fbpx
Header billede hvor der står Windows 11 på en blå baggrund

Windows 11

Hvad betyder det for jeres virksomhed?

En bred vifte af nye funktioner

Efter at have ventet længe, har Microsoft endelig vist deres nye Windows 11 OS, som forventes tilgængeligt i efteråret 2021.

Ud over det mere stilrene og kurveagtige udseende, nydesignet startmenu og proceslinje, giver Windows 11 også en række nye funktioner som erhvervsbrugere især vil gøre brug af.

Det er tydeligt at Windows 11 er blivet optimeret til den mere hybride hverdag, som de fleste af os befinder os i. Det hurtige skifte mellem at arbejde hjemme, på kontoret eller sågar på toget gør at man hurtigt ønsker at kunne skifte mellem flere indstillinger, og hurtigt skifte tilbage igen, alt efter behov.

Windows has always existed to be a stage for the world’s innovation. It’s been the backbone of global businesses and where scrappy startups became household names

Windows 11 is built on the consistent, compatible and familiar Windows 10 foundation you know. And we can’t wait to see what it empowers people to do and inspires them to create.

Panos Panay

Chief Product Office, Microsoft

gratis ebog

9 myter om Microsoft 365 og skyen

Når du overvejer at drive din forretning fra skyen, skal du kunne skille fakta fra fiktion.

Samarbejde og produktivitet

Et af Microsoft fokusområder under Windows lanceringsbegivenheden var at Microsoft Teams bliver en mere indbygget del af Windows 11 generelt.

I Windows 11 vil brugerne være i stand til åbne Microsoft Teams chat og møder med et klik, via et ikon, der er placeret direkte på proceslinjen. Fra den nye proceslinje vil du fx også kunne gøre din mikrofon lydløs, hvilket er noget som har været meget efterspurgt under 2020/2021 Covid-19 pandamien.

Microsoft nævnte også nogle opgraderinger som de har lavet i designet, for at hjælpe brugere med at maksimere deres produktivitet. Fx vil Windows 11 have en ny funktion der hedder Snap Layouts, som giver brugeren en større mulighed for at multitaske på tværs af flere applikationer på en gang.

Når man forbinder en PC eller en tablet til en ekstern skærm enten via dock eller direkte, vil den nye funktion Snap Groups, gemme vinduernes placering og orienteringen. Når du så på et senere tidspunkt tilslutter din enhed igen, vil den huske dine indstillinger, og åbne dine programmer som du forlod dem. 

These are new features designed to help you organize your windows and optimize your screen real estate so you can see what you need just the way you want in a layout that’s visually clean

Panos Panay

Chief Product Office, Microsoft

Ydeevne og sikkerhed

Selvom Microsoft ikke har offentliggjort noget konkret data endnu, siger Microsoft at det nye Windows starter markant hurtigere sammenlignet med Windows 10, desuden vil Windows Hello agere hurtigere. Microsoft Edge skulle også være optimeret, så det at surfe på nettet føles mere elegant.

Det rygtes desuden også at det nye Windows generelt kommer til at bruge mindre energi. Hvilket skulle give længere batteritid på mobile enheder.

Sikkerheden vil også få et løft.

Key security features like hardware-based isolation, encryption, and malware prevention are turned on by default. We have also made going passwordless easier by simplifying the steps to deploy Windows Hello for Business.

And all these components work together in the background to keep users safe without sacrificing quality, performance or experience.

Panos Panay

Chief Product Office, Microsoft

Microsoft har i Windows 11 sat et nyt hardware krav, der er designet til at hæve minimums sikkerheden, på tværs af alle enheder der kører Windows 11. Dog kan det ske, at ikke alle Windows 10 enheder vil kvalificere sig til Windows 11 upgraderingen, selv nogle af de nyere enheder. Du kan læse mere om Windows 11 her

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

”Vi har i flere år arbejdet sammen med JDM, og vi er glade for den sparring og vejledning vi får.”

Niclas Pedersen

IT Driftchef, Wash World

”Vi var på udkig efter en it-partner, som vi kunne opbygge et langsigtet samarbejde med. Den partner fandt vi i JDM.”

Denis Lewinsky

CEO, Dansk Tandforsikring

”Vi var på udkig efter en it-virksomhed, som havde vores behov som kernekompetence, og det fandt vi hos JDM.”

Arne Sivebæk

CFO, STOK Emballage

Nyheder

Seneste artikler

7 grunde til at din virksomhed har brug for en firewall

7 grunde til at din virksomhed har brug for en firewall

I dag er virksomheder mere end nogensinde tidligere forbundet på global skala. Langt de fleste virksomheder har forbindelse til internettet, hvilket gør det meget lettere at udføre mange opgaver og forretningsfunktioner.

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM’s tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM’s tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest

Share This