Vi støtter kulturen og de gode oplevelser

JDM - Gode oplevelser

Vi støtter kulturen og de gode oplevelser

HCA Festivalen er godt i gang og som sponsor for HCA Festivalen, er vi stolte over, at kunne dele en masse eventyrlige oplevelser med vores kunder.

HCA Festivalen er en årlig tilbagevendende begivenhed med fest og lyserøde farver i Odenses gader. Festivalen byder på en masse kultur, dans, musik og eventyrlige fortællinger rundt om i gaderne. Har du endnu ikke oplevet stemningen i Odenses midtby, kan du nå det endnu.

Vi sætter stor pris på, at bidrage til kulturudviklingen i byen, være en del af arrangementet og ikke mindst lade vores kunder mærke byens liv.

Som sponsor

HCA´s mange medarbejdere og frivillige benytter sig af hele Office paletten – Office 365, både Office online og de almindelige Office programmer som Word, Excel og PowerPoint.

Med Office 365 arbejder man i skyen, og du har dine programmer og filer med dig, uanset hvor du befinder dig og både offline ved desktopcomputeren, online og fra en af dine enheder.

Til planlægningen af hele den farverige festival, benytter de sig ligeledes af SharePoint – hvor både deres grafikfiler og marketingmaterialer ligger i SharePoint – derfra deler de filer med både interne og eksterne samarbejdspartnere.

HCA’s samarbejdsløsning er en del af JDMs sponsorat.

HCA Diplom

Gode oplevelser

Som sponsor har JDM mulighed for at give nogle gode oplevelser videre. I år har JDM uddelt mere end 30 billetter til spændende arrangementer på tværs af festivalen. På billedet ses overdragelsen af billetter til Orloff Firmatøj, som vi er sikre på får nogle gode oplevelser.

JDM er certificerede eksperter

JDM Gold Partner

Højeste kompetence- og ekspertiseniveau.

JDM Solutions Master

Microsoft-certificeringer på højeste niveau.

JDM Certificeret Hosting

BFIH Hostingcertifikatet.

Vores viden betyder, at vi forstår dine problemstillinger og har kompetencerne til at give dig præcis den it-løsning, du har brug for.