fbpx
Lokale til videokonferencer

Vigtige ting du skal vide som forberedelse til Windows 11

Microsoft har annonceret den kommende udgivelse af Windows 11, som bliver frigivet i oktober 2021. Hver gang der er en større opgradering som fx et nyt styresystem, er der planlægning, der skal gøres på forhånd, så virksomheder har en problemfri overgang uden afbrydelse af deres normale drift.

Hvis en virksomhed ikke forbereder sig ordentligt på denne type opgradering, kan de ende med uventet nedetid og forvirrede brugere som påvirker driften. Windows 11 har nogle fantastiske funktioner, der er designet til at øge brugernes produktivitet og gøre opgaver lettere, så opgraderingen til Windows 11 er en nødvendighed.

Hvad sker der, hvis du bare bliver på Windows 10?

Hvis du ikke opgraderer til Windows 11, når du kan, risikerer du:

 • Sikkerhedsudfordringer på sigt
 • Manglende evne til at bruge ny software eller hardware, der er optimeret til Windows 11
 • At skulle opgradere i panik, når Windows 10 ikke længere modtager support og opdateringer
 • At blive overhalet af dine konkurrenter, som gør brug af de nye muligheder
 • Går glip af forbedringer, der kan øge dine brugernes produktivitet

Inden du går i gang med at opgradere til Windows 11, har vi nogle ting du skal have styr på. Vi har samlet en række ting du skal overveje herunder, for at sikre en problemfri opgradering til Windows 11.

Bliv klar til Windows 11

Planlæg og book den hjælp du har behov for

Så snart Windows 11 bliver tilgængelig, vil mange virksomheder begynde at opgradere. Det betyder at alle it-professionelle vil have rigeligt at lave, og kapaciteten bliver presset.

Selvom du endnu ikke har vedtaget en dato for din opgradering, så sørg for at du har den professionelle hjælp du har behov for.

Hvornår lanceres Windows 11?

Windows 11 lanceres officielt d. 5. oktober 2021.

Kontroller kompatibilitet for dine enheder

Windows 11 kan installeres på flere enheder, pc’er, tablets osv. Ikke alle enheder, der bruger Windows 10, har dog de specifikationer, der er nødvendige for at opgradere til Windows 11.

Det er vigtigt at kontrollere dine computere på forhånd for at se, hvilken der kan opgradere, og hvilke som du skal planlægge at udskifte.

Microsoft lancerer et værktøj som hedder ”Microsofts PC Health Check” som kan kontrollere din maskine. Dette værktøj er ikke offentlig endnu. Men som udgangspunkt kan du forvente at maskiner som er produceret efter 2018 er kompatible.

Læs mere her

Gennemgå kompatibilitet til software og hardware

Mange virksomheder kører brugerdefineret software, og det kan kræve nogle opdateringer for at være kompatible med Windows 11.

Det er vigtigt at vide, hvilke dele af dine processer der muligvis skal justeres for at imødekomme opgraderingen. Hvis du skal have en udvikler til at opdatere din brugerdefinerede software, før den kan bruges på Windows 11, kommer dette til at påvirke din planlægning, så det er vigtigt at få alt dette gennemgået før udrulningen.

Forbered dine brugere på ændringer

Uddannelse af brugere på forhånd kan hjælpe med at forberede dem til at være klar, til at bruge de nye funktioner uden tab af produktivitet. Brug noget tid på evt. at undervise dem om de nye funktioner, så de præcis ved, hvad de kan forvente, når deres skrivebordsmiljø ændres, og hvordan de kan drage fordel af nye tidsbesparende funktioner.

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

  Når du udfylder formularen, accepterer du vores privatlivspolitik.

  Vi samler på glade kunder

  Mød vores kunder

  Nyheder

  Seneste artikler

  //Test til get url
  // Test til get formcapture 310523