Contour Design

Spændende nyheder fra Contour Design

Spændende nyheder fra Contour Design

 

I sidste uge lancerede Contour Design nogle spændende produktnyheder i form af deres nye Balance Keyboard Wrist Rest og Universal ArmSupport.

Balance Keyboard Wrist Rest
Den nye håndledsstøtte er udviklet specielt til deres Balance Keyboard og sikrer optimal støtte af hænder, arme og skuldre, når du arbejder med et keyboard uden en RollerMouse.

 

Kombinerer man Balance Keyboard Wrist Rest med deres Balance Keyboard har du et stærkt ergonomist duo, der giver god aflastning gennem hele arbejdsdagen.

Contour Design
Contour Design

Contour Design skriver dette om deres nye produkt:

 

Balance Keyboard Wrist Rest

Optimal komfort og bedre støtte til dine håndled

 

Balance Keyboard Wrist Rest er en håndledsstøtte, designet til dig, der bruger vores populære tastatur Balance Keyboard uden en RollerMouse. Med Balance Keyboard Wrist Rest placeret foran dit tastatur får du mere komfort med god støtte til hænder og håndled og en mere ergonomisk arbejdsstilling.

Universal ArmSupport
Universal ArmSupport der er designet til at kunne bruges med alle mus og tastaturløsninger. Du behøver derfor ikke længere have en RollerMouse for at kunne anvende den nye Universal ArmSupport.

 

Universal ArmSupport baserer sig på samme gode design som ArmSupport Red, som tillader en enkel og stabil montering samt har et smukt og slidstærkt ydre af kunstlæder.

Contour Design
Contour Design

Contour Design skriver dette om deres nye produkt:

 

Universal ArmSupport

Giver underarmsstøtte og øget komfort til alle!

 

Øg komforten og reducer spændinger i nakke, ryg, arme og håndled med en armstøtte, der automatisk placerer dig i en ergonomisk arbejdsstilling.

 

Uanset hvilken mus og tastatur du benytter, aflaster Universal ArmSupport underarmsstøtte effektivt underarmen og mindsker spændingen i hele overkroppen markant. Armstøtten er designet til at kunne benyttes med hele Contour’s sortiment af RollerMouse produkter inkl. Balance Keyboard.

Universal ArmSupport fuldender din arbejdsstation
Arbejder du mange timer foran en computer, er det vigtigt med en behagelig og neutral kropsholdning.

 

Med en underarmsstøtte kommer du automatisk til at arbejde i den gode arbejdsstilling med hænderne placeret ergonomisk korrekt foran kroppen – uanset om dit arbejde foregår stående eller siddende.

 

Nem montering og vedligehold
Universal ArmSupport underarmsstøtte har en blød kerne, der giver bedre støtte til håndled og arme og fordeler trykket over et større område.

 

Underarmstøtten er nem at montere og passer til alle skriveborde. Armstøtten er desuden nem at desinficere med sprit, så du kan holde din plads ren og hygiejnisk.

Begge produkter er allerede tilgængelig online i vores shop, sammen med alle de andre spændene produkter fra Contour Design:

Contour Design
  • Håndledsstøtte til aflastning af håndled og hænder
  • Designet til Balance Keyboard tastatur
  • Optimal ergonomisk arbejdsstilling
Gå til produkt >>
Contour Design
  • Universel underarmsstøtte, der reducerer spændinger
  • Passer til alle RollerMouse produkter
  • Aflaster armene og øger komforten
  • Fuldender din arbejdsstation
Gå til produkt >>

JDM er certificerede eksperter

JDM Gold Partner

Højeste kompetence- og ekspertiseniveau.

JDM Solutions Master

Microsoft-certificeringer på højeste niveau.

Certificeret Hosting.

Vores viden betyder, at vi forstår dine problemstillinger og har kompetencerne til at give dig præcis den it-løsning, du har brug for.