fbpx

Skype for Business Online ophører snart

Alting skal jo ende, og det sammen gælder for Skype for Business Online.

Fremtiden inden for samarbejde er her

Alting skal jo ende, og det sammen gælder for Skype for Business Online. Den 31. juli 2021 trækker Microsoft tjenesten tilbage. Vi er dog sikre på, at du finder et nyt, og meget bedre værktøj i Microsoft Teams.

Det hedder Microsoft Teams

Microsoft Teams forenkler arbejdsprocesserne og lader kolleger samarbejde problemfrit hvor som helst og ved hjælp af en hvilken som helst enhed. Det er utroligt sikkert og overholder GDPR. Det er også fuldt integreret med Microsoft 365, inklusive SharePoint, Outlook og alle Office-programmerne. Det kan ganske enkelt alt, hvad Skype for Business Online kan, og mere til – bare endnu bedre

Hvorfor Microsoft Teams?

Lad os se på tallene: Det anslås, at tre ud af fire medarbejdere arbejder hjemmefra, og næsten halvdelen bruger sociale værktøjer på arbejdspladsen. Den gennemsnitlige medarbejder bruger også 80 % af sin tid på at arbejde sammen med andre. Derudover har det typiske kontor fire elektroniske enheder til hver bruger.   

Microsoft Teams er specifikt rettet mod at gøre dette skift i arbejdspladsprocessen lettere. 

Er du allerede migreret til Teams, eller har du behov for hjælp hertil? Vi har i dag flere hundrede glade Teams-kunder, som skiftede Skype for Business ud med Teams. Vi vil også gerne hjælpe dig i mål.

gratis ebog

9 myter om Microsoft 365 og skyen

Når du overvejer at drive din forretning fra skyen, skal du kunne skille fakta fra fiktion.

Microsoft advarer virksomheder om, at Skype for Business Online ophører snart

Tilbage i maj advarede Microsoft om, at Skype for Business kører på lånt tid, og at dem, der ikke har gennemført migreringen til Microsoft Teams, kun har en begrænset tid tilbage til at gøre det.

Om seks måneder slutter adgangen til Skype for Business. Selvom vi bliver lidt nostalgiske om, hvad der går væk, er det let at se, hvor meget mere organisationer kan gøre med Microsoft teams.

John Steckroth

Comunity Manager, Microsoft

Microsoft annoncerede opsigelsen af ​​Skype for Business for 18 måneder siden, i 2019, og virksomheder har indtil 31. juli 2021 for at få deres anliggender i orden.

Microsoft har opfordret virksomheder til at foretage den langsomme migrering siden 2019 ved at køre dobbeltinstallationer med overlappende funktionalitet og gradvist flytte brugere og arbejdsbelastninger, når deres organisation er klar. Disse brugere skal forberede sig på at fuldføre kontakten inden opsigelsesdatoen.

Nogle virksomheder har slet ikke startet overgangen til Microsoft Teams. Microsoft siger:

Nogle organisationer er muligvis ikke langt med i Teams-opgraderingsplanlægningsprocessen. Det er forståeligt, da begivenhederne i det forløbne år har påvirket strategier, prioriteringer og ressourcer for så mange. Bare rolig, du har stadig tid.

John Steckroth

Comunity Manager, Microsoft

Microsoft foreslår, at det er muligt at skifte over i løbet af få måneder, men Microsoft foreslår “du begynder at planlægge det i dag.”

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

”Vi har i flere år arbejdet sammen med JDM, og vi er glade for den sparring og vejledning vi får.”

Niclas Pedersen

IT Driftchef, Wash World

”Vi var på udkig efter en it-partner, som vi kunne opbygge et langsigtet samarbejde med. Den partner fandt vi i JDM.”

Denis Lewinsky

CEO, Dansk Tandforsikring

”Vi var på udkig efter en it-virksomhed, som havde vores behov som kernekompetence, og det fandt vi hos JDM.”

Arne Sivebæk

CFO, STOK Emballage

Nyheder

Seneste artikler

Microsoft 365 mobilapps

Microsoft 365 mobilapps

Du kan nu downloade Microsoft Office-, Outlook-, OneDrive- og OneNote-apps i én praktisk pakke fra Apple App Store. Med denne nye Microsoft 365 mobilapps pakke får du de nyeste versioner af Office (Word, Excel PowerPoint), OneDrive, Outlook og OneNote.

Nye webinar funktioner i Microsoft Teams

Nye webinar funktioner i Microsoft Teams

Nye webinar funktioner i Microsoft Teams – Microsoft begynder at udrulle webinar-funktioner i Teams, og bringer desuden nye præsentationsmuligheder til Teams via Presenter Mode.

SharePoint indsigt

SharePoint indsigt

Microsoft har meddelt, at de lancerer et nyt dashboard til detaljerede indsigter i SharePoint-administrationscenteret. I SharePoint-administrationscentret kan SharePoint-administratorer nu opleve et helt nyt dashboard, der med simple diagrammer givet et meget overskueligt overblik.

Microsoft 365 Business

Microsoft 365 Business

Arbejd mere sikkert fra næsten hvor som helst med en enkelt, omkostningseffektiv løsning, der inkluderer online møder og dine foretrukne Office-applikationer.

Microsoft satser mere på Europa og EU

Microsoft satser mere på Europa og EU

Microsoft har netop annonceret en ny forpligtelse til gavn deres vores kunder i Europa: Microsoft har påbegyndt en omlægning af driften af deres cloud-tjenester til europæiske kunder, som skal sikre, at alle data fremover bliver både opbevaret og behandlet inden for EU/EEA.

Pin It on Pinterest

Share This