fbpx

Skype for Business Online ophører snart

Alting skal jo ende, og det sammen gælder for Skype for Business Online.

Fremtiden inden for samarbejde er her

Alting skal jo ende, og det sammen gælder for Skype for Business Online. Den 31. juli 2021 trækker Microsoft tjenesten tilbage. Vi er dog sikre på, at du finder et nyt, og meget bedre værktøj i Microsoft Teams.

Det hedder Microsoft Teams

Microsoft Teams forenkler arbejdsprocesserne og lader kolleger samarbejde problemfrit hvor som helst og ved hjælp af en hvilken som helst enhed. Det er utroligt sikkert og overholder GDPR. Det er også fuldt integreret med Microsoft 365, inklusive SharePoint, Outlook og alle Office-programmerne. Det kan ganske enkelt alt, hvad Skype for Business Online kan, og mere til – bare endnu bedre

Hvorfor Microsoft Teams?

Lad os se på tallene: Det anslås, at tre ud af fire medarbejdere arbejder hjemmefra, og næsten halvdelen bruger sociale værktøjer på arbejdspladsen. Den gennemsnitlige medarbejder bruger også 80 % af sin tid på at arbejde sammen med andre. Derudover har det typiske kontor fire elektroniske enheder til hver bruger.   

Microsoft Teams er specifikt rettet mod at gøre dette skift i arbejdspladsprocessen lettere. 

Er du allerede migreret til Teams, eller har du behov for hjælp hertil? Vi har i dag flere hundrede glade Teams-kunder, som skiftede Skype for Business ud med Teams. Vi vil også gerne hjælpe dig i mål.

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

Microsoft advarer virksomheder om, at Skype for Business Online ophører snart

Tilbage i maj advarede Microsoft om, at Skype for Business kører på lånt tid, og at dem, der ikke har gennemført migreringen til Microsoft Teams, kun har en begrænset tid tilbage til at gøre det.

Om seks måneder slutter adgangen til Skype for Business. Selvom vi bliver lidt nostalgiske om, hvad der går væk, er det let at se, hvor meget mere organisationer kan gøre med Microsoft teams.

John Steckroth

Comunity Manager, Microsoft

Microsoft annoncerede opsigelsen af ​​Skype for Business for 18 måneder siden, i 2019, og virksomheder har indtil 31. juli 2021 for at få deres anliggender i orden.

Microsoft har opfordret virksomheder til at foretage den langsomme migrering siden 2019 ved at køre dobbeltinstallationer med overlappende funktionalitet og gradvist flytte brugere og arbejdsbelastninger, når deres organisation er klar. Disse brugere skal forberede sig på at fuldføre kontakten inden opsigelsesdatoen.

Nogle virksomheder har slet ikke startet overgangen til Microsoft Teams. Microsoft siger:

Nogle organisationer er muligvis ikke langt med i Teams-opgraderingsplanlægningsprocessen. Det er forståeligt, da begivenhederne i det forløbne år har påvirket strategier, prioriteringer og ressourcer for så mange. Bare rolig, du har stadig tid.

John Steckroth

Comunity Manager, Microsoft

Microsoft foreslår, at det er muligt at skifte over i løbet af få måneder, men Microsoft foreslår “du begynder at planlægge det i dag.”

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

”Vi har i flere år arbejdet sammen med JDM, og vi er glade for den sparring og vejledning vi får.”

Niclas Pedersen

IT Driftchef, Wash World

”Vi var på udkig efter en it-partner, som vi kunne opbygge et langsigtet samarbejde med. Den partner fandt vi i JDM.”

Denis Lewinsky

CEO, Dansk Tandforsikring

”Vi var på udkig efter en it-virksomhed, som havde vores behov som kernekompetence, og det fandt vi hos JDM.”

Arne Sivebæk

CFO, STOK Emballage

Nyheder

Seneste artikler

Den hybride arbejdsplads – Hvordan ser din BYOD-politik ud?

Den hybride arbejdsplads – Hvordan ser din BYOD-politik ud?

Før pandemien brød ud, tænkte virksomhederne allerede på og implementerede BYOD-politikker. Men ligesom så meget andet af den digitale omstilling, der foregik under pandemien, satte den hurtige fremkomst af hjemmearbejde skub i implementeringen af disse politikker.

Den hybride arbejdsplads – Cybertruslerne udvikler sig – vær på forkant!

Den hybride arbejdsplads – Cybertruslerne udvikler sig – vær på forkant!

Udviklingen i fjernarbejde og hybridt arbejde har været guld værd for cyberkriminelle, der forsøger at trænge ind i virksomheders systemer. I takt med at virksomheder opbygger deres langsigtede modeller for hybridt arbejde, er det derfor meget vigtigt, at de har disse trusler i baghovedet og arbejder proaktivt på at afhjælpe dem.

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM's tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM's tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest

Share This