Vurder sikkerheden i Office 365

Med Office 365 Secure Score får du indsigt i dit samlede sikkerhedsniveau i Microsoft Office 365.

Indsigt og erkendelse er det første vigtige skridt

Office 365 Secure Score er et sikkerhedsanalyse værktøj, der hjælper dig med at forstå hvad der er gjort for at reducere risici for dine data.

Det viser samtidig hvad du mere kan gøre for at øge sikkerheden yderligere. Det samlede sikkerhedsniveau udtrykkes som en talværdi. Din Secure Score.

Rapporten og de anbefalede tiltag indgår i JDM sikkerhedsaftale og risikovurdering, så du får mulighed for at prioritere indsatser i forhold til dit budget.

Læs mere >>

Din Secure Score

Værktøjet finder ud af hvilke Office 365 funktioner du har taget i brug og ser på deres konfiguration og anvendelsesmønster, som sammenlignes med et passende niveau fastsat af Microsoft.

Hvis konfiguration og anvendelsesmønstre er på niveau med ”best practice” opnås point, som kan måles over tid. Du vil desuden hurtigt kunne se hvad, der kan gøres for at løfte niveauet.

Forbedr din Secure Score

Office 365 Secure Score hjælper dig med hurtigt at identificere de indsatser, der kan gøres for at forbedre din Score.

Du kan finde de ændringer, der kan gøres for mest effektivt at forbedre sikkerheden og samtidig få indsigt i hvordan det vil påvirke brugernes adfærd.

Bliv kontaktet af en ekspert

Analyser og reager

Office 365 Secure Score giver dig en anden måde at håndtere din risiko på. I stedet for at reagere på sikkerhedsbrud, når de allerede er sket, får du mulighed for proaktivt at planlægge indsatser før det sker.

Secure Score giver mulighed for at planlægge indsatser over en længere tidsperiode.

Afgrænsning

Microsoft Office 365 Secure Score er ikke et præcist instrument, der sikrer 100% beskyttelse. Microsoft tager naturligvis forbehold for den opfattelse. Der findes ikke en løsning eller system, der kan give garanti for at sikkerhedsbrud ikke sker.

Optimal beskyttelse kombinerer mange ting. JDM Sikkerhedsaftale samler både Secure Score, organisatoriske og tekniske aspekter og er dermed et mere omfattende værktøj.

Office 365 Secure Score er en del af Microsoft Office 365 Enterprise pakken

der foruden Office 365 ProPlus indeholder udvidede udgaver af Exchange, SharePoint og Skype for Business samt mange andre Apps, der forbedrer samarbejdet og sikkerheden.

Læs mere om Office 365 Enterprise >>

Office 365 er en del af Microsoft 365 pakken

Microsoft Enterprise Mobility + Security sammen med Windows 10 Enterprise og Office 365 Enterprise (M365) giver adgang til alle de værktøjer og sikkerhedsforanstaltninger, der hører til en moderne mobil it-løsning.

Læs mere om M365 >>

Bliv kontaktet af en ekspert

MJ

”Office 365 Secure Score indgår naturligvis som et element i JDM sikkerhedsaftale. Som sådan er det blot en af mange synsvinkler, der indgår i den metodik vi, via vores sikkerhedsaftale, anser som et passende forsvar mod de trusler, der findes i den moderne verden”

Michael Kjærgaard Jensen

Microsoft Certified Solutions Expert

JDM er certificerede eksperter

JDM Gold Partner

Højeste kompetence- og ekspertiseniveau.

JDM Solutions Master

Microsoft-certificeringer på højeste niveau.

Certificeret Hosting.

Vores viden betyder, at vi forstår dine problemstillinger og har kompetencerne til at give dig præcis den it-løsning, du har brug for.