Jeg er teamplayer – DHL Stafet

DHL Teams

Jeg er teamplayer – DHL Stafet

Både digitalt og på DHL-ruten er vi et team

JDM deltog i torsdags i DHL-Stafetten Odense, og selvom det regnede så havde vi som team en dejlig aften, med masser af hygge og gode oplevelser.

Som it-virksomhed kan vi dog ikke lade være med at drage paralleller fra stafetløbet og til de værktøjer vi dagligt bruger og rådgiver om. Under en stafet gælder det om at sammensætte et hold, hvor alle deltagere skal gøre deres del, og derved bringe hele holdet til samlet sejr. Det er ikke meget ulig projekter eller opgaver i en almindelig virksomhed.

Hvis løberne under stafetten ikke står klar til at overtage, og videregive depechen, så mister holdet tid og effektivitet. De forskellige løbere på holdet ved hvornår de skal tage over, løbe deres løb og igen aflevere depechen videre. I en virksomhed er det ikke meget anderledes.

Vi arbejder ofte sammen med hinanden på kryds og tværs i organisationen, aftaler projektforløb, giver hinanden ansvar for forskellige områder og stolerpå at når vi giver opgaven videre, så er vi kommet tættere på målet. På samme måde som på stafetbanen, har vi i virksomheden behov for at arbejde godt sammen.

Alt samarbejde bliver lettere med kommunikation, og kommunikation kan ske på mange måder.

I år havde vores trøjer påtrykt ”Jeg er teamplayer – Vi bruger Microsoft Teams. Microsoft Teams er et værktøj fra Microsoft som gør kommunikationen på tværs af organisationen lettere, hurtigere og mere levende. Teams bygger på et chat-univers, som tillader kollegaer at samles i arbejdsgrupper omkring et enkelt projekt, en afdeling eller begivenhed.

Microsoft Teams

Hos JDM bruger vi selv Microsoft Teams til at kommunikere og koordinere forskellige projekter og udviklingsopgaver på. Teams tillader os at kunne kommunikere i realtid via chat, dele billeder, links eller dokumenter med hinanden, uden at bruge e-mail og telefoni hvis man ønsker det. Det er dog også muligt at ringe direkte til en kollega med Skype for Business via Teams, og hvis man ønsker det så kan man også sende e-mails fra Teams.

Microsoft kombinerer i Teams flere værktøjer for at give medlemmerne en smartere og mere effektiv samarbejdsoplevelse. Teams indeholder ud over kobling til Skype for Business og e-mail også Planner og OneNote. Microsoft har lavet denne video som kort forklarer hvad Teams går ud på, og hvad tanken bag programmet er:

Microsoft Teams er en del af Microsofts Office 365 løsning, og du kan læse mere om Teams og Grupper her Grupper og Teams >>

JDM er certificerede eksperter

JDM Gold Partner

Højeste kompetence- og ekspertiseniveau.

JDM Solutions Master

Microsoft-certificeringer på højeste niveau.

JDM Certificeret Hosting

BFIH Hostingcertifikatet.

Vores viden betyder, at vi forstår dine problemstillinger og har kompetencerne til at give dig præcis den it-løsning, du har brug for.