fbpx
Lokale til videokonferencer

Vigtige ting du skal vide som forberedelse til Windows 11

Microsoft har annonceret den kommende udgivelse af Windows 11, som bliver frigivet i oktober 2021. Hver gang der er en større opgradering som fx et nyt styresystem, er der planlægning, der skal gøres på forhånd, så virksomheder har en problemfri overgang uden afbrydelse af deres normale drift.

Hvis en virksomhed ikke forbereder sig ordentligt på denne type opgradering, kan de ende med uventet nedetid og forvirrede brugere som påvirker driften. Windows 11 har nogle fantastiske funktioner, der er designet til at øge brugernes produktivitet og gøre opgaver lettere, så opgraderingen til Windows 11 er en nødvendighed.

Hvad sker der, hvis du bare bliver på Windows 10?

Hvis du ikke opgraderer til Windows 11, når du kan, risikerer du:

  • Sikkerhedsudfordringer på sigt
  • Manglende evne til at bruge ny software eller hardware, der er optimeret til Windows 11
  • At skulle opgradere i panik, når Windows 10 ikke længere modtager support og opdateringer
  • At blive overhalet af dine konkurrenter, som gør brug af de nye muligheder
  • Går glip af forbedringer, der kan øge dine brugernes produktivitet

Inden du går i gang med at opgradere til Windows 11, har vi nogle ting du skal have styr på. Vi har samlet en række ting du skal overveje herunder, for at sikre en problemfri opgradering til Windows 11.

Bliv klar til Windows 11

Planlæg og book den hjælp du har behov for

Så snart Windows 11 bliver tilgængelig, vil mange virksomheder begynde at opgradere. Det betyder at alle it-professionelle vil have rigeligt at lave, og kapaciteten bliver presset.

Selvom du endnu ikke har vedtaget en dato for din opgradering, så sørg for at du har den professionelle hjælp du har behov for.

Hvornår lanceres Windows 11?

Windows 11 lanceres officielt d. 5. oktober 2021.

Kontroller kompatibilitet for dine enheder

Windows 11 kan installeres på flere enheder, pc’er, tablets osv. Ikke alle enheder, der bruger Windows 10, har dog de specifikationer, der er nødvendige for at opgradere til Windows 11.

Det er vigtigt at kontrollere dine computere på forhånd for at se, hvilken der kan opgradere, og hvilke som du skal planlægge at udskifte.

Microsoft lancerer et værktøj som hedder ”Microsofts PC Health Check” som kan kontrollere din maskine. Dette værktøj er ikke offentlig endnu. Men som udgangspunkt kan du forvente at maskiner som er produceret efter 2018 er kompatible.

Læs mere her

Gennemgå kompatibilitet til software og hardware

Mange virksomheder kører brugerdefineret software, og det kan kræve nogle opdateringer for at være kompatible med Windows 11.

Det er vigtigt at vide, hvilke dele af dine processer der muligvis skal justeres for at imødekomme opgraderingen. Hvis du skal have en udvikler til at opdatere din brugerdefinerede software, før den kan bruges på Windows 11, kommer dette til at påvirke din planlægning, så det er vigtigt at få alt dette gennemgået før udrulningen.

Forbered dine brugere på ændringer

Uddannelse af brugere på forhånd kan hjælpe med at forberede dem til at være klar, til at bruge de nye funktioner uden tab af produktivitet. Brug noget tid på evt. at undervise dem om de nye funktioner, så de præcis ved, hvad de kan forvente, når deres skrivebordsmiljø ændres, og hvordan de kan drage fordel af nye tidsbesparende funktioner.

gratis ebog

9 myter om Microsoft 365 og skyen

Når du overvejer at drive din forretning fra skyen, skal du kunne skille fakta fra fiktion.

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

”Vi har i flere år arbejdet sammen med JDM, og vi er glade for den sparring og vejledning vi får.”

Niclas Pedersen

IT Driftchef, Wash World

”Vi var på udkig efter en it-partner, som vi kunne opbygge et langsigtet samarbejde med. Den partner fandt vi i JDM.”

Denis Lewinsky

CEO, Dansk Tandforsikring

”Vi var på udkig efter en it-virksomhed, som havde vores behov som kernekompetence, og det fandt vi hos JDM.”

Arne Sivebæk

CFO, STOK Emballage

Nyheder

Seneste artikler

Hold din computer sikker derhjemme

Hold din computer sikker derhjemme

Vigtige ting du skal vide som forberedelse til Windows 11 – Hvis en virksomhed ikke forbereder sig kan de ende med uventet nedetid.

7 grunde til at din virksomhed har brug for en firewall

7 grunde til at din virksomhed har brug for en firewall

I dag er virksomheder mere end nogensinde tidligere forbundet på global skala. Langt de fleste virksomheder har forbindelse til internettet, hvilket gør det meget lettere at udføre mange opgaver og forretningsfunktioner.

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM’s tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM’s tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest

Share This