den gennemsnitlige medarbejder bruger også 80 % af sin tid på at arbejde sammen med andre. Derudover har det typiske kontor fire elektroniske enheder til hver bruger.   

Microsoft Teams er specifikt rettet mod at gøre dette skift i arbejdspladsprocessen lettere. 

Er du allerede migreret til Teams, eller har du behov for hjælp hertil? Vi har i dag flere hundrede glade Teams-kunder, som skiftede Skype for Business ud med Teams. Vi vil også gerne hjælpe dig i mål.

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

  Når du udfylder formularen, accepterer du vores privatlivspolitik.

  Microsoft advarer virksomheder om, at Skype for Business Online ophører snart

  Tilbage i maj advarede Microsoft om, at Skype for Business kører på lånt tid, og at dem, der ikke har gennemført migreringen til Microsoft Teams, kun har en begrænset tid tilbage til at gøre det.

  Om seks måneder slutter adgangen til Skype for Business. Selvom vi bliver lidt nostalgiske om, hvad der går væk, er det let at se, hvor meget mere organisationer kan gøre med Microsoft teams.

  John Steckroth

  Comunity Manager, Microsoft

  Microsoft annoncerede opsigelsen af ​​Skype for Business for 18 måneder siden, i 2019, og virksomheder har indtil 31. juli 2021 for at få deres anliggender i orden.

  Microsoft har opfordret virksomheder til at foretage den langsomme migrering siden 2019 ved at køre dobbeltinstallationer med overlappende funktionalitet og gradvist flytte brugere og arbejdsbelastninger, når deres organisation er klar. Disse brugere skal forberede sig på at fuldføre kontakten inden opsigelsesdatoen.

  Nogle virksomheder har slet ikke startet overgangen til Microsoft Teams. Microsoft siger:

  Nogle organisationer er muligvis ikke langt med i Teams-opgraderingsplanlægningsprocessen. Det er forståeligt, da begivenhederne i det forløbne år har påvirket strategier, prioriteringer og ressourcer for så mange. Bare rolig, du har stadig tid.

  John Steckroth

  Comunity Manager, Microsoft

  Microsoft foreslår, at det er muligt at skifte over i løbet af få måneder, men Microsoft foreslår “du begynder at planlægge det i dag.”

  Vi samler på glade kunder

  Mød vores kunder

  Nyheder

  Seneste artikler

  //Test til get url
  // Test til get formcapture 310523