fbpx
bedre wifi på kontoret

Windows 11 – Hvad betyder det for din virksomhed?

Windows 11 tilbyder en række nye funktioner, som alle virksomheder kan gøre brug af

Efter af have ventet længe, lanceres Windows 11 i oktober 2021.

Udover en mere elegant og moderne stil, reorganiseret startmenu og en ny proceslinje, tilbyder Windows 11 også en række nye funktioner, som især erhvervsbrugere vil byde velkommen.

Det nye operativsystem er blevet optimeret til hybridt arbejde, hvor medarbejderne deler deres tid mellem hjemmet og kontoret.

Ifølge Microsoft har Windows 11 forbedret ydeevne og sikkerhed, som vil hjælpe virksomheder med at optimere produktiviteten og afskærme medarbejderne mod cybertrusler.

Samarbejde og produktivitet

Et af hovedpunkterne under lanceringen af Windows 11, var indlejringen af samarbejdsplatform Teams.

I Windows 11 vil brugerne kunne starte en Teams-chat og -møder med et enkelt klik, som findes på processlinjen. Den nye processlinje er blevet mere simpel, og det er nu nemmere at aktivere og deaktivere funktioner.

Windows 11 byder også på en række opgraderinger designet til at hjælpe brugerne med at maksimere deres produktivitet. Fx tilbyder Windows 11 en ny funktion kaldet ”Snap Layouts”, som giver brugerne et større udvalg af orienteringsindstillinger, når de multitasker på tværs af flere vinduer eller applikationer.

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

  Når du udfylder formularen, accepterer du vores privatlivspolitik.

  Ydeevne og sikkerhed

  Windows 11 er det mest effektive og sikre Microsoft OS til dato, kvaliteter, der vil stå øverst på prioriteringslisten for enhver virksomhed.

  Selvom Microsoft lover hurtigere opstartstider, og hurtigere login med Windows Hello. Den nye indbyggede browser Edge er optimeret til at kunne drage nytte at funktionerne i Windows 11, og vil derfor være hurtigere.

  Windows 11 er også bygget til at være mere på farten, så batteritiden på mobile enheder er også optimeret. Det betyder at man sjældnere skal have fat i sin oplader.

  Windows 11 kræver også nogle nye sikkerhedsmæssige hardwarekrav, der er designet til at øge minimumssikkerheden for alle enheder, der kører operativsystemet. Det er derfor ikke alle Windows 10 enheder, som kan opgraderes til Windows 11. Af nye sikkerhedskrav kan fx nævnes TPM 2.0 chip og at Secure Boot skal være aktiveret.

  Se alle krav her

  Microsoft Store

  Microsoft er blevet redesignet og fornyet med en ny brugergrænseflade og optimeret til at være hurtigere og mere brugervenlig.

  Måske vigtigst af alt, annoncerede Microsoft at de åbner butikken op for en meget bredere vifte af tredjepartsapps, der potentielt åbner nye muligheder for små virksomheder og individuelle udviklere.

  Den nye Microsoft Store byder velkommen til apps, der er bygget på alle rammer, herunder Win32, .NET, UWP, Java og Progressive Web Apps. På sigt kommer understøttelsen af Android -apps endda.

  Windows 11 – Hvad betyder det for din virksomhed?

  Helt grundlæggende betyder det, at du skal overveje hvordan du ønsker at implementere Windows 11 i din virksomhed. På sigt vil du gå glip af sikkerhedsoptimeringer og opdateringer samt nye funktioner og muligheder, som ikke kommer til Windows 10.

  Vi samler på glade kunder

  Mød vores kunder

  Nyheder

  Seneste artikler

  //Test til get url
  // Test til get formcapture 310523